• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

FOKUS PÅ SOL
GUIDE TIL SELVBRUNER

En selvbruner indeholder sukkerstoffet DHA, som reagerer på de aminosyrer, der ligger i det øverste af huden, hvilket er hvad der skaber den brune farve. Så med en selvbruner kan du få en flot tan, uden at stege under solen!


FOKUS PÅ SOL
GUIDE TIL SELVBRUNER

Ønsker du en flot, gylden og solbrun tan, men uden at skulle stege under solen? Så er selvbruneren dit nye yndlingsprodukt. En selvbruner indeholder sukkerstoffet DHA, som reagerer på de aminosyrer, der ligger i det øverste af huden, hvilket er hvad der skaber den brune farve. Ved brug af selvbruner farves kun det øverste lag af huden. På Matas.dk finder du et stort udvalg af selvbrunere, og her på siden guider vi dig til hvordan du ligger den perfekte selvbruner.


SELVBRUNERENS MANGE FORMER

Selvbruner kommer i mange forskellige typer og varianter - så vi kan godt forstå hvis du synes det er lidt en jungle. Vi vil gøre vores bedste for at guide dig til hvilken slags selvbruner der er aller bedst for dig. Du finder både selvbrunere som lotions, sprays, mousse, drops og i mange flere varianter. Vær opmærksom på, at flere selvbrunere kommer i forskellige farver, så vælg den selvbruner der er tættest på din egen farve. Har du lys hud, så vælg den til lys hud, og byg langsomt farven op.

SELVBRUNERENS MANGE FORMER

Selvbruner kommer i mange forskellige typer og varianter - så vi kan godt forstå hvis du synes det er lidt en jungle. Vi vil gøre vores bedste for at guide dig til hvilken slags selvbruner der er aller bedst for dig. Du finder både selvbrunere som lotions, sprays, mousse, drops og i mange flere varianter.

Selvbrunerspray
En selvbrunerspray er nem at fordele og absorberes hurtigt i huden, og så giver den et hurtigt resultat. Prøv fx en selvbrunerspray fra Matas Striber, James Read eller St. Tropez.

​​​​​​​  SHOP HER  


Selvbrunerlotion
En selvbrunerlotion giver et flot naturligt look, som udvikler sig over dagen eller natten. Du kan bl.a. finde selvbrunerlotions fra Matas Natur, Vita Liberata og Australian Glow.

  SHOP HER  


Selvbrunermousse
En selvbrunermousse er et af de mere populære valg. En mousse er nem og lækker at bruge, og giver en flot fordeling på huden. Du finder bl.a. selvbrunermousse fra Matas Striber, Ecooking og Bondi Sands.

  SHOP HER  


Selvbruner drops
Selvbruner drops er en nem måde at give din hud lidt ekstra glød og farve. Dryp et par dråber i din daglige ansigtscreme eller bodylotion, og farven bygges naturligt op. Du kan bl.a. finde selvbruner drops fra Clarins, Ecooking og Rudolph Care.

  SHOP HER  

Selvbrunerolie
Er du vild med olier kan vi bl.a. anbefale selvbruner olier fra  St. Moriz eller Coola, der begge er lækre tørolier, der giver dig en skøn glød uden at fedte.

  SHOP HER  


​​​​​​​Selvbrunerservietter
Skal du have en nem og lynhurtig måde at få en flot glød og tan? Så kan vi anbefale at bruge selvbrunerservietter. Du kan bl.a. finde selvbrunerservietter fra Matas Striber, EasySun og Mascha Vang.

  SHOP HER  


Bodylotions med glød
Er du til en naturlig bodylotion, der ikke farver ligeså intenst, men som derimod langsomt bygger en flot farve op? Så kan vi anbefale dig en bodylotion med glød. Det finder du bl.a. fra Matas Striber og Nilens Jord.

  SHOP HER  


Selvbrunerfjerner
Et uundværligt produkt til alle der bruger selvbruner er en selvbrunerfjerner. For vi kan alle lave fejl, og ende med nogle ærgerlige striber eller plamager. Her er en selvbrunerfjerner helt fantatisk til nemt og hurtigt at fjerne din selvbruner, så du kan starte forfra.

  SHOP HER  


Selvbrunerspray
En selvbrunerspray er nem at fordele og absorberes hurtigt i huden, og så giver den et hurtigt resultat.

​​​​​​​  SHOP HER  

Selvbrunerlotion
En selvbrunerlotion giver et flot naturligt look, som udvikler sig over dagen eller natten.

  SHOP HER  

Selvbrunermousse
En selvbrunermousse er et af de mere populære valg. En mousse er nem og lækker at bruge, og giver en flot fordeling.

  SHOP HER  

Selvbruner drops
Selvbruner drops er en nem måde at give din hud lidt ekstra glød og farve. Dryp et par dråber i din daglige ansigtscreme eller bodylotion, og opbyg en naturlig farve.

  SHOP HER  

Selvbrunerolie
Er du vild med olier kan vi bl.a. anbefale selvbruner olier, som er lækre tørolier, der giver en skøn glød uden at fedte.

  SHOP HER  

​​​​​​​Selvbrunerservietter
Selvrbunerservietter giver en nem og lynhurtig måde at få en flot glød og tan.

  SHOP HER  

Bodylotions med glød
Prøv en naturlig bodylotion, der ikke farver ligeså intenst, men som derimod langsomt bygger en flot farve op.

  SHOP HER  

Selvbrunerfjerner
En selvbrunerfjerner er helt fantatisk til nemt og hurtigt at fjerne din selvbruner, så du kan starte forfra, hvis du kommer til at få dume streger eller plamager.

  SHOP HER  


NYHEDER

Bondi Sands Pure Gradual Tanning Milk 200 ml
169,95
Optjen 17 point
(7)
Skin Beliefs Summer Glow Self Tan Drops 50 ml
89,95
Optjen 9 point
(12)
Matas Striber Selvbrunerfjernermousse Uden Parfume 150 ml
55,95
Førpris 79,95
Optjen 6 point
(11)
Ecooking Ecooking Selvbrunermousse 200 ml
172,95
Førpris 229,95
Optjen 18 point
(13)
Bondi Sands Self Tanning Foam Light Medium
199,95
Optjen 20 point
Ecooking Handske Påføring af Selvbruner Mousse
59,95
Førpris 79,95
Optjen 6 point

GUIDE TIL SELVRBUNER
MATERIALISTENS GODE RÅD

Se Jannis tips og tricks til at lægge den perfekte selvbruner i videoen! Janni fremhæver bl.a., at der er sket en fantastisk udvikling inden for selvbrunere, der gør, at der i dag findes et stort udvalg af selvbrunere, som er lækre, brugervenlige og uden den ubehagelige selvbrunerlugt.

MATERIALISTEN GUIDER

Se Jannis tips og tricks til at lægge den perfekte selvbruner i videoen!


Jannis 3 vigtigste råd

  • Skrub, skrub, skrub! Brug altid en bodyscrub og gerne en skrubbehandske før du skal lægge selvbruner. Så sørger du for at skrubbe død og skællet hud væk, så din selvbruner lægger sig flot på huden, og ikke i dumme plamager og streger.

  • Giv din hud rigeligt med fugt! Din selvbruner fordeles bedre på huden, når hele huden er velfugtet. Hvis der er områder på din hud der er mere tørre end andre, vil de suge mere selvbruner til sig, og dermed også give mere farve end andre steder.

  • Vær omhyggelig med at fordele farven. Vi anbefaler, at du bruger en selvbrunerhandske til at påføre dine selvbruner, så du får fordelt farven godt, og får et ens udtryk. Et andet tip er, at tage dele af kroppen i etaper - start fx med dine underben, lår, underarme, overarme osv.


Derudover findes der selvbrunerfjernere, der er perfekte hvis man har lavet en fejl eller kant. I videoen viser Janni hvor nemt det er - eller du kan læse vores guide til Matas Selvbrunerfjerner Mousse her.

Jannis 3 vigtigste råd

Skrub, skrub, skrub! Brug altid en bodyscrub og gerne en skrubbehandske før du skal lægge selvbruner. Så sørger du for at skrubbe død og skællet hud væk, så din selvbruner lægger sig flot på huden, og ikke i dumme plamager og streger.

Giv din hud rigeligt med fugt! Din selvbruner fordeles bedre på huden, når hele huden er velfugtet. Hvis der er områder på din hud der er mere tørre end andre, vil de suge mere selvbruner til sig, og dermed også give mere farve end andre steder.

Vær omhyggelig med at fordele farven. Vi anbefaler, at du bruger en selvbrunerhandske til at påføre dine selvbruner, så du får fordelt farven godt, og får et ens udtryk. Et andet tip er, at tage dele af kroppen i etaper - start fx med dine underben, lår, underarme, overarme osv.

SKRUB SKRUB SKRUB!

(92)
Matas Striber Luksus Bodyscrub 200 g
37,95
Førpris 54,95
Optjen 4 point
(23)
Rudolph Care Acai Body Scrub 200 ml
324,95
Optjen 33 point
(20)
SÆBEVÆRKSTEDET Håndstrikket Hamphandske Fairtrade
92,95
Optjen 10 point
(7)
RAZspa Lavender Scrub 200 g
249,95
Optjen 25 point

RIGELIGT MED FUGT

(453)
Clarins Hydrating Body-Smoothing Moisture Milk 400 ml
179,95
Optjen 18 point
(450)
Matas Striber Granatæble Bodylotion 400 ml
41,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point
(53)
Ecooking Bodylotion Parfumefri 300 ml
149,95
Førpris 199,95
Optjen 15 point

SELVBRUNERHANDSKER

(19)
Bondi Sands Application Mitt
49,95
Optjen 5 point
(55)
St. Moriz Self Tan Applicator Mitt
39,95
Optjen 4 point
(21)
Mascha Vang Fordelervante
39,95
Optjen 4 point
(6)
Vita Liberata Gold Croco Påføringshandske
59,95
Optjen 6 point

BLIV ENDNU KLOGERE PÅ SELVBRUNERE
Og få gode tips og tricks fra spændende artikler

BLIV ENDNU KLOGERE PÅ SELVBRUNERE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Vi guider

RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Af Cathrine Widunok Wichmand

Matas' ambassadør, Cathrine Widunok Wichmand, gør dig klogere på certificeringer som Svanemærket og Den Blå Krans og gør op med nogle af de mange solmyter, vi bliver mødt med i dagligdagen. Hun hjælper dig på vej til både solcremer og selvbruner.

Læs Mere
Sådan prepper du huden før selvbruner

Vi guider

Sådan prepper du huden før selvbruner

Af Nanna Skousbøll

De fleste ryster lidt ved tanken om selvbruner, fordi den drilske genvej til solkysset hud, ikke er helt nemt at mestre. Men med det rette forarbejde, så huden er velplejet og klar, kan du gøre chancerne for et fejlfrit resultat endnu større.

Læs Mere
Nyhed fra Striberne fjerner hurtigt selvbruner

Nyhed

Nyhed fra Striberne fjerner hurtigt selvbruner

Af Benedikte Lundberg

Har vi ikke alle stået dagen efter et forsøg med selvbruner med orange plamager og gennemtrængende tigerstriber? Heldigvis kommer nyhed fra Matas Striberne os til undsætning, så du hurtigt kan rette op på selvbruner-fadæser.

Læs Mere