• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Nyhed

Er du parat til solen solens stråler?

Alle produkter har indhold af fantastiske ingredienser og selvfølgelig er serien allergicertificeret og kan bruges af både voksne og børn.

Nilens Jord har endnu engang arbejdet hårdt for at udvikle det bedste af det bedste. Således har vores stærke fokus på ingredienser, også været nøgleordet for udviklingen af vores nye solserie. Serien indeholder to forskellige produkter til kroppen og et til ansigtet. Desuden indeholder serien et After Sun produkt.

Solcremer

Solcremerne til kroppen har henholdsvis faktor 15 og faktor 30 og solcremen til ansigtet har faktor 30.   Fælles for vores solcremer er, at de er meget vandafvisende, fedter ikke og tørrer hurtigt ind i huden.  

Alle produkter har indhold af fantastiske ingredienser og kan bruges af både børn og voksne. Serien er mærket med Allergy Certified logoet, og således kan du forebygge hudallergi for både dig og din familie.   

Nilens Jord Sun Protection

De aktive ingredienser i solcremerne består bl.a. af Shea som blødgører, tilfører huden fugt og smidighed samt forstærker hudens egen elasticitet. Desuden brunalgen Laminaria Ochroleuca som beskytter mod frie radikaler og dermed har en anti-age beskyttelse og Agurkeekstrakt, som indeholder naturligt askorbinsyre (C-vitamin) og silica. C-vitamin medvirker til at lindre hudirritationer og mindske hævelse. Silica mindsker synligheden af fine linjer og rynker.

Solcremen til ansigtet indeholder udover de nævnte ingredienser også Aloe Vera, som hjælper med at genopbygge huden og bevarer hudens fugtighed.

Nilens Jord Body Sun Protection SPF 15 150 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord Body Sun Protection SPF 30 150 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Nilens Jord Face Sun Protection SPF 30 50 ml
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Nilens Jord: smuk hud og allergivenlig pleje

Bag om brandet

Nilens Jord: smuk hud og allergivenlig pleje

Allergicertificeret hudpleje fra Nilens Jord er perfekt til dig med sensitiv hud, eller hvis du blot gerne vil undgå allergener i den daglige hudpleje.

Læs også

After Sun

Ønsker du en kølende effekt til kroppen, kan du med fordel bruge vores After Sun produkt, som giver en kølende fornemmelse efter ophold i solen.

Nilens Jord After Sun

Vores After Sun er udover de nævnte ingredienser i Solcremerne også tilsat mandelolie, for at tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet

Nilens Jord After Sun Body Lotion 150 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Nilens Jord After Sun Body Spray 150 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point

Gode råd og huskeregler

Når du smører dig ind i solcreme, er det vigtigt, at du bruger nok. Faktortallet falder nemlig markant, hvis du ikke bruger den mængde, der er anbefalet. En god huskeregel er: Én krop - én håndfuld. Det svarer til ca. 40 ml. solcreme til voksne og ca. 20 ml. til et barn. Udover at bruge solcreme, så husk også de 3 gode råd fra Kræftens Bekæmpelse: Skygge, solhat og solcreme.

Relaterede produkter

Nilens Jord Micellar Cleansing Water 200 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Nilens Jord Face Cream Normal Skin 50 ml
294,95
DU OPTJENER 30 Point
Nilens Jord Face Oil 30 ml
254,95
DU OPTJENER 26 Point
Flere varianter
Nilens Jord Duo Concealer 586 Chai
169,95
Førpris 194,95
DU OPTJENER 17 Point
Nilens Jord Priming & Setting Powder 251 Translucent
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Flere varianter
Nilens Jord Mineral Foundation Compact 590 Honey
289,95
DU OPTJENER 29 Point
Nilens Jord Body Lotion 400 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Relaterede artikler

Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Nyhed

Hella Joof: "Der er skønhed nok til os alle"

Alle er smukke! Men skønhed kan vokse, hvis den bliver næret med kærlighed – til dig selv og andre. Vi har bedt vores guru Hella Joof om at skrive sit skønhedsmanifest til os – og dig, kære læser. Det går vi nu rundt og messer og er lidt lettere om hjertet. Artiklen er udgivet i samarbejde med Eurowoman.

Læs Mere
Forårets fineste negle

Spot Trenden

Forårets fineste negle

Elsker du nye neglelakker? Så elsker du sikkert også forår. For når forårsblomsterne springer ud, får vi lyst til friskere farver på fingerspidserne – og til at lægge de mørke vinternuancer på hylden.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage