• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Min OPI negleplejerutine - ja tak til sunde negle!

Det er ikke, fordi vi smider om os med håndtryk i disse tider. Nuvel! Men derfor kan man jo godt pleje sine hænder samt negle og i samme ombæring tilføje lidt ”glam” til neglene form af en sprød farve, der sætter prikken over i’et. Jeg er hvert fald typen, der gerne ser, at mine negle er dækket af en lækker nuance, der passer til sæsonens trends. Har du det ligesom mig?

Ikke nok med, at neglene gerne skal ha’ lidt farve i min optik; den flydende lak skal gerne lægges på en velplejet base, der sikrer lang holdbarhed. For der er ikke noget værre end en neglelak, der krakelerer og skaller efter to dage. Am I right? Hvis du har det ligesom mig, så læs videre. Jeg giver dig nemlig et par fif til, hvordan du kan bruge OPIs skønne negleplejeprodukter til at sikre, at dine hænder fremstår som et velplejet visitkort. Er du klar til en guidet tour gennem min sædvanlige negleplejerutine?

Giv dine negle den masser af næring

First thing first! Det er vigtigt, at du betragter dine negle som et ”organ”, der har brug for næring, for ellers udtørrer de, og de får lettere ved at knække. Ligesom du plejer din hud og dine elskede hårlokker, skal du altså også forkæle dine negle med de rette ingredienser. Mit forslag er, at du bruger en olie, der er specielt udviklet til formålet. 


OPIs Prospa Nail & Cuticle Oil er én af mine favoritter, og det er den, fordi den gør sit job til perfektion. Olien er beriget med ingredienser, der tilfører den rette næring til neglebåndet, og den styrker desuden neglene, så du undgår, at de knækker og flosser.


Særligt om vinteren er denne darling kærkommen i min makeuppung. Jeg oplever nemlig, at både mine negle og hænder udtørrer i den bidende, danske kulde, og negleolien fra OPI er derfor en lifesaver. Prøv den, hvis du gerne vil styrke dine negle og skabe den perfekte base under de smukke lakker.

(7)
OPI Pro Spa Nail & Cuticle Oil
127,95
Førpris 169,95
DU OPTJENER 13 Point


#Tip! “Out of sight of of mind” er en tilgang, jeg har haft til mine negle på fødderne, og det kan ikke anbefales. Derfor: Husk at pleje dine fødder – de bærer på et kæmpe ansvar hver dag! Brug OPIs skønne negleolie på dine tånegle, og få en oplevelse af, at dine fødder fremstår velplejede hele året rundt!

Skab den perfekte base

Inden du giver dig i kast med at vælge den fineste lak til dine negle, bør du anvende en basecoat. Underlakken forhindrer misfarvning af dine naturlige negle, og den giver et flottere og mere langtidsholdbart resultat. Personligt kan jeg ikke undvære basecoaten, og jeg ved, at der er mange på Stories redaktionen, der har det ligesom mig. 


OPI har udviklet flere forskellige typer underlakker. Jeg har kastet min kærlighed over Natural Nail Base Coat. Lakken er nem at arbejde med, og det er den perfekte base under din foretrukne neglelak.


Du kan betragte underlakken som en primer under makeup – den har nemlig samme formål: at sikre den perfekte finish uden ujævnheder og misfarvninger, og det er noget, vi alle stræber efter, right?

(8)
OPI Base Coat Natural Nail
104,95
Førpris 139,95
DU OPTJENER 11 Point
4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

Læs også

Og nu til farven…

Er du – ligesom mig – typen, der gerne lakerer dine negle med smukke nuancer, så tag et kig i OPIs udvalg af neglelakker. Personligt er jeg til det naturlige look, med mindre jeg skal til julefrokost eller andet, hvor jeg gerne vil skille mig lidt ud. 


Min favorit fra OPI er derfor Infinite Shine Bubble Bath – en lækker lak, der giver en spejlblank overflade og en naturlig farve, der holder op til 11 dage. Jeg er fan!  


Er du mere til levende farver? No worries! OPI har noget til enhver smag, så jeg er sikker på, at du kan finde dit perfekte match i det spændende farveudvalg. Jeg er desuden helt tosset med de forskellige navne – blandt andet ”Don’t Bossa Nova Me Around”. Ret cool!  

(5)
OPI Infinite Shine Neglelak Bubble Bath
112,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point

Prikken over i’et

Kender du følelsen? Du har lige taget neglelak på, og pludselig kommer du i tanke om, at du skal huske at tømme vaskemaskinen, inden du skal ud ad døren. Der er bare lige det problem, at dine smukt lakerede negle endnu ikke er tørre, og derfor kommer du under gevaldigt tidspres.


Jeg kender netop den følelse alt for godt, og derfor er jeg glad for, at OPI har opfundet en hurtigtørrende topcoat. Hils på RapiDry Top Coat – en vidunder toplak, der sætter prikken over i’et. Neglene er berøringsklare efter blot 2 minutter og hærdede efter 15 min. Ja, den er god nok!


Hvis du er en utålmodig type (ligesom mig), så anskaf dig denne fantastiske toplak. Den tørrer hurtigt, og så sikrer den et langtidsholdbart resultat. 

(31)
OPI Top Coat Rapidry
112,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point


#Tip! I perioder, hvor mine negle er nedslidte og trænger til en kærlig hånd, bruger jeg en negleforstærker. Jeg har hørt meget godt om OPIs Nail Envy Bubble Bath Nail Strengthener, der gør dine negle hårdføre og hjælper dem til at blive længere.

Glem ikke håndcremen

Jeg håber, at du fandt inspiration i min OPI negleplejerutine. Her på falderebet har jeg et sidste råd, som kan hjælpe dig i disse tider, hvor håndspritten er blevet det nye sort. Mit råd er simpelt: Brug en håndcreme. Tag den med i håndtasken som førstehjælp til dine hænder og negle, når de virker udtørrede. Jeg går aldrig hjemmefra uden den! Selv tak. 

Relaterede produkter

(32)
OPI Nail Envy Original Negleforstærker
142,95
Førpris 189,95
DU OPTJENER 15 Point
(2)
OPI Nail Lacquer Samoan Sand
93,95
Førpris 124,95
DU OPTJENER 10 Point
(2)
OPI Nail Envy Negleforstærker Samoan Sand
142,95
Førpris 189,95
DU OPTJENER 15 Point
(5)
OPI Nail Lacquer Youre Such a BudaPest
93,95
Førpris 124,95
DU OPTJENER 10 Point
(10)
OPI Nail Envy Negleforstærker Soft & Thin Formula
142,95
Førpris 189,95
DU OPTJENER 15 Point
(20)
OPI Hurtigtørrende Spray Rapidry
112,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point
(3)
OPI Infinite Shine Base Coat Base Coat
112,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point

Relaterede artikler

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Vi guider

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Uanset om du er til korte eller lange negle, så skal de passes, hvis du gerne vil have en pæn og velplejet hånd. Vi giver dig den ultimative negleguide, med alt lige fra hvad negle er, hvordan du plejer dem, til fordele og ulemper ved neglelak.

Læs Mere
Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Vi guider

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Af Cathrine Park

Vi har lavet den ultimative guide til neglelak med 16 tips, du BØR kende. Læs den inden du giver dig i kast med din næste lakering.

Læs Mere
Perfekte farvekombinationer til hænder og fødder

Vi guider

Perfekte farvekombinationer til hænder og fødder

Af Sofie Eichen

En hurtig vej til at få sommerklare fødder kan findes i nogle af de mange smukke sommerlakker, der er kommet på hylderne denne sæson. Det behøver dog ikke være overladt til tilfældighederne, hvilke farver der skal pryde dine negle denne sæson.

Læs Mere
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021