• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Et nyt spændende medlem i kapselfamilen

Du kender sikkert allerede Elizabeth Ardens ikoniske Ceramide kapsler, som blev lanceret tilbage i 1990. I år er der kommet endnu et nyt og spændende medlem til kapselfamilien, nemlig Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum.

Om du i forvejen er bekendt med de populære kapsler fra Elizabeth Arden eller ej, er der ekstra god grund til at læse godt med her. Takket være ny teknologi har de nyeste kapsler i stammen nemlig nogle helt særlige egenskaber, og måske er det netop disse, din hud altid har gået og drømt om? Vi ser i hvert fald god grund til at give dem en varm velkomst i familien.

Fugten kommer dybere ned i huden

De nye hudplejekapsler Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum er spækket med hyaluronsyre for en ekstra blød og fugtpumpet hud, som får huden til at genvinde sin fasthed og fylde. Hyaluronsyre er ikke nogen ny ingrediens, men dens effekt bliver i den grad forstærket sammen med de velkendte ceramider, der selvfølgelig også er i de nye kapsler. Endelig har en helt ny teknologi gjort molekylerne i hyaluronsyren 500 gange mindre, så de kan trænge fire gange dybere ned i huden end en traditionel hyaluronsyre.

En helt genial cocktail

De to vigtigste ingredienser i Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum er hyaluronsyre og de hudfornyende ceramider. Og specielt kombinationen af de to er fantastisk givende for huden.


Hyaluronsyren er blevet en populær hudplejeingrediens, da den opfører sig som en lille svamp, der suger fugten til sig. Det giver huden fornyet fugt, fylde og dugfrisk glød. Men et tørt indeklima kan suge al fugten ud af huden igen og derfor er ceramiderne i kapslerne mindst lige så vigtige. Ceramiderne, Elizabeth Ardens stjerneingrediens, sørger nemlig for at låse fugten inde og gøre huden mere glat, stærk og spændstig.

Derudover får huden masser af næring fra avokado- solsikkefrø- og olivenolie, som blødgør og holder huden smidig, mens ingefærekstrakt støtter kollagendannelsen i huden og dæmper inflammationer.

Hvorfor kapsler?

Der er flere gode grunde til, at serummet kommer i kapselform. Kapslerne sørger for at holde ingredienserne friske og potente, så serummet er aktivt ved hver eneste påføring. Der er ingen fyldstoffer eller konservering i serummet, og så kan du ikke komme til at bruge hverken for meget eller for lidt, da mængden er doseret for dig. I øvrigt er kapslerne lavet af en grøntsagsgelatine og dermed miljøvenlige.

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs også

Sådan kan du bruge kapslerne

Du kan bruge kapslerne i kombination med nogle af Elizabeth Ardens andre ceramidekapsler, eller hver for sig. Men lige meget hvilken du vælger, bruges dit serum altid på en nyrenset hud morgen eller aften før din creme. Bruger du Retinol kapslerne, skal disse dog bruges om aftenen, da retinol arbejder bedst i huden om natten.


Vrid toppen af kapslen og pres serummet ud på fingerspidserne. Fordel jævnt i hele ansigtet samt hals og decolleté inden påføring af din dag- eller natcreme.

Relaterede artikler

Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Nyhed

Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Af Matas

Allerede tilbage i 1990 var Elizabeth Arden forud for sin tid og lancerede som de første de ikoniske Ceramide kapsler, som den dag i dag hører til et af deres bedstsælgende produkter - og nu kommer der helt nye kapsler med den meget effektive anti-age ingrediens retinol.

Læs Mere
Poweringrediensen, du allerede kender

Nyhed

Poweringrediensen, du allerede kender

Du har sikkert hørt om C-Vitamin før, men ved du også hvilken fantastisk effekt dette vitamin har på din hud? Faktisk er C-Vitamin lidt af en mirakel-ingrediens, som de fleste kan have glæde af - især i den kommende mørke tid.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere