Nyhed

Er du parat til solen solens stråler?

Alle produkter har indhold af fantastiske ingredienser og selvfølgelig er serien allergicertificeret og kan bruges af både voksne og børn.

Nilens Jord har endnu engang arbejdet hårdt for at udvikle det bedste af det bedste. Således har vores stærke fokus på ingredienser, også været nøgleordet for udviklingen af vores nye solserie. Serien indeholder to forskellige produkter til kroppen og et til ansigtet. Desuden indeholder serien et After Sun produkt.

Solcremer

Solcremerne til kroppen har henholdsvis faktor 15 og faktor 30 og solcremen til ansigtet har faktor 30.   Fælles for vores solcremer er, at de er meget vandafvisende, fedter ikke og tørrer hurtigt ind i huden.  

Alle produkter har indhold af fantastiske ingredienser og kan bruges af både børn og voksne. Serien er mærket med Allergy Certified logoet, og således kan du forebygge hudallergi for både dig og din familie.   

Nilens Jord Sun Protection

De aktive ingredienser i solcremerne består bl.a. af Shea som blødgører, tilfører huden fugt og smidighed samt forstærker hudens egen elasticitet. Desuden brunalgen Laminaria Ochroleuca som beskytter mod frie radikaler og dermed har en anti-age beskyttelse og Agurkeekstrakt, som indeholder naturligt askorbinsyre (C-vitamin) og silica. C-vitamin medvirker til at lindre hudirritationer og mindske hævelse. Silica mindsker synligheden af fine linjer og rynker.

Solcremen til ansigtet indeholder udover de nævnte ingredienser også Aloe Vera, som hjælper med at genopbygge huden og bevarer hudens fugtighed.

Nilens Jord: smuk hud og allergivenlig pleje

Bag om brandet

Nilens Jord: smuk hud og allergivenlig pleje

Allergicertificeret hudpleje fra Nilens Jord er perfekt til dig med sensitiv hud, eller hvis du blot gerne vil undgå allergener i den daglige hudpleje.

Læs også

After Sun

Ønsker du en kølende effekt til kroppen, kan du med fordel bruge vores After Sun produkt, som giver en kølende fornemmelse efter ophold i solen.

Nilens Jord After Sun

Vores After Sun er udover de nævnte ingredienser i Solcremerne også tilsat mandelolie, for at tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet

Nilens Jord After Sun Body Lotion 150 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord After Sun Body Spray 150 ml
124,95
DU OPTJENER 13 Point

Gode råd og huskeregler

Når du smører dig ind i solcreme, er det vigtigt, at du bruger nok. Faktortallet falder nemlig markant, hvis du ikke bruger den mængde, der er anbefalet. En god huskeregel er: Én krop - én håndfuld. Det svarer til ca. 40 ml. solcreme til voksne og ca. 20 ml. til et barn. Udover at bruge solcreme, så husk også de 3 gode råd fra Kræftens Bekæmpelse: Skygge, solhat og solcreme.

Relaterede produkter

Nilens Jord Micellar Cleansing Water 200 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord Face Cream Normal Skin 50 ml
294,95
DU OPTJENER 30 Point
Nilens Jord Face Oil 30 ml
254,95
DU OPTJENER 26 Point
Flere varianter
Nilens Jord Duo Concealer 586
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Nilens Jord Priming & Setting Powder 251 Translucent
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Flere varianter
Nilens Jord Mineral Foundation Compact 590 Honey
289,95
DU OPTJENER 29 Point
Nilens Jord Body Lotion 400 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Relaterede artikler

Forårets fineste negle

Spot Trenden

Forårets fineste negle

Elsker du nye neglelakker? Så elsker du sikkert også forår. For når forårsblomsterne springer ud, får vi lyst til friskere farver på fingerspidserne – og til at lægge de mørke vinternuancer på hylden.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere