Vi guider

Hvilket serum fra Beauté Pacifique skal du vælge?

Danske Beauté Pacifique er kendt for ekspertise, kompromisløs kvalitet og ingredienser som retinol, C-vitamin og hyaluronsyre. Leder du efter et serum fra Beauté Pacifique, men er du i tvivl om, hvilket du skal vælge? I denne artikel giver vi dig overblikket over alle de forskellige varianter.

Skal det handle om anti-age? Fornyet glød? Masser af fugt? Eller lidt af det hele? At finde et serum kan være lidt af en teknisk opgave – især hvis kan ikke er heeeelt bekendt med ingrediensnavne og deres virkning. Hos Beauté Pacifique finder du fem forskellige sera, som alle er effektive på hver sin måde. Her sammenligner vi dem alle, så du kan finde det, der stemmer bedst overens med det, du leder efter.

Serum Paradoxe: Mod fine linjer, tørhed og rødme (god til sart hud)

Har du hud, der er sart og/eller tør, men vil du stadig gerne pleje den med effektive anti-age ingredienser? Så er Serum Paradoxe helt bestemt det rette valg til din hud.

Med sin ret særlige sammensætning af både milde og aktive ingredienser, giver det multifunktionelle serum nemlig både fugt, modvirker rødme og har anti-age egenskaber.  


Hovedingrediensen i serummet er chilensk vindrueekstrakt, GSPE, som er en kraftig antioxidant, der virker mod både rødme og fine linjer. En anden særligt gavnlig effekt ved netop GSPE er, at det trænger dybt ind i huden og baner vejen for serummets andre gavnlige ingredienser.


Tip! Serummet er en tørolie, som fungerer rigtig godt som underlag til makeup. Derfor kan du også bruge det som en slags primer.

SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
Beauté PacifiqueSubmersive Serum Paradoxe
419,95 kr.
(504)


Serum Paradoxe fra Beaute Pacifique er et rigtig godt serum til dig, der gerne vil have et multifunktionelt produkt, der både sætter ind mod rødme, fine linjer og tør hud uden at irritere huden.

Symphonique Serum: Det maksimale fugtboost

Leder du efter et serum, som giver din hud et fugtboost så intensivt, at det også virker udglattende på hudens overflade? Så vil du med allerstørste sandsynlighed blive glad for Symphonique Serum.


Med sin særlige peptid-teknologi sørger serummet nemlig for at holde huden hydreret hele dagen igennem. Derudover indeholder serummet to forskellige former for hyaluronsyre, som binder fugt i huden med op til 1000 gange sin egen vægt.


Sidst, men ikke mindst indeholder serummet en af Beauté Pacifiques særlige teknologier, som gør, at serummets ingredienser får højest mulig virkning, når du putter det på huden.

30 ml
Beauté PacifiqueSymphonique Hyaluron Serum
499,95 kr.
(212)

Fem gode spørgsmål at stille dig selv før dit hudpleje-køb:


* Hvad er dit mål med serummet?

* Hvilken hudtype har du?

* Hvilke produkter bruger du ellers?

* Hvad har din hud brug for?

* Hvor ofte vil du bruge dit serum?

SuperFruit Serum: Fugt og forebyggelse af urenheder

Vil du gerne arbejde hen mod en ensartet hudtone og jævn hud samtidig med, at du giver din hud masser af fugt? Så er SuperFruit serum rigtig godt til dig.


Serummet indeholder saft fra nordiske bær som havtorn, multebær, tyttebær, sukkerroe og birk. Desuden indeholder det den fugtgivende ingrediens hyaluronsyre og niacinamid, som blandt andet giver glød, er med til at minimere rødme i huden og til at reducere og forebygge forskellige former for urenheder. Det kunne være bumser eller hudorme, men også pigmentering og andre små ujævnheder.


Serummet giver huden masser af fugt og en mere ensartet tone - og så føles det dejligt forfriskende i ansigtet.

SPAR 20%ABONNÉR
20 ml
Beauté PacifiqueSuperfruit Serum
299,95 kr.
(52)


Et rigtig godt tip til din hudplejerutine er at putte dit serum i køleskabet. Det føles så forfriskende at putte de gavnlige ingredienser på huden, når de er helt kølige. Her tager jeg selv Beauté Pacifiques fugtgivende Symphonique Serum i ansigtet, og det føles bare så dejligt!

Defy Damage Serum: Mod rynker, fine linjer og pigmentpletter

Leder du efter et ultraaktivt serum, som minimerer alderstegn i form af rynker, fine linjer, solskader og en ujævn hudstruktur, så er Defy Damage Serum dit bedste valg.


Defy Damage indeholder nemlig en af de mest veldokumenterede ingredienser mod alderstegn, A-vitaminet retinyl palmitate. Det har mange af de samme effekter som retinol, men det er mere mildt for huden. Retinyl palmitate hjælper blandt andet med at booste hudens produktion af kollagen og modvirker derfor rynker.

Serummets ingredienser er med til at give en jævnere hudoverflade, mindske rødme i huden og til at minimere pigmentpletter.

SPAR 20%ABONNÉR
40 ml
Beauté PacifiqueDefy Damage Serum
419,95 kr.
(102)

Vitamin C Glow Serum: Glød og forebyggelse af alderstegn

Holder du af at have en flot udstråling med glød, men vil du også forebygge fine linjer samt minimere pigmentpletter og ujævnheder i huden? Så er C-vitamin den rigtige ingrediens til din hudplejerutine.


Vitamin C Glow Serum fra Beauté Pacifique indeholder hele to forskellige typer af C-vitamin, en fedtopløselig og en vandopløselig. Detaljerne er lidt tekniske, men kort fortalt giver den ene form for C-vitamin sin effekt her og nu, mens den anden fungerer som et slags depot og bliver frigivet over tid.  

C-vitamin virker multifunktionelt og har en effekt på flere forskellige parametre. Det giver flot glød, udjævner både hudtonen og hudens struktur, og så giver det fugt. Desuden har C-vitamin også en boostende effekt på hudens kollagenproduktion, hvilket betyder, at C-vitamin også forebygger fine linjer.


Hvis du bruger Vitamin C Glow Serum, vil du opleve, at din hud føles mere ensartet, fugtet og glat. Over tid vil du også begynde at se, hvordan du får en fin glød og flot udstråling.

30 ml
Beauté PacifiqueVitamin C Glow Serum
359,95 kr.
(23)


Vi håber, denne guide har hjulpet dig til en bedre forståelse af Beauté Pacifiques sera og af din huds behov. Det kan være svært at vælge, så nogle gange er det også en idé at prøve lidt forskelligt og se, hvad der virker for netop dig.

Om Beauté Pacifique


Beauté Pacifique er et dansk, familiedrevet hudplejebrand, som siden 1997 har udviklet og produceret hudplejeprodukter med udgangspunkt i solid viden og dokumenterede ingredienser. Brandet er kendt vidt og bredt både i Danmark og udlandet, og i dag er det et af de mest solgte danske hudplejebrands.

Andre produkter fra Beauté Pacifique til din rutine:

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueAHA- Vitamin C Anti-Wrinkle Glow Creme
419,95 kr.
(19)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueA-Vitamin Creme
409,95 kr.
(144)
SPAR 20%ABONNÉR
30 stk
Beauté PacifiqueBio Dermabrasion Peeling Wipes
229,95 kr.
(50)
SPAR 52,-
200 ml
Beauté PacifiqueBodylotion Dry skin
207,95 kr.259,95 kr.
(41)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Beauté PacifiqueA-Vitamin Eyecreme Jar
279,95 kr.
(201)
SPAR 52,-
200 ml
Beauté PacifiqueAnt-Cellulite Sculpturing Body Gel
207,95 kr.259,95 kr.
(21)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueD-Force Anti-Age Daycreme
599,95 kr.
(87)

Relaterede artikler

4 skønne øjencremer fra Beauté Pacifique

Vi guider

4 skønne øjencremer fra Beauté Pacifique

Af Ida Hinchely Kyhn

Vidste du, at det kun er ægte smil, der får musklerne omkring øjnene til at trække sig sammen? Det, at vi får smilerynker, betyder altså bare, at vi har levet et liv med masser af grin og godt humør. Og det skal der være plads til! Så smil bare løs; med øjencremerne fra Beauté Pacifique kan du nemlig forebygge og mindske de små, fine linjer om øjnene. Lad os dykke ned i cremerne her.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Matas LIVE

Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Af Matas

Vi har inviteret Beauté Pacifique i studiet for at snakke om retinol - for hvis der er et brand, der ved noget om retinol, så er det altså Beauté Pacifique. Vi guider dig sammen med deres dygtige produktekspert i retinol (du kan også kalde det a-vitamin), og hvordan du får det bedste ud af den spændende ingrediens - for den kan faktisk gøre en stor forskel for dig.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek