• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

5 favoritter til vinterhud

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når frosten bider udenfor og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Det er ikke for sjov, at vores øjne søger i retning af det populære hudplejebrand, Biotherm, når snakken falder på vinterhud. Biotherm har nemlig et sortiment af fantastiske produkter, der er din ven i nøden, når det kommer til at fugtmætte huden. Vi har særligt udvalgt 5 produkter, som du skal kende.  

En kærlig hånd til hænderne

Okay, lad os starte med at være ærlige: Måske er det sted på kroppen, der fortjener allermest omsorg lige nu vores hænder, som i den grad har været sat på prøve det seneste års tid. Kombinér håndsprit og frosten udenfor, så har du altså en sprængfarlig cocktail lige til at sikre tørre, ru og sprukne hænder.  


Av. Det skal jeg simpelthen ikke nyde noget af, så derfor har Biomains håndcremen vundet indpas som fast sidemakker ved mit skrivebord.


Udover at have en dejligt fugtgivende og nærende formel, der styrker hudens naturlige forsvar, så fedter den ikke og efterlader hænderne bløde som smør. Og så har den simpelthen den skønneste duft, der gør den til en fornøjelse af gnide ind i hænderne.

(300)
Biotherm Biomains Håndcreme 100 ml
109,95
Optjen 11 point

Life Plankton – more like ‘lifesaver'

Har du endnu ikke hørt om Biotherms poorly kept secret, så er det bare om at spidse ører: Life Plankton er nemlig en af Biotherms unikke og regenererende signaturingredienser, som du finder på ingredienslisten i flere af deres produkter.  


Det er blandt andet tilfældet med Biotherms innovative serum, Life Plankton Elixir, der kan anvendes af alle hudtyper og aldre.  


Vil du forkæle din vinterhud, er Life Plankton Elixir første skridt på vejen: Brug den i din hudplejerutine morgen og aften før din dag- eller natcreme og mærk, hvordan din hud bliver blød, smidig og gennemfugtet.

(103)
Biotherm Life Plankton Elixir 50 ml
629,95
Optjen 63 point

Få glød med gel-tekstur

Apropos Life Plankton, så er det også en af de ingredienser du finder i denne Aquasource Gel til normal/kombineret hud.


Den lette geltekstur giver den lækreste, friske følelse på huden og både blødgør og opfrisker, samtidig med den efterlader huden gennemfugtet i op til 48 timer, blød, opfrisket og med den fineste glød.  


Døjer du generelt med tør hud – også uden for vintermånederne – fås Aquasource også som creme, der er særligt målrettet netop den hudtype

(27)
Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination skin 75 ml
299,95
Optjen 30 point

Fløjlsblød og fugtet hud

Er det vigtigste for dig, at din hudpleje ikke bare gennemfugter, men også samtidig har anti age-effekt, så er Red Algae Uplift dagcremen altså ikke til at komme udenom.  


Her er der virkelig tale om en konsistens, der føles som det rene velvære for din hud: Den lette, fløjlsbløde og rosa tekstur efterlader huden fugtmættet, opstrammet og fastere med fornyet glød, samtidig med hudens elasticitet og fasthed forbedres ved hjælp af kollagenfraktion peptid.  

Fugtpleje til mænd

Biotherm er heldigvis ikke kun for kvinder, men har også hudpleje særligt målrettet mænd. Igen er Life Plankton en nøgleingrediens i denne dagcreme til tør hud.  


Aquapower er navnet, og den absorberes hurtigt i huden og giver en frisk fornemmelse, samtidig med den gennemfugter og nærer huden.  Psst.. Jeg har hørt flere mænd fra kontoret snakke godt om Biotherms hudplejeprodukter i krogene, så måske er der faktisk noget om det 😉   

(17)
Biotherm Homme Aqua Power 100 ml
299,95
Optjen 30 point

Bonus: En Biotherm klassiker

Og sidst, men ikke mindst: Nu vi taler Biotherm, kan vi næsten ikke undgå også at nævne en af de absolutte favoritter fra brandet, der endda fås til en fast lav pris hos os.  


Det er selvfølgelig Deo Pure, vi hentyder til,som er en Roll-On deodorant, der virker i op til 24 timer og som giver en behagelig, ren og blød fornemmelse, der både beskytter og plejer huden. Dertil modvirker den lugt og smitter ikke af (kæmpe-win!)

(532)
Biotherm Deo Pure Roll-On 75 ml
117,95
Optjen 12 point

Relaterede produkter

(1336)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
129,95
Optjen 13 point
(146)
Biotherm Aquathermale Shower Gel 200 ml
164,95
Optjen 17 point
(39)
Biotherm Lait de Douche Shower Milk 200 ml
164,95
Optjen 17 point
(49)
Biotherm Day Control Roll-on 75 ml
117,95
Optjen 12 point
(35)
Biotherm Aquafitness Shower Gel - Body & Hair 200 ml
194,95
Optjen 20 point
(42)
Biotherm Eau Pure Eau de Toilette 100 ml
299,96
Førpris 374,95
Optjen 30 point

Relaterede artikler

Sådan undgår du vintertræt hud

Vi guider

Sådan undgår du vintertræt hud

Af Cathrine Park

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, temperaturen falder, og huden begynder snart at skrige efter næring. Men hvilke produkter skal du kigge efter for at undgå vintertræt hud, og hvordan bibeholder du en sund glød? Bliv klogere på det hele – og mere til – ved at læse med her.

Læs Mere
Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Cecilia Demant

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs Mere
Til kamp mod vintertræthed

Vi guider

Til kamp mod vintertræthed

Af Rikke Højris Bæk

Mindre (sol)lys, tillukkede huse, store temperaturudsving, mere sofa og tungere mad kendetegner for mange denne sæson. Men, det behøver ikke være så svært at komme godt igennem vinteren.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage