• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Overgangsalder? Vi taler om det!

Hedeture, svedeture og humørsvingninger… Det er noget, som mange kvinder oplever, når de går i overgangsalderen. Men det kan være svært og grænseoverskridende at tale åbent og ærligt om – dét vil Longo gerne være med til at lave om på. De sætter derfor i forbindelse med lanceringen af deres nye kosttilskud, Longo Overgangsalder, fokus på, hvor vigtigt, det er, vi taler sammen om overgangsalderen.

Overgangsalderen er for mange kvinder tabubelagt, og derfor vælger nogle at gå alene med de udfordringer og gener, der følger med. Fordi overgangsalderen generelt ikke er noget, der tales højt om, kender mange kvinder slet ikke de typiske tegn forbundet med overgangsalderen. Det kan derfor være både svært at tale om og gøre noget ved, når man ikke ved, hvad man har med at gøre. Vi synes, det er vigtigt at få sat ord på de ændringer mange kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen, så vi sammen kan komme bedre igennem de udfordringer, som overgangsalderen giver nogle kvinder. 

Kend de typiske tegn på overgangsalderen

I forbindelse med overgangsalderen oplever mange kvinder gener og udfordringer, der går udover deres følelse af det daglige velbefindende.

De typiske tegn forbundet med overgangsalderen er hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Nogle oplever alle symptomerne, andre kun et enkelt, ligesom nogle døjer med det i årevis, fra de er i begyndelsen af 40’erne til langt op i 60’erne, mens andre kun mærker kortvarige gener.  

Oplever du gener som hede- og svedeture, rastløshed og humørsvingninger som følge af overgangsalderen, så kan den nye Longo Overgangsalder muligvis hjælpe dig.

Longo Overgangsalder

Longo Overgangsalder indeholder rødkløver, som hjælper dig med at håndtere gener relateret til overgangsalderen som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger.


Derudover indeholder Longo Overgangsalder humle samt B6-vitamin, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten, og derudover biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.

Relaterede produkter

Longo Vital 50+ 200 tabl.
95,95
Førpris 159,95
Du optjener 10 point

Relaterede artikler

Guide til overgangsalderen: Til kamp mod hedeture

Vi guider

Guide til overgangsalderen: Til kamp mod hedeture

Af Trine Brøndsted

Overgangsalderen signalerer en helt ny fase af dit liv. Der er udfordringer, men også muligheder for at lave sunde forandringer. En af udfordringerne er hedeture. Vi ser på, hvad du kan gøre.

Læs mere
5 hormonforandringer - pleje til overgangsalderen

Vi guider

5 hormonforandringer - pleje til overgangsalderen

Af Trine Brøndsted

Når vi kvinder kommer i overgangsalderen, ændrer vores hud sig. Den er nemlig påvirket af, at vores hormonbalance forandrer sig. Det kan betyde, at du skal vinke farvel til din yndlingscreme og skifte ud med nye plejeprodukter.

Læs mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs mere
A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs mere