Vi guider

Bliver ikke nemmere at lysne blond hår derhjemme

Det er faktisk nemt gradvist at lysne blondt hår for et mere solkysset look året rundt. John Frieda Go Blonder er ofte det fortrukne valg hos mange blondiner og ved brug af hele Go Blonder serien, er det muligt skånsomt at reducere farvepigmenter og lysne blond hår op til 2 toner.

Mange blondiner får reelmæssigt en kemisk lysning af håret, men denne behandling gør desværre også håret mere skadet og svagt.
Med Go Blonder lysner du ikke bare håret, men du vil også opleve et mere styrket og fugtet hår ved hjælp af BlondeMend™.


Teknologien, som er et tredobbelt reperationkompleks. Formlen er et mix af blødgørende ingredienser, som øger elasticiteten i hårstrået og mindsker brud samt beskytter mod fremtidige skader og stress. ​​​​​​​

Key produkter til et sundt blond hår

For at opnå den helt perfekte blonde nuance og udseende, bør disse Go Blonder produkter som minimum indgå i din hårplejerutine.

Go Blonder Lightning Shampoo

Opnå lysere hår på kun 2 til 3 hårvaske med denne skånsomme shampoo til daglig brug.


Velegnet til alle nuancer af blond hår.

Go Blonder Lightning Conditioner

Brug sammen med Lightning Shampoo og få mere effekt af lysningen samt genopbyg fugten for et mere sundt og blødt hår.

Go Blonder Controlled Lightning Spray

Lysner håret med op til 2 toner. Formuleret med bl.a. kamille, citrus samt BlondeMend™ Teknologien som lysner og beroliger skadet hår.


Oplev en mere lys nuance efter ca. 10 ganges brug.

Hvad sker der, når du kemisk lysner dit hår?

Kemisk lysning forårsager at hårstråene svulmer op, åbner skællaget og øger porøsiteten i håret - hvilket resulterer i hår, der føles grovere og mister fugten hurtigere. Ikke nok med det, så bryder det også de permanente bindinger i håret, som efterlader håret svagere, mere tilbøjelige til brud og spaltede spidser.


John Frieda er et brand med stærke rødder i frisørverdenen og missionen er at udvilke anvendelige produkter til hjemmebrug med et salon resultat der både kan ses og føles.

Relaterede artikler

Michelle fra redaktionen tester silver shampoo

Hairstudio

Michelle fra redaktionen tester silver shampoo

Af Michelle Weis

Har dine lyse eller grå lokker et trist, gulligt skær? Jeg kender følelsen – men jeg har heldigvis også en effektiv løsning. Når mine hårlokker bliver matte i koderne, finder jeg silver shampooen frem, og efter bare én hårvask med den violette masse kan jeg se en verden til forskel.

Læs Mere
MASTERCLASS: Sådan styler du kort hår

Matas LIVE

MASTERCLASS: Sådan styler du kort hår

Af Matas

Der er mange fordele ved en kortere frisure. Der er mindre hår at holde styr på, du slipper for at håret kommer til at hænge fladt – og så sparer du lidt på dine dyrt købte hårplejeprodukter. Alligevel er der en klassisk udfordring med kort hår, nemlig styling. For hvordan skaber man fornyelse og alsidige looks, når man har mindre hår at gøre godt med? Se med i denne LIVE, hvor vi får besøg af frisør Mike Paudy, som guider jer gennem korte, men gode hairstyles.

Læs Mere
Alt du skal vide om silvershampoo

Hairstudio

Alt du skal vide om silvershampoo

Af Cathrine Park

Silvershampoo, aka lilla shampoo, er en formidabel og farverig ven at have i baghånden, når de lyse eller grå lokker er blevet matte i koderne med et trist, gulligt skær. Genkender du problemet, så læs med her.

Læs Mere
Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Hairstudio

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Af Nanna Hein

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.