Nyhed

LongoVital: Fra naturens eget laboratorium

Det var også naturen, der i 1974 inspirerede Flemming Nørgaard til at udvikle det, vi i dag kender som LongoVital. LongoVital kombinerer det naturlige med moderne viden og forskning. Grundstenen i LongoVital er seks nøje udvalgte urter, der er kombineret med vitale vitaminer og mineraler, som støtter et normalfungerende immunforsvar og en velfungerende krop og velvære.

Bliv klogere på de forskellige kosttilskud fra LongoVital her!

LongoVital Classic

LongoVital Classic er en dansk klassiker fra 1974. LongoVital Classic består bl.a. af vitaminerne A, B6, C og D, som bidrager til immunsystemets normale funktion, mens riboflavin, vitamin B6, niacin og pantothensyre bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Samt den vigtige LongoVital-blanding med 6 udvalgte urter.

LongoVital 50+

LongoVital 50+ bygger på LongoVital Classic, og derudover tilsat ekstra udvalgte mineraler og vitaminer, der passer særligt godt til dig, der har passeret de 50 herunder vitamin B6, B12, D og folat, der bidrager til immunforsvarets normale funktion. Calcium, der bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt magnesium og Vitamin D.

LongoVital C-vitamin med acerola

Bye Bye Dullness Serum er din dermatologisk testede løsning til træt hud. Serummet er vegansk og indeholder 15% ren C-vitamin og hjælper med at booste hudens glød, samtidig med at den giver beskyttelse mod frie radikaler fra f.eks. forurening. Bye Bye Dullness indeholder også E-vitamin der nærer huden med fugt.

LongoVital Menopause

LongoVital Menopause er et kosttilskud udviklet særligt til kvinder i overgangsalderen. Kosttilskuddet indeholder rødkløver, som hjælper til at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder samt gener relateret hertil som hedeture, rastløshed, humørsvingninger og irritabilitet.

LongoVital Energi

LongoVital Energi indeholder ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer). Indholdet af vitamin C, B2, B6, niacin og pantothensyre i LongoVital Energi svarer til 100 % RI og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. 

LongoVital Sleep

LongoVital Sleep er et tilskud, der understøtter naturlig søvn og hvile med indholdet af baldrian. Baldrian er en urt, som i tusindvis af år har været brugt til at vedligeholde naturlig søvn og hvile. I LongoVital Sleep er der desuden tilsat citronmelisse.

Relaterede artikler

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Vi guider

Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Af Sara Madsen

Vi kan alle sammen have de bedste intentioner om altid at spise en sund og varieret kost, men virkeligheden og dagligdagen kan nogle gange ville det anderledes. Vi har håndplukket tre forskellige kosttilskud, der passer til helt forskellige behov, men tilsammen kan give hele familien det nødvendige lille boost - hvad enten det handler om vitaminer i børnehøjde, ønsket om en ungdommelig hud eller et mere balanceret energiniveau.

Læs Mere
Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Vi guider

Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Af Emily Salomon

Mens min lægefar påstod at “Man fik, hvad man skulle bruge, gennem kosten”, så var der altså alligevel altid en vitaminpille på morgenbordet i mit barndomshjem. For trods alt lige at være på den sikre side. Og fordi han måske også var ret opmærksom på, at den med kosten, kun er sand i de tilfælde, hvor man lever af en helt ideel diæt af uforarbejdet, varieret mad.

Læs Mere
Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Vi guider

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Af Matas

I dagens indlæg sætter vi fokus velvære og skønhed, der kommer indefra. Vi har kun én krop, og den fortjener det bedste, hvis du spørger os. Derfor har vi samlet produkter, som er populære blandt vores kunder (og det forstår vi godt). Lær mere om de populære produkter i dette skriv, der sætter fokus på, hvordan skønhed kommer indefra, og hvordan du kan styrke dit velvære gennem livets faser – såsom overgangsalderen – med virkningsfulde kosttilskud.

Læs Mere