Vi guider

La Roche-Posay: 3 bestsellers, du skal kende

Det franske hudplejebrand La Roche-Posay er blevet utroligt populært, og det med rette. Her guider vi til 3 af deres bestsellere, nemlig Hyalu B5 Serum, Cicaplast Balm B5+, og Anthelios UVMUNE400 – og forklarer, hvad det er, hypen handler om.

Hvis du holder dig opdateret på hudpleje og trendy produkter, har du sikkert hørt en hel masse om La Roche-Posay og deres forskellige hudplejeserier. På sociale medier som Instagram og TikTok trender mange af deres hudplejeprodukter nemlig – og vi forstår godt hvorfor. I denne artikel går vi i dybden med nogle af de mest populære produkter fra La Roche-Posay og forklarer, hvorfor de er så højtelskede på tværs af aldersgrupper, hudtyper og landegrænser.

Anthelios UVMUNE400 Invisible Fluid: Ultralet, ultrapopulær solcreme til ansigtet

Det første, vi naturligvis skal snakke om, er årets uundgåelige: Anthelios UVMUNE400 – også kendt som den mest virale ansigtssolcreme på sociale medier.


Der er mange grunde til, at Anthelios UVMUNE400 er blevet så populær, men den absolut største er følelsen af den på huden (eller manglen på samme). Solcremen er nemlig så let, som en solcreme nogensinde kan blive. Den fedter ikke, den trænger hurtigt ind i huden, den fnulrer ikke under makeuppen, og så beskytter den effektivt mod solens stråler.


De sociale mediers populæreste solcreme indeholder SPF50+, som er den højeste UVB-beskyttelse, og så indeholder den i øvrigt La Roche-Posays Mexoryl 400-teknologi, som beskytter mod ekstra UVA-stråler.


Solcremen kan bruges af alle hudtyper, også sensitiv hud, den absorberes hurtigt og efterlader ingen hvide eller blå mærker på huden. Den er i øvrigt også ekstra vandresistent og perfekt til at have med i tasken.

50 ml
La Roche-PosayAnthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+
200,95 kr.
(185)


Som du sikkert kan se på billederne, er La Roche-Posays UVMUNE400 meget lind i konsistensen, hvilket fungerer helt fantastisk på huden. Den fedter ikke, den trænger hurtigt ind, og så er den rigtig god som base for makeuppen.​​​​​​​

Hvad er forskellen på UVA og UVB-stråler?  

UVA- og UVB-stråling er begge typer af ultraviolet stråling fra solen, men de har forskellige virkninger på huden.


UVA-stråler trænger dybere ind i huden, og det er hovedsageligt dem, der forårsager aldringstegn som rynker og pigmentforandringer. UVA-stråler bidrager – modsat hvad nogle tror – også til at øge risikoen for hudkræft.

UVB-stråler påvirker primært hudens overflade. Det er dem, der skaber farveændringer i huden; både når du bliver solbrun og solskoldet. UVB-stråling øger risikoen for hudkræft.


Det er altså vigtigt, din solcreme effektivt beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.

Hyalu B5 Serum: Fugt, fylde og glød  

Det lyder måske lidt vildt, at et serum kan give dig både glød, fugt og fylde – men der er selvfølgelig også en grund til, at Hyalu B5 Serum fra La Roche-Posay er blevet så populært.


Serummet indeholder hyaluronsyre og vitamin B5, der tilsammen er et effektivt virkende makkerpar. Hyaluronsyre fugter huden intenst, og fordi hyaluronsyre kan trække så meget fugt til sig, giver det faktisk en reelt udfyldende effekt. Det gør, at serummet reducerer synligheden af rynker og fine linjer.


Vitamin B5 hjælper med at reparere og berolige huden, hvilket styrker den. Serummet indeholder også madecassosid, som er et ekstrakt fra den plejende urt Centella Asiatica. Det er kendt for sin beroligende effekt, og det arbejder rigtig godt sammen med B5-vitamin og hyaluronsyre.


Serummet er velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud, og det absorberes hurtigt uden at fedte.


Tip! Hyalu B5 Serum er et effektivt, men også mildt serum. Det betyder, at du sagtens kan kombinere det med andre sera, hvis du har lyst til det.

30 ml
La Roche-PosayHyalu B5 Serum
369,95 kr.
(41)Hvis du vil have den optimale effekt af Hyalu B5 Serum, kan du eventuelt vælge at kombinere det med cremen fra samme serie. Den finder du her.


