• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

4 nye spændende hudplejeserums fra IT Cosmetics

Du kender måske allerede IT Cosmetics fra deres populære CC+ Cream eller deres anti-age Confidence-serie? Det er dog ingen af disse det skal handle om i dag, men tværtimod deres fire nye spændende Bye Bye Serums, der er målrettet de mest almindelige hudplejebehov relateret til pigmentering, tydelige porer, fine linjer og trist hud!

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i hudplejeverden og hvad de forskellige produkter kan og gør. Netop derfor har IT Cosmetics fuldt fokus på at levere enkle, men effektive produkter, der er nemme at anvende for os forbrugere. Det afspejles tydeligt i deres seneste lancering i form af fire nye serums, som hver især er specifikt målrettet nogle af de typiske udfordinger man kan have med sin hud; pigmentering, tydelige porer, fine linjer og trist hud. Du er altså ikke er i tvivl om hvad hvert hvert enkelt produkt gør – og resultaterne er synlige!  


Bye Bye Serums er velegnede til alle hudtyper og udviklet i samarbejde med plastikkirurger og dermatologer, som har været med til at sørge for, at ingredienserne er både aktive og sikre.

Bye Bye Lines

Bye Bye Lines Serum hjælper med synligt at give huden fylde og udglatte linjer. Serummet er formuleret med 1,5% hyaluronsyre for varig fugtning og derudover hjælper det med at give huden en smidig fornemmelse takket være en blanding af peptider og B5-vitamin.

Anvendelse:
Brug 2 gange dagligt morgen og aften på renset hud. Hæld 2-3 dråber på fingerspidserne og fordel det jævnt.

IT Cosmetics Bye Bye Lines Hyaluronic Acid Serum 30 ml
184,95
Du optjener 19 point

Bye Bye Dark Spots

Bye Bye Dark Spots Serum indeholder 4% niacinamid og 1% ethyl C-vitamin og hjælper med synligt at reducere mørke pletter og misfarvninger, samtidig med at det forbedrer hudens klarhed.


Anvendelse:
Brug 2 gange dagligt morgen og aften. Hæld 4-5 dråber ud på fingerspidserne og fordel det jævnt.

IT Cosmetics Bye Bye Dark Spots Niacinimide Serum 30 ml
184,95
Du optjener 19 point

Bye Bye Dullness

Bye Bye Dullness Serum er din dermatologisk testede løsning til træt hud. Serummet er vegansk og indeholder 15% ren C-vitamin og hjælper med at booste hudens glød, samtidig med at den giver beskyttelse mod frie radikaler fra f.eks. forurening. Bye Bye Dullness indeholder også E-vitamin der nærer huden med fugt.


Anvendelse:
Brug 1 gang dagligt, gerne om morgenen på renset hud. Pump 2 gange ud på fingerspidserne og fordel produktet jævnt.

IT Cosmetics Bye Bye Dullness Serum 30 ml
184,95
Du optjener 19 point

Bye Bye Pores

Bye Bye Pores Serum eksfolierer huden og giver et mere glat og jævnt resultat. Med 10% glykolsyre hjælper denne veganske formel med synligt at reducere porerne på blot 1 uge. Serummet indeholder også hyaluronsyre, der tilfører huden fugt.


Anvendelse:
Brug 1 gang dagligt morgen eller aften. Hæld 4-5 dråber ud på fingerspidserne og fordel det jævnt.
​​​​​​​

IT Cosmetics Bye Bye Pores Serum 30 ml
184,95
Du optjener 19 point

Relaterede artikler

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Bag om brandet

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Af Isabel Marschall Thostrup

Det populære amerikanske brand, IT Cosmetics, fås ekslusivt hos Matas, som det eneste sted i Danmark! Hvis du er ligeså begejstret, som vi er, så tag et kig på de allermest populære produkter fra mærket, og hør hvorfor det netop er dem, der er best sellers.

Læs mere
Hudplejerutine fra IT Cosmetics

Vi guider

Hudplejerutine fra IT Cosmetics

Af Anja Mille Blum

Har du hørt om IT Cosmetics, har du højst sandsynligt også hørt om Your Skin But Better CC+ Cream. Men det er ikke deres bedst sælgende makeupprodukt, det skal handle om i dag – for faktisk har IT Cosmetics også en række hudpleje-darlings i deres sortiment, og det er dém, vi dykker ned i her i artiklen.

Læs mere
IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Bag om brandet

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Af Anja Mille Blum

Skønhed har mange ansigter, former og facetter, og det, at føle sig skøn og smuk, hænger ofte sammen med, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke bare fokus for IT Cosmetics nyeste kampagne, Real Women, men faktisk er det en af deres kernemissioner. Er du nysgerrig, så læs med, når vi dykker ned i det populære amerikanske brand.

Læs mere
Amalies shoppingliste

Vi guider

Amalies shoppingliste

Af Amalie Schiller

Når det kommer til skønhedsprodukter, har jeg virkelig svært ved at holde igen, når jeg først står ansigt til ’’ansigt’’ med skønheder som Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush fra IT Cosmetics. Suk. Heldigvis er jeg blevet medlem af Club Matas Plus hvilke betyder, at jeg får 3 x point på mine køb. I indslaget her tager jeg dig igennem min shoppingliste og fortæller, hvordan jeg kan få mine favoritprodukt ''gratis'' med i købet - takket være Club Matas Plus. 3, 2, 1 - let's shop!

Læs mere