Nyhed
Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse
Vi ved, hvor vigtigt det er at spise sundt og varieret, så vi kan få alle de vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Men hvis du ikke opfylder de officielle kostråd eller har et øget behov for vitaminer og mineraler, kan det være en god idé at supplere kosten med et tilskud – Med Livol Brusetabletter er det både nemt og lækkert at få de daglige tilskud!

Har du svært ved at sluge tabletter, eller ønsker du blot en lettere og mere velsmagende måde at få dine vitaminer på, er brusetabletterne fra Livol lige noget for dig! Brusetabletterne opløses i et glas koldt vand (200 ml) og drikkes som en læskende drik – nemt og lækkert! Tabletterne er nemlig tilsat en frisk smag af enten fersken og abrikos, skovbær, tropisk frugt eller solbær, som forvandler et glas vand til en forfriskende vitamindrik. Vi guider dig gennem 4 brusetabletter fra Livol her, så du kan finde det tilskud, der passer til dine behov:

1. Livol Iron Bubbles

Den første variant, vi vil introducere dig til, er Iron Bubbles, der har en forfriskende smag af solbær. Med jern som kilde bidrager brusetabletten med at reducere træthed mens indholdet af vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer.


I brusetabletten finder du også folsyre, der bidrager til normal bloddannelse og vitamin C, som øger jernoptaget.

2. Livol Stay Sharp

Med Stay Sharp får du et kosttilskud, der indeholder flere b-vitaminer og har en skøn frugtig smag af både fersken og abrikos.


I brusetabletten er der både pantotensyre, der bidrager til normal mental ydelse, samt vitamin B6, B12, tiamin, niacin og biotin, som bidrager til nervesystemets normale funktion.

3. Livol Pick me up

Pick me up har en skøn smag af tropiske frugter - heriblandt kokos og ananas.


Vitmainerne, der gemmer sig i brusetabletterne, er blandt andet vitamin B12, B6, C og magnesium, som bidrager med at reducere træthed og udmattelse. Mens zink bidrager til en normal kognitiv funktion, bidrager tiamin, calcium og biotin til en normal metabolisme. ​​​​​​​

4. Livol Pick me up

Den sidste brusetablet, det skal handle om, er Immune Aid, der har en skøn smag af skovbær.


Immune Aid indeholder 25 µg D-vitamin per brusetablet og bidrager til immunforsvaret normale funktion. Mangler du en velsmagende måde at supplere dit d-vitamin tilskud på? Så tror vi, at du vil elske Immune Aid!

Relaterede produkter

SPAR 20%
Livol Multivitamin Børn Frugtsmag 150 tabl.
Medlemspris
91,96 kr.114,95 kr.Spar 23,-
SPAR 20%
Livol Multi Gummies - Frugt 75 stk.
Medlemspris
119,96 kr.149,95 kr.Spar 30,-

Relaterede artikler

Livol har fået ny, miljøvenlig emballage

Vi guider

Livol har fået ny, miljøvenlig emballage

Af Anja Mille Blum

I mere end seks årtier har du kunnet finde de klassiske Livol glasemballager på hylderne i danske butikker – men nu relancerer Livol hele deres sortiment, så du kan få dine daglige favorittilskud i en mere miljøvenlig emballage.

Læs Mere
Plej dine lokker med HairLust

Nyhed

Plej dine lokker med HairLust

Af Matas

Sæt tænderne i de velsmagende vingummier fra HairLust, og plej dine lokker - indefra og ud. Vi har samlet 2 populære produkter fra det skønne mærke, der har vundet indpas hos alle dem, der bare gerne vil bibeholde hårpragten og styrke håret.

Læs Mere
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.