Hyalu B5 Serum er mildt, men multifunktionelt. Det giver både huden fugt, fylde og friskhed - og vi kan virkelig godt forstå, at det er blevet rigtig populært på sociale medier.

Cicaplast Balm B5+: Beroliger, styrker og beskytter

Har du områder med sensitiv hud, tør hud, eller skadet hud i ansigtet eller på kroppen?


Så kan du gøre som titusindvis af andre mennesker verden over og begynde at have Cicaplast Balm B5+ med i tasken, uanset hvor du går hen. Den plejende balm er gået viralt på sociale medier, netop fordi den forstår at nulstille huden, styrke hudbarrieren og give ro og fugtgivende pleje til udsatte hudområder. Du kan bruge den i ansigtet, på læberne og på kroppen – og hvis du har børn, der er ældre end 3 måneder, kan du endda bruge den på dem, hvis de har tendens til tør hud.


Helt konkret indeholder Cicaplast Balm B5+ fra La Roche-Posay vitamin B5, som beroliger huden og giver fugt. Ekstrakt fra Centella Asiatica, madecassosid, reparerer og beskytter irriteret og skadet hud.


Cremen er perfekt til tør, revnet eller beskadiget hud på både ansigt og krop, men kan også bruges, hvis du har lyst til at give hænderne, fødderne eller albuerne lidt ekstra kærlighed efter en tur på stranden i sommertiden.

40 ml
La Roche-PosayCicaplast Balm B5+
105,95 kr.
(63)


Cicaplast Balm B5+ er en multifunktionel balm, som har alle mulige formål. Den virker reparerende på meget tør hud, men uden at efterlade den fedtede fornemmelse, som mange fede cremer ellers har tendens til. Brug den præcis, som du vil - den er meget mild og irriterer ikke.

Om La Roche-Posay  

La Roche-Posay er et skincare brand, kendt for sine dermatologisk testede produkter, der er særligt udviklet til forskellige hudproblemer eller formål. La Roche-Posay har hudplejeserier målrettet forskellige hudtyper, heriblandt Effaclar til fedtet hud, Toleriane til sensitiv hud, Cicaplast til svækket og irriteret hud og Anthelios, som er solpleje. Find alle serierne lige her.

Andre musthaves fra La Roche-Posay:

250 ml
La Roche-PosayAnthelios Sollotion til Ansigt og Krop SPF 30
250,95 kr.
(18)
40 ml
La Roche-PosayEffaclar DUO+M
187,95 kr.
(41)
La Roche-PosayEffaclar Foaming Gel +M
208,95 kr.
(3)
40 ml
La Roche-PosayToleriane Dermallergo Cream
214,95 kr.
(13)
KUN ONLINE
40 ml
La Roche-PosayPigmentclar Uv SPF 30 Korrigerende Dagcreme
294,95 kr.
(7)
40 ml
La Roche-PosayToleriane Rosaliac Anti-Redness
232,95 kr.
(7)
50 ml
La Roche-PosayAnthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+
200,95 kr.
(185)

Relaterede artikler

Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Nyhed

Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Af Amalie Kaaris Lund

Leder du efter et serum uden parfume, der giver din hud en masse fugt? Vi har testet CeraVes nyhed Hydrating Hyaluronic Acid Serum, der indeholder 3 essentielle ceramider og vitamin B5, der giver dig en fyldig og hydreret hud. Du får vores første indtryk af det nye serum her.

Læs Mere
Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Vi guider

Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Er du én af dem, der døjer med en tør og sensitiv hud? Så ved du, at det kan være en udfordring at finde god hudpleje, som fugter og samtidig er nænsomt. Men med CeraVe er det præcis det, du får. Læs med her, så guider vi dig til de bedstsælgende favoritter fra brandet.

Læs Mere
Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Vi guider

Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Af Pernille Witt Kirkegaard

Døjer du med tør hud om vinteren? Så er du kommet til helt rette sted. Her kan du nemlig se den bedste dermatologiske hudpleje til tør hud fra Vichy, La Roche-Posay og CeraVe

Læs Mere
Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Matas LIVE

Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Af Matas

Kender du La Roche Posay og CeraVe? Hvis ikke, kan vi give dig et hurtigt hint: Effektiv hudpleje. De to brands har de seneste år været ekstremt populære netop fordi, de er effektive. I denne LIVE får vi besøg af en ekspert fra La Roche Posay og CeraVe, der guider dig i den bedste hudplejerutine til bumser og tilstopninger. Der er nemlig helt særlige produkter, der kan hjælpe dig godt på vej med at komme bumser til livs. Og så kommer vi også ind på, hvordan du kan afhjælpe hudorme.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek