Hairstudio

Nyhed fra Kérastase: Slip af med tørt & skadet hår

Har du tørt, slidt, skadet eller måske spaltet hår? Så har Kérastase skabt en ny hårplejeserie til dig. Den nye serie ”Premiére” er nemlig til alt slags skadet hår, og serien indeholder både en præ-shampookur til dobbeltvask, hårkur og et hårserum med peptider og glycerin. Få de den store guide til den komplette vaskerutine for et sundt og glansfuldt hår lige her.

Jeg har testet den nye serie Premiére fra Kerastase, og jeg er SÅ glad. Jeg har, som så mange andre, haft farvet mit hår en del gange, brugt diverse varmeredskaber og sprunget en hårklipning eller to over. Så mit hår har elsket den kærlige hånd, som den nye plejende og reparende serie har givet.

Trin 1: Præ-shampookur til at fjerne kalk

Concentré ulta-réparateur er en shampookur, du skal bruge inden den almindelige shampoo. Shampookuren er en ”rinse-out”, så den skal skylles ud. Derfor bruger du den som det første i din vaskerutine i badet. Når vi vasker vores hår, samler der sig desværre en del kalk fra vandet, men det er netop det, som denne shampookur afhjælper. Den har nemlig dobbelteffekten at afkalke dit hår, men også styrke og pleje, så dit hår vil være meget mere glossy og lækkert.


Grunden til, at vi skal rense vores hår for kalk, er, at kalk danner uopløselige salte, som gør vores hår stift, tørt og svært at redde ud.

250 ml
KÉRASTASEPremière Ultra-Réparateur Pre-Shampoo Treatment
539,95 kr.
(1)


Jeg skyller mit hår gennem med vand, og derefter bruger jeg nogle pump af pre-shampookuren. Den er meget let i konsistensen og irriterer ikke min ellers lidt sarte hovedbund. Jeg skyller ikke ud, inden jeg bruger shampoo.

Trin 2: Reparerende og dobbeltvirkende shampoo

Lad shampookuren sidde i, og brug derefter den reparerende og afkalkende shampoo Bain Décalcifiant Réparateur. Det er en shampoo med dobbeltvirkning, da den virker både indvendigt og udvendigt for at fjerne kalk, styrke og reparere beskadiget hår. Og derudover renser den blidt hovedbund og hår.


Premiére-serien indeholder citric acid, som går ind og fjerner kalk fra håret, og glycerin og peptider reparerer og styrker håret helt nede i dybden.

250 ml
KÉRASTASEPremière Bain Décalcifiant Rénovateur shampoo
299,95 kr.
(1)


Jeg bruger shampooen oven i shampookuren og vasker begge produkter ud samtidigt. Jeg masserer blidt min hovedbund for at rense i dybden, fjerne kalk og stimulere hårsækkene.

Trin 3: Fugtgivende maske

Hvis du gerne vil give dit hår en ekstra kærlig hånd med fugt, så skal du som step 3 bruge Masque Filler Réparateur. Den er reparerende, som går ind og fugter og styrker alle former for skadet hår – ligegyldigt om dit hår er skadet af solen, farve eller kemisk.


Sørg gerne for at dit hår er håndklædetørt og ikke for vådt, og masser gennem længder og ender. Lad masken sidde i i 3-5 minutter og skyl derefter produktet ud.

200 ml
KÉRASTASEPremière Masque Filler Réparateur Hair Mask 200ML
504,95 kr.


Jeg bruger primært masken i mine længder for at undgå at få for meget produkt i hovedbunden. Masken føles ekstrem blød og lækker, og jeg kan mærke, hvordan mit hår er blødt og fyldigt, efter jeg skyller produktet ud.

Trin 4: Reparerende og blødgørende balsam

Efter den fugtgivende maske er det vigtigt at bruge conditioner til at forsegle og lukke hårstråene. Fondant Fluidité Réparateur er en reparerende, afkalkende og blødgørende balsam, der er perfekt til at slutte vaskerutinen. Det fjerner den kalk, der ophober sig i skadet og behandlet hår. Udover at fjerne kalk reparerer, fugter, blødgør og styrker den også hårstråene.


Måske kender du følelsen af at have stift og stridt hår? Så er denne balsam virkelig en anbefaling til dig. Tests foretaget af Kérastase viser, at serien genopretter 99% af det skadede hårs styrke, hvis du bruger præ-shampookuren, shampoo og balsam sammen.


Lad gerne produktet sidde i i 3-5 minutter, og massér gerne produktet ind i håret. På den måde får du udnyttet produktet til fulde.

250 ml
KÉRASTASEPremière Fondant Fluidité Réparateur Conditioner 250ML
399,95 kr.


Jeg har meget klassisk, skandinavisk hår, og der er derfor virkelig fint, hvilket betyder, at mine hårstrå let bliver slidte og flossede. Så den her balsam er perfekt til mig, der leder efter fugt og pleje. Mit hår føles så lækkert, efter jeg er kommet ud af badet.

Trin 5: Leave-in reparende hårserum

Sérum Filler Réparateur er en fantastisk leave-in hårserum, der reparerer mod brud på hårstråene. Det er anti-frizz, så hvis du synes, dine små hår stritter og dit hår føles kruset, så skal du prøve denne serum. Udover at pleje og forsegle hårstråene beskytter den også mod varme fra stylingtools, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Jeg elsker 2-i-1 produkter, og det her er et af de virkelig gode af slagsen.


Produktet er blevet udsat for en række test, som har vist, at serummet giver 55% blødere hår, 3x mere fugtet hår og 99% stærkere hår. Dette er testet efter første påføring af serummet. Brug produktet i håndklædetørt hår, og lad produktet være i. Lad det enten lufttørre eller brug et stylingtool, da produktet jo indeholder varmebeskyttelse.

90 ml
KÉRASTASEPremière Sérum Filler Fondamental Hair Serum 90ML
489,95 kr.
(1)


Jeg er VILD med det her serum. Mit hår føles så glat og ser blankt ud efter brug. Jeg kan ofte føle, at jeg har brug for mange forskellige produkter, hvis jeg gerne vil være dækket ind med både pleje og beskyttelse, men det her produkt giver mig det hele. Jeg er fan.

Trin 6: Glansgivende, koncentreret hårolie

Det sidste step i rutinen for et sundere hår er Huile Gloss Réparatrice, som er en olie til længder og spidser, der giver glans, reparerer og genopretter. Det er en leave-in, koncentreret olie, så brug den gerne kun i de nederste længder og spidser, da den er drøj i brug.


Den her olie er til dig, der har spaltede spidser og gerne vil have styrke og fugt tilbage i håret. Jeg kan mærke, hvordan en gør mit hår blødere med det samme, men tests af produktet viser også, at hårolien både gør håret mere glansfuldt, stærkere og giver færre spaltede spidser.

30 ml
KÉRASTASEPremière Huile Gloss Réparatrice Hair Oil
404,95 kr.
(1)


Et af mine absolut yndlings hårprodukter er hårolie, så derfor glædede jeg mig til at prøve denne i min rutine, og den er SKØN. Den er så koncentreret, drøj og fyldig, og den giver virkelig noget næring og shine til mine spidser. Jeg sørger for kun at bruge en lille mængde i de nederste længder og spidser.

Andre favoritter fra Kérastase:

500 ml
KÉRASTASEBain Chroma Respect Shampoo
404,95 kr.
250 ml
KÉRASTASEBlond Absolu Bain Lumiere Shampoo
249,95 kr.
(10)
250 ml
KÉRASTASEChroma Absolu Bain Chroma Respect
249,95 kr.
(10)
200 ml
KÉRASTASEChroma Absolu Masque Chromafiller
439,95 kr.
(2)
150 ml
KÉRASTASECurl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Leave-in
309,95 kr.
(12)
500 ml
KÉRASTASEDensifique Bain Densité Shampoo
404,95 kr.
(8)

Relaterede artikler

Redaktionen tester: Kérastase - StyleBox By Matas

Hairstudio

Redaktionen tester: Kérastase - StyleBox By Matas

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om franske Kérastase. De er kendt for deres unikke formler og hamrende lækre dufte, som gør en hver hårvask til en fornøjelse. Men måske har du scrollet gennem deres produkter her på matas.dk og været i tvivl om, hvilken serie du egentlig skal klikke i kurven for at få den optimale pleje til dit hår? Genesis, Nutrivive, Specifique – hvad betyder de, og hvad skal man bruge? Lad os gennemgå dem fra en ende af.

Læs Mere
Tørt hår: Sådan plejer du bedst dine lokker

Hairstudio

Tørt hår: Sådan plejer du bedst dine lokker

Af Amalie Kaaris Lund

Om du har fint hår, kruset hår eller et hår, der ofte knækker, så er det fælles for de fleste af os, at håret kan føles mere tørt efter nogle varme måneder med masser sol og saltvand. I denne artikel stiller vi skarpt på, hvordan du bedst får fugten tilbage i dit hår, og vores frisør Mike deler ud af sine bedste tips. Læs med!

Læs Mere
Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Matas LIVE

Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Af Matas

Du kender måske bedst model og influencer Cecilie Haugaard fra hendes Instagram-profil, @cillemouse, hvor hun deler små øjeblikke fra sit liv – men måske du særligt har sukket efter hendes smukke mørkebrune lokker, der emmer af sundhed? Så er denne live til dig! Som ambassadør for Kerastase får vi nemlig Cecilie Haugaard i studiet for at fortælle om sine yndlingsprodukter, og undervejs vil hun dele alle sine hårpleje-hemmeligheder med jer. Se med, og stil hende dine spørgsmål!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek