• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Nyhed

Styrk hud og hår med Smuuk Skin

Smuuk Skin er en banebrydende serie af 5 skønhedsprodukter, der med sin enestående sammensætninger og kombinationer af nøje udvalgte næringsstoffer har til formål at pleje, nære og styrke huden indefra.

Smuuk Skin skønhedstabletter virker på hele kroppen og arbejder i det dybe hudlag. Hvert produkt i serien har sin unikke formulering og er målrettet forskellige behov, der enten styrker hudens fugtbalance, dens smidighed eller kvalitet eller hårets styrke og glans. Smuuk Skin er udviklet i samarbejde med førende forskere og bliver fremstillet i Danmark. Skønhedstabletterne bliver produceret af JemoPharm på Møn, der har mere end 30 års viden og erfaring med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet. 

Styrk håret med Smuuk Skin HairBooster

Smuuk Skin HairBooster forkæler håret med en nøje udvalgt sammensætning af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Vitaminet Biotin bidrager til vedligeholdelse af normalt hår.​​​​​​​


Smuuk Skin HairBooster er en sammensætning af padderokekstrakt, der forkæler håret fra rod til spids, samt vitaminerne og mineralerne biotin, zink og selen, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, foruden kobber, der bidrager til normal pigmentering af håret.


Endvidere indeholder Smuuk Skin HairBooster vitaminerne thiamin (vit B1), riboflavin (vit B2), niacin, pantotensyre, vitamin B6 og aminosyrerne taurin og L-cystein:

 • Zink og biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår
 • Taurin og L-cystein er fundamentale aminosyrer, som kroppen selv danner.
 • Indeholder hirse- og padderokekstrakt
 • Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.​​​​​​​


Skønhedstabletterne kan enkelt kombineres med din daglige skønhedsrutine, og den anbefalede dosis er 2 tabletter dagligt. Velegnet til alle hårtyper.

Smuuk smuuk SKIN HairBooster 180 tabl.
329,95
Optjen 33 point

Styrk hudens fugt med Smuuk Skin HydroBalance

Smuuk Skin HydroBalance indeholder zink, der hjælper med at vedligeholde en normal hud indefra. Endvidere indeholder produktet vitamin C, der bidrager til dannelse af kollagen. Derudover indeholder produktet også kollagen, der er en af hudens vigtige byggesten. Kollagen dannes i de dybere hudlag, hvor porerne og de fine kapillærer har deres udspring.


 • Vitamin C bidrager til dannelsen af kollagen til en normal hudfunktion.
 • Vitamin E og vitamin C bidrager til at beskytte huden mod oxidativ stress.
 • Indeholder kollagen, der indgår som et uopløseligt protein i huden.
 • Zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.


Skønhedstabletterne kan enkelt kombineres med din daglige skønhedsrutine, og den anbefalede dosis er 2-4 tabletter dagligt. For at opnå det bedste resultat anbefales det at tage 4 skønhedstabletter dagligt i mindst 8 uger. Ønskes det herefter at vedligeholde resultatet anbefales 2 tabletter dagligt. Velegnet til alle hudtyper

Relaterede produkter

Smuuk smuuk SKIN HairBooster 180 tabl.
329,95
Optjen 33 point

Relaterede artikler

Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
6 tips til lysterapi i vintermørket

Vi guider

6 tips til lysterapi i vintermørket

Af Michelle Weis

Når vintermørket sænker sig, kan du opleve, at dagene bliver mere triste, og energien daler. Her er lysterapi din ven – både det naturlige lys fra solens stråler (hvis de ellers kunne trænge gennem det insisterende skydække) og det lys, du kan få ved at slappe af foran en lysterapilampe. I dagens indlæg giver vi tips til lysterapi i mørket, og vi fremhæver nogle af vores bestsellere inden for kategorien lysterapilamper.

Læs Mere
5 superfoods, der hitter

Spot Trenden

5 superfoods, der hitter

Af Trine Brøndsted

Superfoods er en af de helt store trends, inden for kost og ernæring. Vi har listet de 5 superfoods, der er hottest lige nu.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage