Nyhed

Perfekt trio til vipper og bryn fra Sanzi Beauty

Nu kan vi præsentere den perfekte trio fra Sanzi Beauty til at skabe de smukkeste vipper og bryn! Se den bedstsælgende mascara, der giver uovertruffen længde og volumen, de lækreste, nye brynblyanter til at tegne fine hårstrå, og det legendariske øjenvippeserum, der kan give dig de længste bambivipper – helt naturligt!

Sanzi Beauty er danskudviklede produkter - skabt til at fremhæve de smukkeste sider i dig. Alle produkterne er 100% veganske og fri for tilsat parfume. Bliv klogere på de mest populære produkter og nyheder fra Sanzi Beauty i artiklen her.

Smukke (og velplejede) vipper

Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl er en tårefast mascara, som giver dine vipper volumen og et let buk, så de ser helt naturlige ud. Det skønne ved produktet er dog også, at du kan bygge looket op til at blive mere dramatisk, hvis du ønsker det.

På billedet har jeg (Pernille fra redaktionen) påført 3 lag. Jeg er nemlig fan af det mere fyldige look.
Jeg er især vild med, at mascaraen indeholder en blanding af plejende og nærende ingredienser, der både styrker og fremmer hårvæksten på mine vipper, mens jeg bruger den. Heriblandt castorolie, agurkeekstrakt og myristoyl pentapeptide-17, ingredienser, der alle er kendte for deres gavnlige effekt på håret. Desuden indeholder den vitamin E, der er en antioxidant med antiinflammatoriske egenskaber.


Volume & Curl Mascara fra Sanzi Beauty er en parfumefri og 100% vegansk mascara, der skaber den perfekte balance mellem fylde og volume på dine vipper. Med en sort farve, der får dine øjne til at stråle, og en buet børste, der sikrer et markant buk, kan du skabe et smukt og naturligt løft til dine vipper.


Psst! Vidste du, at mascaraen har været nomineret til Danish Beauty Awards 2021 i kategorien Årets Makeupprodukt – Populær?


Sådan bruger du mascaraen korrekt:
Brug mascaraen på rene vipper og påfør farven fra rødderne og ud mod hårenes spids. Undgå at påfør mascaraen med zig-zag bevægelser, som du måske eller plejer at gøre, da mascaraens konsistens er anderledes.


På billedet til venstre har jeg kun mascara på det højre øje, mens jeg har mascara på begge øjne på det højre billede."Vanvittig god mascara! Denne mascara skåner virkelig mine vipper og drysser overhovedet ikke i løbet af dagen! Det er blevet min nye favorit. Jeg føler, den giver mig lidt af en vippe-extension-effekt. Jeg kan påføre flere lag, uden at den klumper overhovedet! Elsker den!” – Pernille fra redaktionen.

Efterlign naturlige hårstrå

Få brynene du altid har drømt om med Forming Micro Brow Pen fra Sanzi Beauty! Med denne innovative pen kan du skabe en skarp og præcis styling, der giver dig smukke, definerede bryn. Brynene ser mere fyldige og ensartede ud takket være det tynde spidse tip, som gør det nemt at optegne og udfylde områder med tynd hårvækst. Vælg mellem fire forskellige farver: Askebrun, Mørkebrun, Lysebrun og Mediumbrun, så du kan finde den perfekte farve, der passer til din hårfarve eller stil. Jeg (Pernille fra redaktionen) har brugt "medium brown" på billederne.

Med Forming Micro Brow Pen er det let at få det bryn-look, du altid har ønsket dig!


Psst… Efter at have formet brynene, som du ønsker det, kan du med fordel benytte dig af Sanzi Beautys Brow Styling Gel , der sætter brynhårene, så de sidder, som du ønsker, hele dagen!På billedet til venstre har jeg blot tegnet det højre bryn en smule op. På billedet til venstre har jeg tegnet begge bryn op. Det er vildt, hvor stor en forskel, man får, med et par få streger med øjenbrynsblyanten!”Det her er en brynpen i verdensklasse. Den giver den helt perfekte blanding mellem præcision og intensivitet, så man kan opnå præcis de bryn, man drømmer om. Jeg elsker, at jeg kan bruge den til både at forme, fylde ind og skabe hårstrå med. En ægte multitasker!” – Pernille fra redaktionen.

Tip:

Hvis du har makeup på, kan det nogle gange dække dine skønhedspletter. Hvis du ønsker, at skønhedspletten skal ses, kan du efterfølgende tegne skønhedspletten op igen med en øjenbrynsblyant som den fra Sanzi Beauty!

3 trin til smukke øjne med veganske Sanzi Beauty

Vi guider

3 trin til smukke øjne med veganske Sanzi Beauty

Øjnene er vinduet til sjælen, lyder ordsproget. Og i dag stiller vi helt skarpt på, hvordan vi kan få det bedste frem i vores øjne. Pernille fra redaktionen guider dig her til smukke og markerede øjne med vores 100% veganske og parfumefri produkter fra Sanzi Beauty.

Læs også

Få stærke og fyldige øjenvipper

Eyelash Growth Serum er et produkt, der giver længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde.


Jeg (Pernille fra redaktionen) elsker, at produktet indeholder aktive og komplekse ingredienser, der giver øjenvipperne de bedste betingelser for at opnå et øjenåbnende resultat... Bogstaveligt talt.


Det er også fantastisk, at man kan få pengene tilbage, hvis man ikke får det ønskede resultat - det viser virkelig, at Sanzi Beauty har stor tillid til deres produkt.
I serummet er der nok produkt til ca. 5-6 måneder. Hvis du først vil prøve produktet, kan det være en idé at starte med en mindre størrelse på 2 ml, som du også kan finde i produktkarrusellen. Vi anbefaler ikke brug af øjenvippeserummet, hvis du er gravid, men du må gerne bruge det, mens du ammer.


Ved at smøre serummet på rødderne af dine øjenvipper én gang dagligt, stimuleres hårsækkenes vækst, og du vil efter 6-16 uger se dine øjenvipper blive længere, fyldigere og stærkere.


Er du gravid, kan du med fordel benytte dig af Eyelash Renewing Serum, som er specialudviklet til netop gravide og ammende.


Sådan bruger du serummet korrekt:
For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du renser dine øjenvipper og bryn for makeuprester og snavs med en oliefri makeupfjerner. Herefter skal du blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant én gang dagligt. Jeg bruger personligt min serum hver aften inden sengetid. Du kan roligt bruge produktet i øjenområdet, da det er specialfremstillet til dette formål.
Bemærk, at du ikke behøver at påføre serum på dine nederste øjenvipper, da produktet vil fordele sig på begge øjenvipper, når du blinker med øjnene.
"Jeg har fået de tætteste og længste øjenvipper ever. Det tog lidt tid, inden jeg kunne se resultater, men nu er mine vipper bare helt vildt flotte!” – Mette, 41 år

Hvem er Sanzi Beauty?

Sanzi Beauty blev stiftet i 2016 af Robert Friedrich med det formål at skabe en eyelash growth serum med en unik formel, der skulle give lange og smukke øjenvipper. Efter mere end et års udvikling lykkedes det for Sanzi Beauty at bringe et produkt på markedet, der levede op til de høje krav om et serum, der virkede på 3 parametre - længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.


Sanzi Beautys produkter, herunder Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum, Eye Zone Conditioner Serum og alle andre produkter, indeholder ingredienser, der er bevist af eksperter til at give synlige og forbedrede resultater.
Sanzi Beautys klare mål er at skabe kvalitetsprodukter inden for skønhed og pleje, der fremhæver det naturligt smukke hos alle, og til priser, der er fair og overkommelige for alle.

Andre produkter, du vil elske, fra Sanzi Beauty:

3 artikler, vi anbefaler, du også læser:

3 trin til smukke øjne med veganske Sanzi Beauty

Vi guider

3 trin til smukke øjne med veganske Sanzi Beauty

Af Pernille Witt Kirkegaard

Øjnene er vinduet til sjælen, lyder ordsproget. Og i dag stiller vi helt skarpt på, hvordan vi kan få det bedste frem i vores øjne. Pernille fra redaktionen guider dig her til smukke og markerede øjne med vores 100% veganske og parfumefri produkter fra Sanzi Beauty.

Læs Mere
Hvilke vipper passer til din øjenform?

Vi guider

Hvilke vipper passer til din øjenform?

Af Matas

Når det kommer til kunstige vipper, er der et hav af forskellige typer, og det kan være svært at finde op og ned i, hvad der passer bedst til lige netop én selv. Derfor har vi her samlet nogle af de mest typiske øjenformer og vores bud på, hvilke vipper, der er særligt gode til at fremhæve de forskellige typer øjne.

Læs Mere
Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Nyhed

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Af Anja Mille Blum

Måske kender du allerede det populære, danske brand Sanzi Beauty for deres megahypede (og effektive!) vippeserum, men vi lover, at der gemmer sig mange flere lækkerier, når man lige tager et nærmere kig i sortimentet. Så det gør vi for dig i den her artikel!

Læs Mere