• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Hudplejerutine fra IT Cosmetics

Har du hørt om IT Cosmetics, har du højst sandsynligt også hørt om Your Skin But Better CC+ Cream. Men det er ikke deres bedst sælgende makeupprodukt, det skal handle om i dag – for faktisk har IT Cosmetics også en række hudpleje-darlings i deres sortiment, og det er dém, vi dykker ned i her i artiklen.

We get it: Det er lidt af en jungle at finde rundt i hudplejeverden! Der er et hav af konsistenser, effekter og ingredienser – og man bliver jo helt forpustet, allerede inden man er begyndt. Så i dag kommer vi dig til undsætning, når vi guider til en simpel, men effektiv hudplejerutine med IT Cosmetics.  

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Du har måske allerede læst med, da jeg fortalte om, hvordan IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed (Psst.. Ellers kan du gøre det lige her).  


Deres mission er nemlig at få alle kvinder til at føle sig selvsikre, og for nogle kan det måske betyde at gøre ekstra ud af at give huden den omsorg, næring og pleje, den fortjener. Derfor har de i samarbejde med dermatologer og plastikkirurger udviklet en effektiv hudplejeserie med anti-aging egenskaber, der passer til alle hudtyper, og som ovenikøbet spiller fantastisk sammen med deres range af lækre makeupprodukter.

En simpel, men effektiv hudplejerutine


Step 1: Confidence in your Cleanser   

Jeg lægger selvfølgelig benhårdt ud med renseproduktet i rutinen – for rens er hvad? Fundamentalt.


Confidence in your Cleanser er navnet på dette renseserum, som er en både fugtgivende og blødgørende rens. Det fjerner makeup, snavs, olier og vandfast øjenmakeup og renser samtidig huden i dybden.  


Skal vi nørde lidt mere på ingrediensfronten, så indeholder renseserummet kollagen, hyaluronsyre, kolloid havre, ceramider og ikke mindst det patenterede Anti-Aging Armour Rejuvenating Concentrate. Til sammen er de altså med til at skabe et renseprodukt, der er blid mod huden, og som efterlader den dejlig blød, spændstig og fugtet.  

Step 2: Hello Results!  

Next up er serum. Du ved, den der tyndtflydende konsistens, der er mere målrettet, mere koncentreret i sin ingredienssammensætning og trænger dybere ned i huden.  


Hello Results er en virkelig spændende nyhed, hvis du spørger mig, for faktisk er det ikke bare et serum, men et serum og creme i ét! Med andre ord er effektiviteten fra et anti-age serum kombineret med den beroligende pleje fra en creme i dette vidunder af et multiprodukt.  


På ingredienssiden indeholder den to typer af retinol, som er et effektivt vitamin, der reducerer fine linjer og pigmentering og forbedrer hudens fasthed (btw, husk altid at bruge solcreme, hvis din hudpleje indeholder retinol).  


For at give et mere nærende modspil til den målrettede anti-aging effektiv, indeholder Hello Results desuden B5- og E-vitamin, der beroliger, fugter og afhjælper rødme.  

Step 3: Confidence in an Eye Cream  

Jeg bevæger mig muligvis ud på gyngende grund ved at placere øjencreme som step 3 i hudplejerutinen – for nøj, der er mange meninger om, hvornår den skal duppes under øjnene.  


Men hvorom alting er, så skal det jo handle om øjencremen Confidence in an Eye Cream, der er en fugtgivende øjencreme med et strejf af abrikosfarve, som farvekorrigerer og lysner huden under øjnene en anelse.  


Et festfyrværkeri af aktive ingredienser som avokado, squalane og det patenterede Anti-Agiging Armour Rejuvenating Concentrate kombineret med Drops of Light Technology sørger for fugt, fugt og atter fugt, samtidig med de forbedrer fastheden og udglatter huden rundt om øjnene.

Step 4: Confidence in a Cream  

Endelig nåede vi til sidste step i rutinen, nemlig den plejende ansigtscreme. Her fokuserer jeg først og fremmest på plejeproduktet til dagens ve og vel.


Vidundercremen er denne Confidence in a Cream også blevet kaldt. Muligvis fordi det er en fugtbombe uden lige med en sindssygt lækker “puff”-konsistens, der gør huden fløjlsblød.


Kollagen, hyaluronsyre, niacin, peptider, ceramider og selvfølgelig Anti-Aging Armour Rejuvenating Concentrate er grundlæggende i formuleringen, der har til formål at få huden til at fremstå mere fast samt reducere synligheden af porer og misfarvninger.  


Udover at fungere som dagcreme, kan Confidence in a Cream også bruges som natcreme – hvis du bare bruger et lidt tykkere lag, end du ville bruge om dagen – og fungerer desuden upåklageligt som base før din makeup.  

Step 4: Confidence in your Beauty Sleep  

Vi har nok alle hørt, at det er vigtigt for os at få vores skønhedssøvn – og faktisk er det slet ikke for sjov, at det kaldes netop dét. Om natten regenererer vores hud, og derfor er det et fantastisk tidspunkt at gøre lidt ekstra ud sin aftenrutine for at booste huden med lækre, plejende ingredienser.  


Confidence in your Beauty Sleep er altså natcremen, som er det sidste trin i din hudplejerutine, inden du hopper under dynen. Den har en fugtgivende og luksuriøs konsistens, der er rig og fyldig, så du kan vågne op næste dag med en fugtet og smidig hud.


Formuleringen indeholder igen nogle velkendte ingredienser som hyaluronsyre og ceramider, mens der her desuden er tilsat adenosin og den patenterede Rest & Restore Technology, der arbejder på at mindske fine linjer, gøre huden mere fyldig og fast samt styrke hudens naturlige balance – alt imens du befinder dig i drømmeland.  

Relaterede artikler

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Bag om brandet

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Af Anja Mille Blum

Skønhed har mange ansigter, former og facetter, og det, at føle sig skøn og smuk, hænger ofte sammen med, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke bare fokus for IT Cosmetics nyeste kampagne, Real Women, men faktisk er det en af deres kernemissioner. Er du nysgerrig, så læs med, når vi dykker ned i det populære amerikanske brand.

Læs Mere
De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Bag om brandet

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Af Isabel Marschall Thostrup

Det populære amerikanske brand, IT Cosmetics, fås ekslusivt hos Matas, som det eneste sted i Danmark! Hvis du er ligeså begejstret, som vi er, så tag et kig på de allermest populære produkter fra mærket, og hør hvorfor det netop er dem, der er best sellers.

Læs Mere
5 beautytrends i 2021, du bør kende

Vi guider

5 beautytrends i 2021, du bør kende

Af Cathrine Park

Endelig tager vi hul på et nyt år, og forhåbentlig bliver 2021 meget skønnere på alle fronter. Når det kommer til beautytrends, er det i hvert fald en dejlig og spændende tid, vi går i møde, for vi har kigget i krystalkuglen, og giver dig her fem dominerende trends, som du helt sikkert gerne vil kende.

Læs Mere
3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs Mere