Vi guider

Beskyt dig mod solen med Matas SolStriberne

Skygge, solhat og solcreme.. Sådan lyder melodien, der hvert år minder os om, hvordan vi beskytter vores vidunderlige hud mod solens stråler. I år bliver det dog endnu nemmere at passe på den, for Matas introducerer hele fire nye solsprays til sortimentet af solbeskyttelse fra Matas SolStriberne. Find din næste solskinsdarling lige her!

Der er ikke meget, der slår følelsen af få et varmt knus af solen. Åh, hvor kan det være tiltrængt, men vi ved det godt… ingen sol uden solcreme. Heldigvis behøver den daglige påføring af solbeskyttelse ikke at være nogen sur pligt. Tværtimod. Faktisk er det med Matas SolStribernes serie afsolbeskyttelse gået hen og blevet en af mine yndlings hudplejerutiner. Nu udvider Matas den populære serie med hele tre nye solsprays og en ny ansigtssolcreme.. i’m in looove! Hvilken bliver mon din nye favorit?

En solspray til dig, der vil have det let, vandfast og jævnt med høj beskyttelse

Slut med de langsommelige smøre-smøre-smøreeee sessioner... Lad os byde pænt velkommen til den her sol-darling. Her får du solbeskyttelse, der sprayes på og som er hurtig at fordele jævnt overalt på din skønne krop. Den har høj faktor, faktisk hele SPF 50, og så er den vandfast. Den skal du prøve, hvis du vil have en solspray med en let formel, som giver en jævn indsmøring. Og fik jeg sagt, at den er parfumefri?

SPAR 35,-
200 ml
Matas StriberSolspray SPF 50 Uden Parfume
104,95 kr.139,95 kr.
(13)Vidste du, at alle Matas SolStriber er Svanemærket, og alle parfumefri varianter er allergimærket med Astma Allergy Nordic?

Gamechangeren til din skilning og hovedbund

Av, min hovedbund! Nu skal det heldigvis være slut. Ikke nok med, at den her er min nye yndlingssolspray til kroppen, er den også en gamechanger for os, der vil beskytte vores skilning og hovedbund ude i solen. Matas har nemlig udviklet en vandfast solspray med transparent formel og mellemhøj beskyttelse. Say whaaat! Den er derfor usynlig på hud og i håret. Bliver det meget bedre? Ja, faktisk.. for den er også vandfast og helt uden parfume.

SPAR 31,-
195 ml
Matas StriberSolspray Transparent SPF 15 Uden Parfume
93,95 kr.124,95 kr.
(16)

Til dig, der vil have den ultimative solspray til ungerne

Drømmer du også om mere tid til solskinseventyr med ungerne, hvor du kan have helt ro i maven? Pssst, så må du altså prøve den her! Matas har lavet en parfumefri solspray med høj UV-beskyttelse, der ikke alene er vandfast, men samtidig også er let i konsistensen. Det betyder, at den er nem at fordele og trænger hurtigt ind, når den fordeles på huden på ungerne. Den er tilmed fugtgivende, for den indeholder nemlig glycerin og økologisk aloe vera. What's not to like?! Pludselig blev det både hurtigere og nemmere at få solfaktoren på de små, og komme afsti-afsted ud i det blå.

SPAR 35,-
200 ml
Matas StriberKids Solspray SPF 50 Uden Parfume
104,95 kr.139,95 kr.
(9)


Sprøjt nemt og effektivt ungerne ind med en solspray med faktor 50 fra Matas SolStriberne. Parfumefri, vegansk, Svanemærket og allergimærket.

Til dig, der vil have en ultralet ansigtssolcreme SFP 30

Måske solfaktor i ansigtet også er blevet en fast følgesvend for dig, hver dag, året rundt?  Sommeren gør det i hvert fald til et must-have herfra, og dét her er derfor en fantastisk nyhed for os, der vil beskytte vores hud i ansigtet. Matas Stribers nye Fluid Ansigtssolcreme gemmer nemlig på faktor 30 (yay), men er samtidig ultralet i konsistensen, trænger hurtigt ind og fedter slet ikke. Perfekt under make-up. Jeg er vitterligt excited!  

