• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands

Skøn solbeskyttelse, der føles som forkælelse

Med Matas Naturs solserie er solbeskyttelse ikke en sur og fedtet pligt. Solserien er ren forkælelse med sine aktive, naturlige og økologiske ingredienser, der skaber en lækker konsistens til alt fra anti-age ansigtssolcremer til lette solsprays. To nyheder lanceres i år, så solsortimentet bliver endnu mere komplet.

Solbeskyttelse er meget mere end faktortal – sådan er det i hvert fald, hvis du vælger solserien fra Matas Natur. Sortimentet tilbyder 100% allergivenlig, vegansk og danskproduceret solpleje baseret på økologiske og naturlige ingredienser. Produkterne har et naturlig indhold på mellem 80 og 99% og et økologisk indhold på mellem 7% og 20%. Solsortimentet beskytter ikke blot mod UV-stråler, de forkæler også huden med de skønneste olier og ekstrakter fra naturen.

Oppe på mærkerne

Alle produkter i solserien pryder sig med tre gode mærker, der tager hensyn til miljøet, naturen og din sundhed. Produkterne bærer Svanemærket, Den Blå Krans samt RSPO-certifikat, der betyder, at Matas bidrager til bæredygtig palmeolieproduktion.

Solsortimentet består i dag af 6 produkter med et syvende på vej. I sortimentet finder du Matas Natur Ansigtssolcreme med SPF15 og 30, sollotion med SPF15 og 30 samt Aftersun Lotion til at berolige huden efter en lang dag i solen. Nyeste skud på stammen til solsæsonen 2019 er Matas Natur Solspray SPF30, og derudover rammer Matas Natur Solstift SPF50 butikkerne til sommer.

Pist, pist, sprayyyy

Den nye Solspray SPF30 fra Matas Natur er vandfast, der gør den ideel som solbeskyttelse til en dag ved stranden. Sprayen og den tynde konsistens gør den dejlig nem at fordele på kroppen uden at fedte. Den trænger ligeledes hurtigt ind i huden. Den indeholder fotostabile UVA- og UVB-solfiltre og er bl.a. rig på:

 • Økologisk jojobaolie, der plejer og mindsker vandtab i huden
 • Økologisk glycerin, der beskytter og modvirker udtørring af huden
 • Havreekstrakt, der virker beroligende på huden og reducerer rødmen
 • Algeekstrakt, der beskytter mod UVB skader og øger mængden af kollagen i huden
Få skøn hud i de kolde måneder med Striberne

Nyhed

Få skøn hud i de kolde måneder med Striberne

I foråret relancerede vi vores Striber og udviklede 3 nye intensive og skånsomme ansigtsplejes-serier. Dyk ned i dem her og find dine fugtgivende favoritter til de kolde måneder.

Læs også

Solen ælder huden, men Matas Natur forynger!

Vi ved, at solbadning er med til at forælde huden. Men hvis nu den solcreme, man bruger, har anti-age-effekt, går det så ikke lige op? Det kan vi naturligvis ikke garantere, men de to ansigtscremer fra Matas Natur med SPF 15 og 30 indeholder, udover solfaktor, også jojobaolie, hyaluronsyre og algeekstrakt – alle ingredienser, der er med til at holde huden ung.

Matas Natur Ansigtssolcreme SPF 30 50 ml
99,95
3XPOINT DU FÅR 30 Point

Beskytter, plejer og beroliger

De to sollotions med SPF15 og 30 er også med bredspektrede solfiltre, der beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. De indeholder desuden havreekstrakt, der virker beroligende og reducerer rødmen samt algeekstrakt, der beskytter mod UVB-skader. Så er de tilmed vandfast og trænger lynhurtigt ind i huden uden at fedte.

Matas Natur Sollotion SPF 30 200 ml
109,95
3XPOINT DU FÅR 33 Point
Her er de bedste solråd

Vi guider

Her er de bedste solråd

Solens stråler kan være skrappe selv i Danmark, men du kan sagtens nyde solen samtidig med, at du passer på dig selv og din hud. Kræftens Bekæmpelse giver dig de bedste solråd, så både du og dine børn undgår solskoldninger og kommer sikkert igennem sommeren.

Læs også

Med jojobaolie og avocadosmør

Solserien består også en aftersun, så du kan forkæle huden efter en dag i solen. Kakao- og avocadosmør giver cremen en lækker, rig konsistens. Økologisk glycerin tilfører fugt og modvirker udtørring, mens ethanol har en dejlig kølende effekt.

Matas Natur Aftersun Lotion 200 ml
69,95
3XPOINT DU FÅR 21 Point

Husk næse og læber!

Du kan også glæde dig til Matas Natur Solstoft SPF50, som er en nyhed, der rammer butikkerne til juni. Vi har det med at glemme solbeskyttelse på læber, ører, næse og andre udsatte områder, der tit resulterer i solskoldning. Den vandfaste solstift med fotostabile UVA- og UVB-filtre beskytter effektivt mod solens stråler og plejer samtidig huden takket være en skøn formulering af naturlige ingredienser:

 • Økologisk jojobaolie plejer og mindsker vandtab
 • Havreolie og E-vitamin (antioxidanter) virker beskyttende
 • Økologisk sheasmør efterlader huden velnæret
Matas Natur Solstift SPF 50 15 g
59,95
3XPOINT DU FÅR 18 Point

Mon ikke der er en variant, der passer lige netop til dig, så du kan nyde solen med god og grøn samvittighed?


Relaterede produkter

Abonnér & spar 20%
Matas Natur BB lys Ansigtscreme 50 ml
119,95
3XPOINT DU FÅR 36 Point
Flere varianter
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Shampoo 400 ml
79,95
3XPOINT DU FÅR 24 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Fugtmaske 50 ml
99,95
3XPOINT DU FÅR 30 Point
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Læbebalsam 15 ml
39,95
3XPOINT DU FÅR 12 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Natcreme 50 ml
99,95
3XPOINT DU FÅR 30 Point

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands