• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Vi tester: Nyt hovedbundsserum mod hårtab

God hårpleje stopper ikke ved shampoo og balsam – man har nemlig fået øjnene op for, hvor vigtigt det også er at pleje og passe sin hovedbund, hvis man ønsker et sundt hår og ønsker at reducere hårtab. De sidste fire uger har jeg testet det nye parfumefri hovedbundsserum med mikroalger og økologisk aloe vera fra Matas Natur, som er skabt for at styrke håret og mindske for mange løse hår i børsten. Læs med her, og hør hvordan det gik!

Er der noget, jeg elsker, så er det at nørde hårpleje. Jeg elsker at teste nye tendenser og produkter af og se, om det kan gøre noget for mit hår. På det seneste har jeg lagt mærke til bølgen af hårplejeprodukter til hovedbunden, som er skyllet ind over os – og jeg er mildest talt begejstret!

De sidste uger har jeg så testet Matas Natur Hovedbundsserum med mikroalger og økologisk aloe vera. Den landede på mit bord midt i en periode hvor jeg følte, mit hår lå overalt og flød i mit hjem – simpelthen fordi det knækkede af for et godt ord. Så det kunne ikke være mere perfekt timing! Men inden jeg deler ud om min oplevelse af produktet, så lad os dykke ned i, hvad det er for en nyhed, vi har med at gøre.

Sund bund i balance

Matas Natur Hovedbundsserum er et parfumefrit serum, som du masserer ind i din hovedbund, efter du har vasket dit hår. Det skal altså sidde i håret og ikke vaskes ud igen, så ingredienserne har mulighed for at blive og virke.

Serummet indeholder mikroalgeekstrakt fra Tahiti, som styrker håret og hjælper med at mindske hårtab. Økologisk aloe vera som fugter, plejer og beskytter hår og hovedbund.  Derudover indeholder den betaine, som forbedrer hårets elasticitet og nedsætter vandtab fra hovedbunden, provitamin B5 fugter og plejer, og creatine styrker håret og beskytter mod varme. Så et miks af nogle rigtig gode og effektive ingredienser, som i den grad hjælper til at holde håret sundt og næret, og mindske at det bliver svækket og knækker af.

Matas Natur Hovedbundsserum er desuden vegansk, Svanemærket og deklareret med Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans.

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs også

Min oplevelse med Matas Natur Hovedbundsserum

Jeg var først en smule skeptisk over, at man skal lade serummet blive i EFTER en vask – for jeg har et lidt fint hår, som har en tendens til hurtigt at fedte, og derfor var jeg lidt skræmt af at komme produkt i mit hår, som ikke skulle skylles ud igen.
Men jeg må sige, at min frygt blev manet til jorden. Faktisk oplevede jeg det stik modsatte. Når jeg bruger serummet, så er min erfaring, at der går længere tid før mit hår bliver fedtet. En god lille bonus-info!


Serummet er supernemt at arbejde med, da det har en let og flydende konsistens. Produktet kommer i en emballage, som har en aflang applikator, der gør det let at fordele i hovedbunden. Når jeg har vasket mit hår og redt det ud, så sørger jeg for at fordele en tre-fire baner serum på hver side af hovedet. Så vender jeg hovedet nedad og påfører serummet på det bagerste af min hovedbund. Det gør det lidt nemmere at komme til, er min erfaring. Herefter sørger jeg for at massere produktet godt ind i hovedbunden, så ingredienserne trænger ind, og serummet også bliver jævn fordelt. Derudover er det godt med en hovedbundsmassage, da det kan være med til at styrke og nære hårstråene.

Min oplevelse er, at serummet køler let på hovedbunden, når jeg har kommet det på og har givet en let massage. Det føles rigtig rart! Jeg får også en oplevelse af at få lidt mere volumen til håret – serummet giver lidt ekstra fylde og giver håret et løft. Når det gælder hårtab, så skal man nok have brugt serummet lidt længere, før man kan se store resultater. Men jeg har overordnet en følelse af, at det giver mit hår og min hovedbund noget næring, som den nyder godt af. Jeg elsker også, at den er parfumefri, så man ikke risikerer, at hovedbunden bliver irriteret af parfumestofferne.

Mit hår efter brug af serummet:Supplér med en god shampoo og balsam

Matas Natur Shampoo med E-Vitamin og Aloe Vera er specielt udvikelt til en tør og irriteret hovedbund, og er generelt superpopulær på matas.dk. Aloe vera afhjælper gener ved en hovedbund, som er ude af balance, og E-vitamin virker beskyttende på huden. Derudover indeholder den glycerin, som beskytter mod udtørring af huden. Alt i alt en virkelig lækker shampoo, som gør underværker, hvis du ønsker en sund hovedbund og dermed et sundt hår. Lad den gerne sidde i nogle minutter, så ingredienserne kan sidde i håret og hovedbunden og virke, og skyl ud. Du kan også bruge en hovedbundsbørste, når du kommer shampoo i dit hår, for at få gang i blodcirkulationen i hovedbunden.

Følg gerne op med Matas Natur Balsam med Aloe Vera og E-vitamin for et silkeblødt og gennemfugtet hår.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs mere
Skønne, parfumefri nyheder fra Matas Natur

Nyhed

Skønne, parfumefri nyheder fra Matas Natur

Af Ida Hinchely Kyhn

Så er der nyt fra Matas Natur, og denne gang skal vi dykke ned i tre spændende nyheder, som alle er parfumefri og perfekte også til den sensitive hud. Så hvis du mangler et nyt serum, lidt farve til de vinterblege ben eller kunne bruge lidt ekstra fugt til lokkerne, så skal du læse med her. Matas Natur har netop lanceret et nyt oliefrit serum, en hårkur og selvbruner dråber, som alle er parfumefri og Svanemærket. Læs med her, så gennemgår vi de skønne, nye produkter.

Læs mere
Effektiv hjælp til tør hovedbund

Vi guider

Effektiv hjælp til tør hovedbund

Af Ida Hinchely Kyhn

Oplever du, at din hovedbund klør og kradser og i det hele taget føles irriteret? Så er du måske én af dem, der har en tør hovedbund. Det kan være utrolig frustrerende og kan også give anledning til en del bekymring. Men den gode nyhed er, at Matas Natur netop har lanceret en hovedbundskur skræddersyet til dig med en tør hovedbund. Så læs med og bliv klogere på, hvilke produkter der kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Læs mere
Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Vi guider

Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Af Isabel Thostrup

Driller hovedbunden? Tør og irriteret hovedbund kommer ofte om vinteren og kan både klø og flage. Det irriterende problem kan heldigvis afhjælpes med den rigtige behandling. Se med her, hvor vi guider dig til at komme den besværlige tørre hovedbund til livs.

Læs mere