SPAR 21,-
50 ml
Matas StriberFluid Ansigtssolcreme SPF 30 Uden Parfume
63,95 kr.84,95 kr.
(60)
Nyhed fra SolStriberne: Ultralet ansigtssolcreme

Nyhed

Nyhed fra SolStriberne: Ultralet ansigtssolcreme

Sommeren er kommet og med det hører solbeskyttelse til. Glem alt om tunge, klæbrige solcremer, der efterlader din hud helt fedtet. Matas har nemlig udviklet den helt nye Fluid Ansigtssolcreme, der med sin lette formel absorberes øjeblikkeligt. Jeg har testet Stribernes nye solvidunder af. Læs med og hør meget mere om nyheden!

Læs også

Hvad er solcreme?

Solcreme er et hudplejeprodukt, der går ind og beskytter din hud mod UV-stråler fra sollys. Når du skal vælge din solbeskyttelse, er det blandt andet solfaktoren (SPF), der er vigtig at overveje. SPF er en forkotelse for ”Sun Protection Factor”, og det betyder, hvor lang tid solcremen vil beskytte din hud mod UV-stråler.Vidste du, at Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at du bruger mindst faktor 15 i Danmark og mindst faktor 30, når du skal sydpå?

Bestsellers fra Matas SolStriberne

Er du mere til sollotion, ansigtssolcreme eller solstifter? Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Matas SolStribernes bestsellers, kan du blive klogere på dem lige her under.

Bestseller sollotion med høj solbeskyttelse

En af de helt store bestsellers i Matas er den her stribede sag. En sollotion med solfaktor 50, der beskytter godt mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er parfumeri og vandfast, men er også populær, fordi den indeholder glycerin, der bevarer hudens fugtbalance; E-vitamin, som beskytter huden; og shea butter ethyl esters, som blødgør huden. Den er naturligvis også vandfast, Svanemærket, certificeret med Astma Allergy Nordic og vegansk.   

SPAR 32,-
200 ml
Matas StriberSollotion SPF 50 Uden Parfume
97,95 kr.129,95 kr.
(95)

De gode solråd

Søg skygge mellem kl. 12 og15, brug solhat med en bred kant, og tag let tøj på. Brug solcreme  og huske særligt stederne uden tøj. Få mere information om solbeskyttelse her.Vidste du, at for hvert sollotion du køber fra Matas Striberne, er du lige nu med til at støtte Kræftens Bekæmpelse?
Matas giver lige nu 1 kr. til deres arbejde med at forebygge kræft i huden pr. produkt, der sælges (150ml og 200ml).

Til dig, der vil have en effektiv ansigtssolcreme med høj faktor

Beskyt dit ansigt mod solens skadelige UVA- og UVB stråler med en solcreme specifikt til dit ansigt. Den her bestseller-darling beskytter ikke alene effektivt med solfaktor 50, men samtidig vil du opleve, at din hud bliver tilført fugt fra den tilsatte hyaluronsyre. Et kæmpe win! Det bedste af det hele i min optik er, at den trænger hurtigt ind, så man ikke går rundt og ser fedtet ud. Den indeholder desuden E-vitamin, der har en beskyttende effekt på huden. Og så er den parfumefri, svanemærket, Asthma Allergy certificeret, vegansk og dansk produceret!  

SPAR 21,-
50 ml
Matas StriberAnsigtssolcreme SPF 50 Uden Parfume
63,95 kr.84,95 kr.
(191)

Hvor meget solcreme skal du bruge?

Èn krop, én håndfuld. Sådan lyder anbefalingen fra Kræftens Bekæmpelse, og en håndfuld er altså mere end du måske lige regner med. Det svarer for en voksen cirka til 30-40 ml solcreme, og for et barn cirka til 15-20 ml. solcreme. Når du har været en tur i vandet, når du har tørret dig med et håndklæde, eller når du har svedt meget, bør du påføre solbeskyttelsen igen.

Sommerens must-have til tasken

Lille, praktisk, god! En solstift fra Matas er et fantastisk våben at have med i tasken i sommermånederne. Den er parfumefri, har høj solbeskyttelse, og så er den let at tage med overalt. Den er perfekt til læber, ører, næse og andre udsatte steder, men personligt bruger jeg den alle steder, der solen rammer, når jeg er på farten, og det skal gå hurtigt.

SPAR 13,-
15 g
Matas StriberSolstift SPF 50 Uden Parfume
36,95 kr.49,95 kr.
(192)

Til dig, der vil have en lotion med solfaktor 30

Hvis du er på udkig efter en sollotion med solfaktor 30, skal du prøve den her! Den er nemlig helt fantastisk, fordi den udover at give høj beskyttelse også indeholder kreatin, der forbedrer elasticiteten i huden, og antioxidativ E-vitation, der har en beskyttende effekt. Ligesom alle andre af Matas SolStriber er den vandfast, parfumefri, vegansk, Svanemærket og Astma Allergy Nordic certificeret. Du går ikke galt med den her!

SPAR 29,-
Matas StriberSollotion SPF 30 Uden Parfume
85,95 kr.114,95 kr.
(115)

Hvor ofte skal du smøre dig ind i solcreme?

Du er bedst beskyttet, hvis du smører dig ind to gange med ca. 20 minutter i mellem, inden du går ud i solen. Vent derefter gerne 20 minutter, før du går ud i solen. Det anbefales, at du påfører solbeskyttelse igen, efter du har badet, hvis du sveder meget, eller hvis du tørrer dig med et håndklæde.

En fugtgivende sollotion med solfaktor 50 til de små

Smør ungerne ind i en sollotion med høj beskyttelse mod solens UVA- og UVB stråler. Her får du en sollotion med solfaktor 50, der både er vandfast og parfumefri, men samtidig indeholder den også glycerin, der fugter og blødgør huden. Endnu bedre er, at den også indeholder økologisk aloe vera, der giver atter fugt til huden på de kære små

SPAR 32,-
200 ml
Matas StriberKids Sollotion SPF 50 Uden Parfume
97,95 kr.129,95 kr.
(49)

De trygge mærkninger

Matas SolStriberne er et trygt valg, da alle produkter er Svanemærket, og alle parfumefri varianter er allergimærket med Astma Allergy Nordic. Derudover opfylder al parfumefri solcreme fra Striberne Kemiluppens krav til A-kolben.

Vil du vide mere om  Svanemærket? Så læs med her!

Flere solfavoritter fra Matas Striberne:

SPAR 31,-
200 ml
Matas StriberSolspray SPF 30 Uden Parfume
93,95 kr.124,95 kr.
(68)
SPAR 31,-
195 ml
Matas StriberTransparent Solspray SPF 30 Uden Parfume
93,95 kr.124,95 kr.
(104)
SPAR 37,-
150 ml
Matas StriberTan Accelerating Solspray SPF 30 Uden Parfume
112,95 kr.149,95 kr.
(26)
SPAR 31,-
200 ml
Matas StriberKids Solspray SPF 30 Uden Parfume
93,95 kr.124,95 kr.
(22)
FAST LAV PRIS
Matas StriberSollotion SPF 15 Uden Parfume
49,95 kr.
(51)

Relaterede artikler

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Amalie Schiller

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
Guide: Solcreme til følsom hud

Matas LIVE

Guide: Solcreme til følsom hud

Af Matas

Solcreme er et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, men hvilken skal man vælge, hvis man har følsom hud? Det har kosmetiker Zita helt styr på, og hun deler ud af sin store viden og hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til din hud.

Læs Mere
Sådan forbygger du bedst soleksem

Din sundhed

Sådan forbygger du bedst soleksem

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du har oplevet at få soleksem på kroppen. Det viser sig som små, kløende prikker, der breder sig og i nogle tilfælde samler sig i plamager. Det kan være meget ubehageligt, og forekommer oftest om foråret, når den lyse hud kommer ud i solen efter en lang vinter. Vi guider her til, hvordan du bedst undgår soleksem, når solen igen står højt på himlen.

Læs Mere
8 af de bedste aftersun

Vi guider

8 af de bedste aftersun

Af Ida Hinchely Kyhn

Efter en hel dag i solens varme stråler, findes der intet bedre end at pleje og nedkøle huden med en lækker aftersun. Vi har samlet 8 af de bedste aftersun, og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål om den kølende creme.

Læs Mere
Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs også
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek