Vi guider

Vi guider: De bedste favoritter fra IT Cosmetics

Når det kommer til at give huden den pleje, den har brug for, så kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke produkter man skal vælge. Men IT Cosmetics har med deres effektive produkter gjort det nemt at skræddersy en god hudplejerutine til lige præcis dine behov. Med luksuriøse formler og gode ingredienser har de skabt hudpleje og makeup, som i den grad får det bedste frem i din hud. Læs med her, så dykker vi ned i en håndfuld af deres absolutte favoritter.

IT Cosmetics er allerede et musthave på mange danske kvinders badeværelseshylder, og det er med god grund. Deres produkter indeholder både skånsomme og aktive ingredienser, som giver din hud rigtig gode betingelser for at holde sig velfugtet og lækker hele dagen. Alle produkter er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og dermatologer, for at sikre gode ingredienser og god kvalitet.

Vi guider her til et par absolutte make-up favoritter fra IT Cosmetics, samt deres bedste produkter til en ultimativ hudplejerutine. 

Få brynene på plads

IT Cosmetics Brow Power Micro Pencil indeholder både en brynpen og en lille børste, som du kan børste brynene på plads med. Det, som jeg synes er så smart ved den her brynpencil, er, at den har en meget fin spids på kun 0,95 mm. Spidsen er mere flad i det, hvilket gør det utrolig nemt at tegne og forme sine bryn. Den gør også, at du både kan skabe små, fine strøj, men du kan også vende den spidsen rundt og få mere farve på, hvis du ønsker det. Jeg bruger den i farven Taupe, som passer perfekt til mine bryn, da den er lidt køligere i tonen.

Det er et supergodt brynprodukt, som holder farve og form på dine bryn hele dagen uden at tvære ud. Har du brug for lidt ekstra hold, så brug eventuelt lidt browgel, efter du har brugt din brow pencil.

FØR

EFTER

Giv dine vipper superkræfter!

Her har vi at gøre med lidt at en darling i min makeup-pung – nemlig It Cosmetics Superhero Mascara, som giver masser af længde til dine vipper og rigtig godt med volumen. Den har en god børste, som gør den let at påføre et jævn lag mascara på vipperne, uden at ramme øjenlåget hele tiden (hvilket jeg godt kan have mine issues med!)

Den giver rigtig meget farve allerede ved først påføring, så du skal ikke bruge særlig mange lag, før dine vipper er klar til at erobre dagen. Og så holde den altså både formen på vipperne og farven hele dagen, uden at smudge under øjnene. En ægte musthave til makeup-samlingen, hvis du spørger mig!God hudpleje starter her

IT Cosmetics er især kendt for deres Confidence-serie, som er effektiv og skånsom hudpleje, der kan bruges af alle hudtyper – selv en følsom og sensitiv hud kan være med.


IT Cosmetics Confidence In A Cream er efterhånden blevet lidt af en klassiker. Den er perfekt til dig, der ønsker at give din hud et ordentligt fugtboost og samtidig gerne vil minimere fine linjer og rynker. Den indeholder syv forskellige anti-age egenskaber, som effektivt mindsker alderstegn og hjælper med at give huden en mere jævn overflade. Derudover indeholder den ceramider, kollagen og peptider, som alt sammen tilfører huden et friskt og sundt udseende ved vedvarende brug.

Supplér gernedin rutine med en god og effektiv øjencreme, for de bedste resultater. IT Cosmetics Confidence In An Eye Cream er en mild og skånsom øjencreme, der også hjælper med at mindske de fine linjer om øjnene. Her er huden meget skrøbelig, så det er vigtigt, vi passer godt på den med den rette pleje. Den indeholder derudover en let abrikos-farvet teint, som modvirker mørke rande – perfekt til at lysne under din concealer.  

4 nye spændende hudplejeserums fra IT Cosmetics

Nyhed

4 nye spændende hudplejeserums fra IT Cosmetics

Du kender måske allerede IT Cosmetics fra deres populære CC+ Cream eller deres anti-age Confidence-serie? Det er dog ingen af disse det skal handle om i dag, men tværtimod deres fire nye spændende Bye Bye Serums, der er målrettet de mest almindelige hudplejebehov relateret til pigmentering, tydelige porer, fine linjer og trist hud!

Læs også

Sig hej til velplejet og strålende hud

Nu er det tid til at skræddersy rutinen til dine specifikke behov! Med IT Cosmetics Bye Bye-sera, kan du vælge præcis det serum, som kan hjælpe dig med dine hududfordringer. IT Cosmetics har skabt fire fantastiske sera, som er udviklet til forskellige behov. Et serum skal på efter rens og før din ansigtscreme. Lad os gennemgå dem her:

Bye Bye Dullness Serum er perfekt til dig, som har en træt og mat hud, der trænger til lidt ekstra glød. Den indeholder 15% C vitamin, som er eminent til at booste hudens glød og udstråling.

