• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

Jule makeup look med Amalie fra redaktionen

Rundt om hjørnet venter dagen, vi alle (eller i hvert fald jeg) har glædet os til et helt år: juleaften! Selvom julen 2020 ikke byder op til mange festlige arrangementer, så ser jeg ingen grund til at lægge makeupprodukterne på hylden og lade dem samle støv til næste år. Julen bruger jeg ofte som en god undskyldning for at lege med min røde læbestift og stryge lidt ekstra blush på kinderne - og i år er ingen undtagelse. Her er mit bud på en smuk julemakeup – måske du kan blive inspireret?

Juledagene hos mig starter typisk ud med en god kop kaffe ved mit makeupbord, imens jeg skråler til ’’Santa Tell Me’’ med Ariana Grande, naturligvis. Her kan jeg så bruge en time eller to, bare fordi… Det er hyggeligt! I år har jeg allerede taget hul på glæden, og jeg har fundet de produkter frem, som skal pynte mit ansigt i løbet af julen. Er du klar til at se, hvilke produkter der er på min julelook liste i år? 

En sikker vej til holdbar makeup 

Kender I det, når man har lagt den smukkeste makeup om morgenen, men om aftenen kommer den til at se trist og grå ud? Well, say no more!


Jeg kan virkelig mærke og se en forskel, når jeg bruger en primer under min foundation. På mirakuløs vis får den makeuppen til at sidde ensartet – hele dagen! Og lige denne fra NYX Professional Makeup giver ovenikøbet ekstra glød til ansigtet.


Basen

Først starter jeg med at komme mine mørke rande til livs ved at dubbe min 24H concealer fra MAC Cosmetics på poserne, der hænger under øjnene. Herefter en foundation i hele ansigtet. Personligt hælder jeg mest til en foundation, der ikke dækker for meget. I hverdagen bruger jeg normalt Cliniques BB-gel, men når mit ansigt skal dresses lidt mere op, går jeg ofte med en let dækkende foundation.

Nilens Jord Serum Foundation har virkelig vundet mit hjerte. Udover at dække let på huden og skabe en ensartet bund, så indeholder den vitamin A, C, E og hyaluronsyre – ja tak! Og hvis der er noget, jeg elsker, så er det makeupprodukter, der plejer min hud.

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs også

Lidt rødt til kinderne 

Jeg er nok mest en bronzer-tøs, men når julen står for døren, skifter jeg ofte min bronzer ud med den lyserøde blush. Lyserøde kinder kan bare et eller andet om vinteren!

​​​​​​​

Min favorit blush er uden tvivl MIILDs Mineral Blush, der lægger sig som en fin lyserød sky på kinderne. Den er virkelig fin og utrolig nem at bygge op! Og så blender den ekstrem godt ind i min foundation, så det ser dejlig naturligt ud.

(17)
MIILD Mineral Blush 03 Rose Reverie
259,95
DU OPTJENER 26 Point

Markerede kindben 

Fake it till’ you make it! Highlighter er den bedste måde at få de smukke, markerede kindben, som jeg i hvert fald går og drømmer om. En highlighter giver også et flot reflekterende skær, når der bliver taget billeder, skulle jeg hilse at sige…

Der findes mange forskellige highlightere i diverse farver og nuancer. Når jeg bruger en bronzer, hælder jeg mest til at bruge en highlighter, der også har en gylden tone. Men nu, når jeg har klædt mine kinder på med den lyserøde farve, har jeg valgt en mere peachy nuance fra MAC Cosmetics Hyper Real Glow Palette. I paletten finder man hele 3 smukke highlightere, hvor jeg til mit look er gået med den, der hedder ’’Shimmy Peach’’.

MAC Hyper Real Glow Palette Shimmy Peach
434,95
DU OPTJENER 44 Point

Fyldige bryn 

Nu er det meget forskelligt, hvordan man ønsker, at ens øjenbryn skal se ud. Vores øjenbryn er med til at skabe struktur i vores ansigt og ikke mindst et mere markant look. Personligt elsker jeg, når mine bryn ser store, fyldige ud og har en dominerende mørkebrun farve. Samtidig har jeg også et krav til mig selv om, at de skal se naturlige ud. Og det er der et helt særligt budgetvenligt produkt, der hjælper mig med!

Jeg har tidligere i en videoguide vist, hvordan jeg tegner mine bryn op. Og endnu en gang må jeg bare give en kæmpe high-five til Depends øjenbrynspen! Den redder mit bryn-look hver evig eneste dag. Til at starte med skaber jeg altid en ramme rundt om mine bryn, hvor jeg følger mine bryns naturlige facon. Herefter ’’farvelægger’’ jeg dem en smule indvendigt (ej for meget!) og bruger børsten i den anden ende til at skabe et naturligt og ensartet look. Og voilá!

(24)
Depend Øjenbrynspen Slim & Thin Medium Brown
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Et lille makeup-hack til øjenlågene 

Det er aldrig tosset at pifte jule makeuppen op med lidt øjenskygge. Foruden at der findes et ocean af smukke skygger i lyse, mørke, med og uden glimmer, kan man også bruge andre metoder til at fuldende øjenmakeuppen. Og det er netop dét, jeg har valgt at gøre i år.


Til mit look har jeg brugt den samme highlighter til øjenlågene, som jeg brugte til kindbenene. Det skaber en god rød tråd igennem hele mit look, synes jeg. Og så er ’’Shimmy Peach’’ jo bare så smuk! Skulle jeg vælge mellem nogle af de skønne øjenskyggepaletter, der er på markedet, må det nok være Modern Renaissance fra Anastasia Beverly Hills! Den indeholder alle de smukkeste farver, man kan forstille sig. Kryds fingre for, at jeg får den til jul!

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs også

Bambi øjenvipper

Til julemakeuppen skal vipperne selvfølgelig ikke snydes for ”pynt”. Og når vi snakker om mascara, så er der en helt særlig friend-of-mine, jeg gerne vil introducere jer til.


For knap en uge siden blev jeg forkælet med KVD Vegan Beauty’s Go Big Or Go Home Mascara, og jeg har netop testet den og tilføjet den i vores mascara test artikel, hvor man kan se et close-up billede af den på. Og jeg må sige, at jeg er kæmpe fan. Derfor skal den naturligvis også være med fra mine vippers point-of-view i løbet af juledagene.

Jule læberne 

Det eneste tidspunkt, mine læber får lov til at ramme den knaldrøde læbestift, er faktisk kun om julen. Når ja, og valentines day, naturligvis. Anyway, da jeg skulle lave mit julelook, sammensatte jeg to produkter, der simpelthen gav mig de smukkeste læber (hvis jeg selv skal sige det).


I har måske hørt om den berømte matte Ruby Woo læbestift, der faktisk også er en af vores bestseller? Det skal heller ikke holdes skjult, at flere på redaktionen også har gjort sig bemærket med den matte røde læbestift. Nøj, hvor er den bare smuk! Selv er jeg mest en lipgloss kind of girl, hvorfor jeg fik idéen at kombinere Ruby Woo med min lipgloss fra Sisley. Og resultat? Det var alt andet en skuffende! Kombinationen af disse to læbeprodukter giver de smukkeste røde løber med en skinnende overfalde. I love it!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sådan mestrer du din blush som en prof

Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Af Nicci Welsh

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Læs Mere
Gode julegaveidéer til hele familien

Vi guider

Gode julegaveidéer til hele familien

Af Amalie Schiller

Der er ikke noget som at overraske én, man holder af, med en god julegave, er der? På redaktionen er vi godt i gang med at finde julegaver til hele familien, og vi har erfaret, at det er en svær opgave. Er du (også) på bar bund ift. julegaver - ligesom vi har været? Så læs dagens skriv, hvor redaktionen viser julegaveidéer til mor, bedstemor, søster, bror - you name it!

Læs Mere
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

Af Nanna Skousbøll

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs Mere
Primer: Alt Du Behøver At Vide

Vi guider

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Af Cecilia Demant

Måske du har hørt om dem; de lover at give din hud et mere perfekt udseende, få din makeup til at holde længere, gøre din øjenskygge mere intens og endda agere som et ekstra lag hudpleje. I dag skal det handle om primere – for hvad er op og ned? Og virker de virkelig?

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021