• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den store guide til selvbruner: Alt du skal vide

Det tager tid før den naturlige sommertan slår ind, men heldigvis er det tilladt at snyde lidt her i sommerens første måned. Se med, når Matas LIVE-redaktionen guider dig gennem de bedste selvbrunere på markedet og giver tips og tricks til at opnå en flot og naturligt udseende sommerglød helt uden at ligge og stege i solen.

Vi sendte LIVE mandag d. 14/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE guider vil til selbruner - hvilken du bør vælge til dit behov, hvordan du bedst påfører, hvilke remedier du skal eje for at få en god oplevelse samt, hvordan du får din tan til at holde bedst muligt.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få alle vores gode råd til selvbruner.


Selvbrunere der giver en smuk, naturlig tan

Selvbrunere i olie- og lotionform, der giver huden en solkysset glød

Selvbrunere, der giver en dyb farve til huden

Selvbrunere til ansigtet

De bedste produkter til at påføre & fjerne din selvbruner med

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Af Matas

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs Mere
Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Matas LIVE

Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Af Matas

Du kender måske bedst model og influencer Cecilie Haugaard fra hendes Instagram-profil, @cillemouse, hvor hun deler små øjeblikke fra sit liv – men måske du særligt har sukket efter hendes smukke mørkebrune lokker, der emmer af sundhed? Så er denne live til dig! Som ambassadør for Kerastase får vi nemlig Cecilie Haugaard i studiet for at fortælle om sine yndlingsprodukter, og undervejs vil hun dele alle sine hårpleje-hemmeligheder med jer. Se med, og stil hende dine spørgsmål!

Læs Mere