Menu
Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Gennem generationer har Matas Striberne sørget for gode og effektive plejeprodukter til danskernes behov – altid med stor omtanke for miljø og sundhed til fornuftige priser. Kropsplejeserien Mild fra Matas Striberne er ingen undtagelse. Med Mild-serien imødekommer Matas danskernes stigende behov for skånsomme produkter. En undersøgels baseret på forbrugerdata indhentet fra blandt Club Matas medlemmer i maj 2019 viser nemlig, at hele 30% af de danske forbrugere i dag ønsker produkter uden parfume, når de køber kropspleje.

Mild for din sundhed og miljøet

Matas Mild-serien gør det nemt at vælge sund hudpleje. Mild-serien omfavner selv den mest sensitive hud, som Astma-Allergi-mærkets Blå Krans på fronten er et bevis for. Den Blå Krans indikerer, at du ved brug af produkterne minimerer risikoen for allergi, da der hverken er parfumestoffer eller anden unødig kemi til stede.


Svanemærket sikrer desuden, at der er taget stort hensyn til miljøet under produktionen og i form af emballagevalget. Blandt andet har Matas reduceret emballageforbruget på krukkerne med 30% men med nøjagtigt samme mængde indhold. Den bæredygtige og miljøbevidste tilgang til produktion afspejler sig også i den nye Mild-serie, idet den er produceret i Danmark og er vegansk.

Certificeret velvære

Mild-serien består af alt, hvad du skal bruge for at komme godt gennem hverdagen – lige fra bløde bodycremer til eksfolierende bodyscrub. Serien består samlet set af syv skønne nyheder med nøje udvalgte og aktive ingredienser – og selvfølgelig til en rigtig god pris. Serien er især oplagt til dig med sensitiv hud, men kan bruges af alle hudtyper.


I sortimentet finder du:

Matas Mild Showergel

Der er ikke nogen bedre måde at starte morgenen på end med denne forfriskende nyhed i badet.


Showergelen er beriget med allantoin, som beroliger og blødgør huden, mens glycerin er fugtgivende og beskytter mod udtørring.

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Det er altafgørende med gode og konsekvente renserutiner, hvis huden skal holdes smuk og sund gennem hele livet. Har du ovenikøbet sensitiv hud, kræver det ekstra skånsom pleje. Vi guider dig til de ideelle renserutiner med Striberne, der passer ekstra godt på huden.

Læs også

Matas Mild Bodyscrub

Den lækre scrub indeholder blide skrubbekorn fra bambus, der sliber de døde hudceller af og efterlader huden blød, glat og smidig.


Pentavitin hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance, og allantoin beskytter mod irritation.

Matas Mild Bodylotion

Fugt huden hver dag med denne lette bodylotion, der indeholder blødgørende og beroligende allantoin.


Provitamin B5 tilfører huden godt med fugt, mens creatine virker cellefornyende og styrker hudens spændstighed.

Matas Mild Bodycreme

En lækker, fed creme, der Indeholder allantoin, som beroliger og blødgør, mens provitamin B5 tilfører godt med fugt. Creatine virker cellefornyende og styrker hudens spændstighed.

Matas Mild Bodybutter

En luksuriøs og fed creme, der indeholder allantoin, som beroliger og blødgør, mens provitamin B5 tilfører godt med fugt.


Creatine virker cellefornyende og styrker hudens spændstighed.

Matas Mild Bodyoil

En rig olie beriget med avocadoolie, som stimulerer dannelsen af kollagen og øger hudens smidighed.


Indholdet af mandelolie bevarer fugtigheden i huden, mens jojobaolie blødgør, reducerer rynker og virker plejende. Perfekt som fugtgiver på fugtig hud efter badet.

Matas Mild Håndsæbe

En skånsom håndsæbe, der er ideel til hyppig vask af hænderne. Sæben indeholder allantoin, der beroliger, giver fugt og blødgør den udsatte hud på hænderne.


Provitamin B5 tilfører godt med fugt, reparerer og plejer.

Relaterede artikler

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Bag om brandet

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Af May Silja Holm

Det kan være svært at vurdere, hvilken hudtype man har og hvilke hudpleje produkter man skal gå efter. May, som blogger under navnet Sydhavnsmor, har skrevet om Matas nye Mild serie, hvor to læsere har testet produkterne.

Læs Mere
Den store guide til hårpleje fra Matas Striberne

Matas LIVE

Den store guide til hårpleje fra Matas Striberne

Af Matas

Matas Striber er kendt for sine effektive produkter med dokumenteret virkning til priser, som alle kan betale. Med andre ord: Lækker hårpleje, du faktisk har råd til. Men hvor begynder man? Se med i denne LIVE, hvor vi guider dig gennem Matas Stribernes brede udvalg af hårpleje og håndplukker 10 produkter, der enten er kæmpe musthaves eller voldsomt undervurderede produkter. Se med, og stil alle dine spørgsmål.

Læs Mere
Sådan plejer du dine krøller med Matas Striber

Vi guider

Sådan plejer du dine krøller med Matas Striber

Af Benedikte Lundberg

Lige meget om du har små proptrækkerkrøller eller lange wavy slangekrøller, så kræver alle slags snoede lokker den helt rigtige pleje for at fremstå spændstige, sunde og glansfulde. Læs her hvordan.

Læs Mere
Matas Natur: Hudpleje med hamp

Nyhed

Matas Natur: Hudpleje med hamp

Hamp og hudpleje? Ja, den er god nok. Matas Natur er skaberen bag en effektiv serie af hudpleje baseret på økologiske hampefrøolie dyrket i Danmark. Hele serien er Vegan Certificeret og Svanemærket og fyldt med aktive og naturlige ingredienser. Læs med, når vi gør dig klogere på serien, og hvorfor hampefrøolie er så effektiv en ingrediens i hudpleje.

Læs Mere