• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Her er den ideelle plejeserie til uren hud

Oplever du uren og fedtet hud med tendens til bumser? Så læs med her. Vi giver dig nemlig tips og inspiration til dermatologiske renseprodukter og efterfølgende pleje i denne artikel. På den måde kan du selv sammensætte din ideelle og personlige hudplejerutine, som passer til din huds behov.

Hud med tendens til bumser kan gøre ondt både fysisk og psykisk. Det fortjener ingen! Heldigvis er der en række dermatologiske brands, der har sat alt ind for at få bugt med problemet. I denne artikel præsenterer vi dig for dermatologisk godkendte og effektive rense- samt plejeprodukter fra blandt andet La Roche-Posay, CeraVe og Vichy.

Stop genstridige urenheder

Sig farvel til tilstoppede porer og overskydende talg. Takket være udvalgte eksfolierende ingredienser renser denne skummende gel fedtet hud i dybden, som efterlader hudstrukturen glattere.


Rensegelen hjælper med at reducere genstridige urenheder gradvist. Ved vedvarende brug forhindrer gelen urenhederne i at dukke op igen!

Nyhed: Reducér bumser og beskyt hudbarrieren

CeraVe har taget os og jer med storm! Og nu udvider vi med endnu et af deres effektive produkter. Denne skummende ansigtsrens med salicylsyre renser og reducerer urenheder uden at forstyrre hudens naturlige og beskyttende barriere.


I CeraVes egen kliniske undersøgelse med 57 forsøgspersoner over 6 uger, fortalte 34 % af forsøgspersonerne, at antallet af tilstoppede porer var reduceret med op til 34 %.
94 % var enige i, at huden føles ren og renset.
80 % var enige i, at porerne så mindre tilstoppede ud.​​​

Akne – uren hud og bumser

Din sundhed

Akne – uren hud og bumser

Hudorme, bumser og røde knopper. Akne er en af de allermest almindelige hudlidelser, som viser sig i form af urenheder i huden, typisk i ansigtet, på bryst eller ryggen. Lidelsen rammer størstedelen af unge i puberteten og kan forekomme i mild, moderat eller svær grad. Vil du vide mere om akne, uren hud og bumser, så læs med i artiklen her.

Læs også

Få kontrol over din hud

Få kontrollen tilbage over din hud med denne daglige gel-rens, der renser fedtet og uren hud.

Gelen hjælper til nemt og effektivt at fjerne urenheder – herunder snavs, støv og forurenende partikler, så huden føles renset og efterlades friskere, klarere og matteret.


Forsøgspersoner fortæller, at på bare én måned virker bumserne mindre fremtrædende, og porerne ser ud til at være fri for tilstopning.
Gelen er beriget med aktive stoffer, herunder BHA (salicylsyre), probiotika samt zink- og kobbermineral af vegetabilsk oprindelse.

Hvad er akne?

Akne er en hudsygdom, der opstår, når dine hårsække bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Det forårsager hvide og sorte hudorme eller bumser.

Akne er mest almindeligt blandt teenagere, men det rammer folk i alle aldre.


Der findes effektive aknebehandlinger, men akne kan desværre være svær at slippe af med. Bumserne heler langsomt, og når en bums begynder at forsvinde, synes andre hurtigt at dukke op.


Afhængigt af dens sværhedsgrad kan akne være en mental og følelsesmæssig lidelse og kan give ar på huden.


Hvis du vil vide mere om akne, kan du læse mere på sundhed.dk, og vi anbefaler, at du kontakter din hudlæge, hvis du oplever symptomer på akne eller har spørgsmål.


Kilde: Sundhed.dk

Genopliv huden

Med denne fugtighedscreme kan du gøre dig klar til en dobbeltvirkende behandling, der reducerer svære urenheder såsom bumser.


Ved fortsat brug af cremen, mindskes bumsernes røde farve, bumserne bliver betydeligt mindre, og vedvarende mærker efter urenheder reduceres.


Antallet og sværhedsgraden af udbrud vil også mindskes.


Huden fugtes i øvrigt i 24 timer, så den har en så lille en udtørrende effekt som muligt.

Nyhed: AHA og BHA til kamp mod bumser

Vi er glade for at kunne præsentere endnu en effektiv nyhed fra CeraVe til den fedtede hud med urenheder. Denne creme er alkoholfri, men behandler pletter, urenheder og ujævn hud ved forsigtigt at eksfoliere og forbedre porernes udseende uden at udtørre huden.


Den bruges som ansigtscreme om natten og kan også bruges på kroppen. Den trænger dybt ind i selv de mest tilstoppede porer og fjerner roden til urenhederne, uden at den går på kompromis med at beskytte hudens naturlige barriere.
Cremen har endda en præcisionsapplikator, der giver den rette dosis af produktet.


Den er formuleret med AHA (glycolsyre og mælkesyre) og BHA (salicylsyre) til at bekæmpe urenheder, som har forskellige molekylære størrelser, og som derfor virker på forskellige niveauer for at bidrage til en høj eksfoliering, samtidig med at huden holdes hydreret.


Cremen er også beriget med ingredienser til at genoprette hudens barriere med tre essentielle ceramider og niacinamid, der hjælper med at reducere rødme og irriteret hud.

Korrigér og regenerér med samme produkt!

Med denne smarte creme får du pleje med en dobbelt virkning: Korrigerende og regenererende!

Og hvad betyder det så?
Det betyder, at den virker korrigerende ved at hydrere huden og kontrollere talgproduktionen samt ved at reducere udseendet af forstørrede og tilstoppede porer. Det takket være 3 aktive ingredienser:


  1. 2 % naturlig salicylsyre, som renser og har en antibakteriel eksfolierende virkning.
  2. Phyco Saccharid, som har en sebumregulerende virkning.
  3. 0,2 % vitamin CG, som har en antirødme og antipigmenteringseffekt.

Men på én og samme tid virker den også regenererende ved at styrke hudens barriere. Det sker også med 3 aktive ingredienser:


  1. 60 % mineraliseret vand, som beroliger huden og styrker dens naturlige forsvar.
  2. 1 % probiotika, der styrker den naturlige hudbarriere.
  3. 0,2 % naturlig hyaluronsyre, der har en kraftig fugtgivende virkning.


På den måde opnås 24 timers hydrering samtidig med at urenhederne holdes under kontrol.

3 artikler om hudpleje, vi anbefaler, du også læser:

1, 2, 3 – få styr på urenhederne

Vi guider

1, 2, 3 – få styr på urenhederne

Urenheder er desværre ofte en uundgåelig del af livet som teenager, og rammer endda også flere i en senere alder. Matas har udviklet en serie målrettet uren hud uden parfume, der med tre nemme trin giver dig de bedste muligheder for at minimere urenheder og sikrer dybdegående rens, pleje og masser af fugt til din hud.

Læs Mere
Farvel til talgknopper og urenheder på kroppen

Matas LIVE

Farvel til talgknopper og urenheder på kroppen

Af Matas

Der er få ting så irriterende som urenheder generelt – og det gør altså ikke sagen bedre, at de sidder på kroppen. Heldigvis er der hjælp på vej. Se med i denne live, hvor vi får besøg af vores farmakonom Stephanie Berg, som vil dele sine allerbedste tips og tricks til, hvordan du nemmest slipper af med bumser, talgknopper og andre urenheder på kroppen. Som altid kan du stille spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Bliv klogere på rødme i huden

Din sundhed

Bliv klogere på rødme i huden

Af Matas

En hud, der har en udbredt tendens til at rødme og blusse op, er en hud, der er naturligt sårbar og sensitiv. Huden er reaktiv, da den reagerer mere eller mindre på eksterne faktorer. Rødme i huden kan ramme alle, og tilstanden kan både opstå afledt af hudens genetik, men det kan også skyldes ændringer igennem livet. Hudpleje til rødme i huden skal berolige, men det er også afgørende at den beskytter huden imod de faktorer, der får huden til at reagere.

Læs Mere