• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Nyhed: Ole Henriksen Transform Glow serum og creme

Ole Henriksen introducerer Transform PLUS Glow Cycle Retin-ALT Power Serum og Transform PLUS Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème – to nye og avancerede produkter, der gør, at du kan vinke farvel til retinol og sige hej til fantastiske resultater!

De to nye produkter Transform PLUS Glow Cycle™ Retin-ALT Power Serum og Transform PLUS Goodnight Glow™ Retin-ALT Sleeping Crème indeholder en ny superingrediens, bakuchiol, et naturligt alternativ til retinol, der er udvundet af den ayurvediske babchi-urt, og som virker exceptionelt foryngende. 

Læs mere om Ole Henriksens Transformserie:

En transformerende power-duo

Ole har i disse to produkter kombineret bakuchiol med kraftfulde alfahydroxysyrer (AHA) og planteekstrakter, så de komplementerer hinanden dag og nat.


Denne power-duo består af et koncentreret serum til brug om dagen og en forfinende natcreme.


Begge produkter har en farvekorrigerende lavendelfarve, der udvisker synlige porer, fine linjer, rynker og misfarvninger og forbedrer hudens tone, struktur og elasticitet.

Transform PLUS Glow Cycle Retin-ALT Power Serum

Mød verden med fornyet hud. Dette banebrydende anti-aging-serum indeholder koncentreret bakuchiol-pulver, der glatter hudens overflade og udvisker synlige porer, fine linjer, rynker og misfarvninger – både nu og på længere sigt.


Det kan bruges både dag og nat, så du får maksimalt ud af de foryngende ingredienser. Dette potente serum er beriget med stamceller fra edelweiss, som er en smuk og hårdfør blomst, der trives i barske klimaforhold.


Det er med til at forbedre hudens elasticitet, samtidig med at alfahydroxysyrer (AHA) og ekstrakt af hibiscusblomst markant udjævner hudens tone og struktur.


Du får desuden et ekstra lysnende boost, fordi serummets perleglitrende lavendelfarve øjeblikkeligt fjerner mathed og får huden til at stråle.​​​​​​​

(39)
Ole Henriksen Glow Cycle Retin-ALT Power Serum 30 ml
569,95
DU OPTJENER 57 Point

Transform PLUS Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème

Vågn op til din drømmehud. Denne fyldige natcreme er beriget med en kraftfuld koncentration af AHA og bakuchiol – et naturligt alternativ til retinol.


Den bekæmper alle primære alderstegn og forvandler huden natten over. Tackler fine linjer, rynker og misfarvninger og virker opstrammende.


Cremen indeholder stamceller fra edelweiss samt glattende, fugtgivende og nærende ingredienser, der bevarer en optimal fugtbalance i huden.


Fugt huden om natten, så du kan vågne op med fornyet hud – og en skøn Ole Glow!​​​​​​​

(102)
Ole Henriksen Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme 50 ml
579,95
DU OPTJENER 58 Point

Relaterede produkter

(71)
Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner 190 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret