Vi guider

Vi tester Plaisir inner beauty

Plaisir udvidede deres sortiment men en helt ny kategori i foråret – nemlig det populære inner beauty, der er på alles læber. Vi har på redaktionen sat os for at teste de tre nyheder, for at se, om der virkelig er noget omkring hypen af inner beauty kosttilskud. Læs med og find ud af, hvilken effekt, det har haft på vores hud, hår og negle.

Den nye Plaisir Inner Beauty linje består af tre kosttilskud, der er bygget op omkring veldokumenterede, aktive ingredienser. Derfor havde vi på redaktionen selvfølgelig store forventninger til produkterne.

Kosttilskud til hår, negle og hud

Inden vi afslører vores bedømmelser, er det vigtigt at slå fast, at kosttilskud aldrig kan erstatte en sund og varieret kost, men det skal ses som et supplement. Der er dog stadig på papiret rigtig mange gode ingredienser i de tre nyheder, som vi lige skal dykke ned i.

Plaisir Hair and Nails

Indeholder biotin som hovedingrediens, der hjælper med at vedligeholde et normalt hår. Der er et højt indhold af biotin i produktet – hele 5000 µg. Vores hårfollikler har nemlig brug for en bestemt række vitaminer og mineraler, så de er i stand til at opretholde en normal hårvækst. Zink også på ingredienslisten, som bidrager til at vedligeholde normale negle.

Hyaluron Boost

Indeholder hyaluronsyre og SkinAx² ™, som består af vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink – alt sammen med til at bidrage til hudens udstråling indefra. Derudover indeholder det Dermial®*, der er rig på hyaluronsyre.

Collagen Optimizer

Collagen Optimizer er baseret på de veldokumenterede og patenterede ingredienser VERISOL® og SkinAx² ™. I de 4 tabletter, det anbefales at tage dagligt, får du hele 2500 mg kollagen og 150 mg SkinAx² ™, som må siges at være et højt niveau i et kosttilskud.


VERISOL® består af kollagenpeptider, der reducerer fine linjer. SkinAx² ™ består af vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink – alt sammen med til at bidrage til hudens udstråling indefra. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud.

Relaterede produkter

Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer 120 tabletter
SPAR 20%ABONNÉR
120 tabletter
PlaisirInner Beauty Collagen Optimizer
299,95 kr.
Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power 90 tabletter
SPAR 20%ABONNÉR
90 tabletter
PlaisirInner Beauty Hair and Nail Power
299,95 kr.

Vi tester

Sandra og Anja fra redaktionen begyndte at teste Plaisir Inner Beauty i starten af juni og har fortsat lige siden. Sandra har testet Plaisir Hair and Nails og Hyaluron Boost, og Anja har testet Collagen Optimizer og Hyaluron Boost.

Sandra

Hair and Nails
Jeg synes, det har været overraskende godt. I starten var jeg dårlig til at få dem taget, men så købte jeg en pilleæske og det hjalp. Jeg har især kunnet mærke, at mine negle er blevet som jeg husker dem, fra da jeg var barn, altså stærke. Jeg har lavet den famøse pistacienødstest, hvor det står og falder med, om neglene knækker, når man piller nødder. Og det gør de ikke. De hverken knækker eller flosser længere. Der er også blevet mere glansfulde i overfladen og har fået et godt boost i måden, de vokser på. De er ganske enkelt dejligt velplejede, og det er skønt!


I forhold til håret har jeg ikke kunne mærke så stor forskel, men jeg har virkelig også tykt og langt hår i forvejen. Men neglene har helt klart fået en tiltrængt mængde pleje og opmærksomhed indefra.

Hyaluron Boost
Jeg kan mærke en forskel i ansigtet og på kroppen, og især her i sommerperioden, hvor man udsætter kroppen mere for sol og saltvand, har jeg i ansigtet oplevet en hud med god glød og udstråling. Jeg føler også, at min hud er blevet mere fin og med færre urenheder. Det er især over længere tid, at jeg har set den transformation.

Før                                                                                       Efter


Anja

Hyaluron Boost
Jeg synes, det er lidt svært at skelne effekten fra de to tilskud ad, da jeg har taget dem på samme tid. Jeg har tidligere haft svært ved at finde de rette produkter til at pleje min hud, men jeg er overrasket over, hvor god pleje jeg har fået med Hyaluron Boost. Det var som om, min hud fik det helt vildt godt af at tage dem. Min hud har også føltes mere dewy og knap så grå i det med en fin, naturlig glød.


Collagen Optimizer
Jeg synes, at jeg henover sommeren har lagt mærke til, at min bekymringsrynke i panden ikke var ligeså dyb mere, hvilket kan være en kombination af, at huden er blevet fyldt mere ud af Hyaluron Boost og Collagen Optimizer samtidig har reduceret rynken. Min hud er forholdsvis ung stadigvæk, så jeg har ikke mærket den store forskel i spændstigheden, da den er ret optimal. Jeg føler dog, at min hud er mere plump og velplejet.


Jeg tænker, at jeg helt sikkert vil fortsætte med begge kosttilskud.
​​​​​​​
Hvis du vil læse endnu mere om Plaisir Inner Beauty, kan du klikke ind på artiklen her.


Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.