• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

”Affordable luxury” er Plaisirs motto, og det lever mærket virkelig op til med deres hudplejeserie Glow Beautiful, der er målrettet til moden hud. I indslaget her guider vi dig igennem Glow Beautiful serien og dens fantastiske egenskaber. Som det ligger i navnet 'Glow', kan du blandt andet forvente, at din hud vil få en uimodståelig glød af seriens skønne darlings.

Gode skønhedsrutiner bliver kun vigtigere med alderen, og derfor mener vi ikke, at hudplejekategorierne skal stoppe ved 50+. Plaisir Beautiful Glow Day- og Night Cream er ren forkælelse til den modne hud på 65+, der giver fornyet glød, modvirker ældningstegn og giver skøn fugt og pleje.

Glødende dag- og natcreme

Plaisir har udviklet Beautiful Glow Day og Beautiful Glow Night Cream, der er to intensive cremer til kvinder i den gyldne alder.


Dagcremen er velduftende og med et naturligt rosa pigment, der giver fornyet glød og får huden til at stråle og fremstå friskere. Natcremens aktive ingredienser plejer intensivt i dybden, så huden regenerer på bedste vis om natten. Fælles for de to ansigtscremer er deres indhold af rige, nærende ingredienser med dokumenteret effekt:

​​​​​​​

 • Hyacare 50 forbedrer hudens elasticitet og reducerer rynker

 • Matrixyl Morphormics reducerer de lodrette rynker i panden, ved munden samt de små rynker i øjenkrogen. Det stimulerer desuden dannelsen af kollagen, så huden bliver glattere

 • Creatinine udjævner hudens farvetone

 • Pentavitin giver fugt og reducerer rødmen

 • Jojobaolie plejer og reducerer vandtab fra huden

 • Sheabutter giver cremen en lækker rig konsistens

En effektiv firkløver

Udover dag- og natcremen fra Glow Beautiful serien, har Plaisir også udviklet Beautiful Glow Serum og Beautiful Glow Eye Cream.


Serummet går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.


Øjencremen indeholder aktive ingredienser, som bl.a. kommer fra den skandinaviske natur. Øjencremen smelter nænsomt ind i huden under anvendelse, mens den både opstrammer, stimulerer og reducerer rynker i øjenmomgivelserne. Øjencremen er derudover også beriget med et naturligt rosa pigment, som giver glød og udstråling.

​​​​​​​

Serummet og øjencremen er et godt fundament under Plaisir Beautiful Glow Day og Night Cream, da de er rige på nærende og veldokumenterede ingredienser som bl.a.:


 • Matrixyl Morphomics reducerer rynker i panden, ved munden samt de små rynker i øjenkrogen. Den stimulerer desuden dannelsen af kollagen, så huden bliver glattere

 • Hyacare 50 forbedrer hudens elasticitet og reducerer rynker

 • Salturt styrker hudens naturlige barriere

 • Provitamin B5 fugter og reparerer huden

 • Pentavitin fugter og reducerer rødme

 • Creatinine udjævner hudens farvetone​​​​​​​

Skøndhed har ingen alder

Skønhed handler ikke om alder. Skønhed handler om alt fra velvære og forkælelse til gode rutiner og respekt for sig selv og sin krop. 65+ kvinder er ligeså så skønne med deres fine linjer og charmerende rynker, som en 20-årig er med sin unge, glatte hud. Det er dog et faktum, at den modne hud har brug for intensiv pleje, hvorfor man godt må stille ekstra krav til sin hudpleje, når man kommer op i alderen.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Af Amalie Schiller

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
10 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

10 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 10 af dem.

Læs Mere
Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Nyhed

Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Vi er kommet til næste kosttilskud i rækken af Plaisirs nye Inner Beauty. Serien består af veldokumenterede kosttilskud til dig, der ønsker et godt supplement til dine daglige skønhedsrutiner, der også tager højde for den indre skønhed. Og spørger du os, tager den her virkelig kegler! Plaisir Beauty Hyaluron Boost er guf for huden, hvis den trænger til et boost af udstrålingen indefra i det daglige. Læs med, når vi dykker ned i kosttilskuddet og nørder ingredienserne i dybden.

Læs Mere