Nyhed
Skønhedsvitaminer til hår og hud
Smuuk Skin er dansk produceret kosttilskud, der med sin unikke formel og kombination af nøje udvalgte næringsstoffer har til formål at pleje, nære og styrke huden, både inde- og udefra.

Smuuk Skin skønhedstabletter har hver deres unikke formulering og er målrettet forskellige behov, der enten styrker hudens fugtbalance, dens smidighed eller kvalitet eller hårets styrke og glans. Smuuk Skin er udviklet i samarbejde med førende forskere og bliver fremstillet i Danmark. Skønhedstabletterne bliver produceret af JemoPharm på Møn, der har mere end 30 års viden og erfaring med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet. I indslaget her går vi i dybden med hvert produkt. Måske er dit nye favorit tilskud iblandt?

En holistisk tilgang til skønhed

Smuuk Skin tager afsæt i en holistisk tilgang til skønhed, og vi ønsker at være kvinders fortrukne valg inden for cosmecuticals og en uundværlig del af den daglige skønhedsrutine. De er inspireret af den danske natur på Møn, hvor blomsterne gror vildt. Hver blomst er unik, smuk og helt sin egen. På samme måde er vi forskellige, men fælles for os alle er, at vi har brug for den rette mængde af vitaminer, mineraler og næringsstoffer indefra for at kunne stråle udadtil.


Smuuk Skin er udviklet i samarbejde med en række førende forskere og bliver fremstillet i Danmark. Skønhedstabletterne bliver produceret af JemoPharm på Møn, der har mere end 30 års viden og erfaring med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet.


Smuuk Skin er en serie af eksklusive produkter målrettet kvinder med fokus på sundhed, skønhed & Wellness. Skønhed har ingen alder, og at ældes med ynde i de fleste kvinders interesse. ” Det vi optager, er det vi udstråler ”.

Styrk håret med Smuuk Skin HairBooster

Smuuk Skin HairBooster forkæler håret med en nøje udvalgt sammensætning af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Heriblandt padderokekstrakt, der forkæler håret fra rod til spids, vitaminerne og mineralerne biotin, zink og selen, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, foruden kobber, der bidrager til normal pigmentering af håret.


Endvidere indeholder Smuuk Skin HairBooster vitaminerne thiamin (vit B1), riboflavin (vit B2), niacin, pantotensyre, vitamin B6 og aminosyrerne taurin og L-cystein.

Styrk hudens fugt med Smuuk Skin HydroBalance

Smuuk Skin HydroBalance er et kosttilskud til huden, der indeholder ceramider, som er en del af hudens struktur. Derdover indeholder kosttilskuddet vitamin C, der bidrager til dannelsen af kollagen.


Skønhedstabletterne kan enkelt kombineres med din daglige skønhedsrutine, og den anbefalede dosis er 2-4 tabletter dagligt. For at opnå det bedste resultat anbefales det at tage 4 skønhedstabletter dagligt i mindst 8 uger.

Smuuk HYDROBALANCE 180 tabl
665,95 kr.

Smuuk Skin Youthoptimizer

Youthoptimizer indeholder tre af hudens vigtigste byggesten, nemlig: kollagen, hyaluronsyre og ceramider. Endvidere indeholder tilskuddet vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen samt vitamin E, zink og kobber, som bidrager til beskyttelse af cellerne og oxidativt stress.


Tabletterne indeholder også grøn te, der påvirker optagelsen af mineralet jern. Sidst er der ceramider, der bidrager til at bevare fugten i huden.  

Smuuk YOUTHOPTIMIZER 180 tabl
665,95 kr.
Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Vi guider

Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

En række produkter brander sig på at styrke skønheden indefra ved at give lidt ekstra kærlighed til hud, hår og negle. Vi har taget et kig på en række inner beauty-produkter her, så du kan lade dig inspirere.

Læs også

Smuuk Skin SunPrepare forkæler huden inden sol

Med SunPrepare forbereder du huden indefra, inden den udsættes for solens UVA- og UVB stråler.


Kombinationen af vitaminer, mineraler og karotenoider bidrager til, at huden påbegynder sin pigmentering samtidig med at beskytte cellerne.


Styrk huden efter sol med Smuuk Skin Pureskin

Smuuk Skin Pureskin er et tilskud, der er udviklet til de dybere hudlag, hvor porerne og kapillærer har deres udspring. Tilskuddet styrker huden indefra med hjælp fra beskyttende vitaminer.


Tabletterne bidrager til at beskytte huden og dens celler mod skader fra eksempelvis UVA-stråling.  

Det vi optager, er det vi udstråler

Din hud er din krops største organ, og det er derfor ekstra vigtigt at pleje den indefra, for at forebygge og minimere synlige tegn på ældning. Dannelsen af kollagen og elastin mindskes naturligt med alderen og huden mister sin naturlige spændstighed allerede fra vi runder de 25 år. Det er ikke kun tiden, vi er oppe imod, når det kommer til vores huds sundhed. Dagligt påvirkes den også af eksterne faktorer som forurening, stress, rygning, alkohol og UV-stråler, der alle er med til at producere skadelige frie radikaler, som angriber huden i en proces der kaldes oxidation. En proces der nedbryder hudens struktur.


Skønhedstabletterne virker på hele kroppen og arbejder i det dybe hudlag. Hvert produkt i serien har sin unikke formulering og er målrettet forskellige behov der, når de tages sammen, arbejder i synergi på at holde din hud smuk.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Vi guider

Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Af Ida Marie Winge

En række produkter brander sig på at styrke skønheden indefra ved at give lidt ekstra kærlighed til hud, hår og negle. Vi har taget et kig på en række inner beauty-produkter her, så du kan lade dig inspirere.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Matas anbefaler: Kosttilskud til skønhedsrutinen

Vi guider

Matas anbefaler: Kosttilskud til skønhedsrutinen

Af Ida Hinchely Kyhn

Om du ønsker at mindske fine linjer, holde håret sundt eller måske at få de bedste betingelser for en god nats søvn, så kan det være, at du skal tage et dyk ned i nogle af de kosttilskud, som kan hjælpe dig på vej. Vi har her samlet en række kosttilskud, som du kan gøre til en del af din skønhedsrutine allerede i dag. Læs med og bliv klogere på, hvad du skal klikke i kurven, næste gang du shopper.

Læs Mere
November nyheder i Matas

Nyhed

November nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

November. Den der måned, hvor man så småt begynder at tælle ned til den 1. december. Det gør jeg i hvert fald! I dagens indslag har jeg testet nogle af de bedste nyheder, der er landet på matas.dk i løbet af november. Heriblandt skønheder fra Givenchy, Anastasia Beverly Hills, Origins, Clinique og mange flere.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.