Bye Bye Lines Serum er god til dig, som gerne vil mindske fine linjer og rynker. Hyaluronsyre hjælper med at give huden fugt og efterlader den mere spændstig og smidig.

Bye Bye Pores Serum indeholder 10% glykolsyre, som eksfolierer huden og minimerer synligheden af porer allerede efter 1 uge. Du vil opleve at få en mere jævn og glat hud, som fremstår mere ensartet.

Bye Bye Dark Spots Serum er til dig, der har pigmentforandringer, som du ønsker at mindske. Den indeholder blandt andet 4% niacinamide og C-Vitamin, som effektiv hjælper med at minimere pletter og misfarvninger.

Den perfekte base

Med god hudplejerutine på plads har du et godt udgangspunkt for en sund og stærk hud. Men derfor kan det stadig være rart med en god foundation, for at skabe en ensartet og lækker base for din makeup. Og her kommer IT Cosmetics dig igen til undsætning.

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream er én af deres absolutte bestsellers. Hun er en populær dame med god grund – for du får ikke bare en foundation, der dækker ujævn hudtone og skaber glød, du får også et produkt, der plejer din hud. Den indeholder E-vitamin og hyaluronsyre samt SPF 50, som hjælper til at minimere fine linjer og rynker, samt giver huden et godt skud fugt. Resultatet er en lækker, ensartet hud, og en base, der holder hele dagen. Den er god til dig, der ønsker en fuld dækkeevne.

Ønsker du en let til medium dækkeevne, så er det IT Cosmetics Your Skin But Better, du skal have fingrene i. Den indeholder blandt andet aloe vera-ekstrakt samt Vitamin E og B5, som plejer huden og giver masser af fugt. Den hjælper til at reducere synligheden af porer og fine linjer og giver huden en naturlig, strålende finish.

Vidste du, at Maria Lucia er ambassadør for IT Cosmetics? Her kan du se hendes resultat med Your Skin But Better CC+ Cream:

FØR:

EFTER:


”Jeg er blevet svært afhængig af CC+ Cream! Den indeholder SPF 50+, har en opbyggelig dækkeevne og fungerer også som en primer og dagcreme.” – Maria Lucia

En uundværlig makker til din foundation

For at få det bedste resultat med din foundation eller CC cream er det alfa omega, at du har den rette makeupbørste til at påføre produktet med. IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush er et genialt to-i-én makeup-børste, som kan bruges både til at påføre din foundation og din concealer.


Den er superpopulær på matas.dk, og det er med god grund. Du kan nemlig bruge den store, bløde børsteende til at påføre og fordele din foundation eller CC cream. Den lille børsteende bruges til at dække små ujævnheder samt dér, hvor de er svært at komme til. Derudover er børstehovedet formet, så det passer perfekt til dit ansigts konturer.

Børstehårene er styntetiske og silkebløde, og så drysser de ikke, som nogle børster kan gøre.


Vi har en hel LIVE med IT Cosmetics produkter -  se med her:

Relaterede artikler

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Bag om brandet

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Af Anja Mille Blum

Skønhed har mange ansigter, former og facetter, og det, at føle sig skøn og smuk, hænger ofte sammen med, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke bare fokus for IT Cosmetics nyeste kampagne, Real Women, men faktisk er det en af deres kernemissioner. Er du nysgerrig, så læs med, når vi dykker ned i det populære amerikanske brand.

Læs Mere
De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Bag om brandet

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Af Isabel Marschall Thostrup

Det populære amerikanske brand, IT Cosmetics, fås ekslusivt hos Matas, som det eneste sted i Danmark! Hvis du er ligeså begejstret, som vi er, så tag et kig på de allermest populære produkter fra mærket, og hør hvorfor det netop er dem, der er best sellers.

Læs Mere
4 nye spændende hudplejeserums fra IT Cosmetics

Nyhed

4 nye spændende hudplejeserums fra IT Cosmetics

Af Matas

Du kender måske allerede IT Cosmetics fra deres populære CC+ Cream eller deres anti-age Confidence-serie? Det er dog ingen af disse det skal handle om i dag, men tværtimod deres fire nye spændende Bye Bye Serums, der er målrettet de mest almindelige hudplejebehov relateret til pigmentering, tydelige porer, fine linjer og trist hud!

Læs Mere
3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs Mere