• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Seks skønne must-haves fra fransk beauty-favorit

Der er bare noget ekstra lækkert over et badeværelse, der er beriget med dine yndlingsprodukter - og Lancôme er og bliver altid leveringsdygtig i både legendariske klassikere og spændende nyheder, der gør beauty-livet endnu sjovere. Her har vi set på seks skønne must-haves fra en af skønhedsindustriens helt tunge spillere, så du kan blive inspireret til, hvilke lækkerier, du kan glæde dig over at have som fast inventar i dit badeværelse eller din makeup-pung.

Har du også et beauty-brand, der har fulgt dig i årevis? For mit vedkommende er det Lancôme, og jeg husker stadig min glæde, da jeg i de tidligere teenageår fik min første mascara fra den navnkundige franske skønhedsproducent.
Det var min første, rigtige ”voksen-mascara”, og min begejstring over den eksklusive oplevelse, det var, hver dag at hive den lækre, dybsorte mascara frem (indrømmet, jeg havde den vist også en overgang i koboltblå), ville ingen ende tage.


Jeg har ikke tal på, hvor mange mascaraer, jeg har haft fra Lancôme siden da, men også en lang række andre produkter fra samme mærke er den dag i dag blandt mine favoritter. Det gælder både kendte klassikere såvel som innovative nyheder, som jeg dagligt glædes over.


Her er seks små vidundere, der udover at forskønne badeværelse og makeup-pung, også hjælper med at holde min egen skønhed i form.  

Strålende hud 


Lancôme Advanced Génifique Serum er et legendarisk, fugtgivende ansigtsserum, der trænger hurtigt ind i huden og efterlader den i optimal balance.


Huden bliver ikke bare stærkere og i stand til bedre at forsvare sig mod ydre påvirkninger – den efterlades også frisk, blød og strålende.
Lancôme Advanced Génifique Serum passer i øvrigt til alle kvinder, alle aldre og alle hudtyper - selv den mest sensitive.

(70)
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 ml
814,95
Du optjener 82 point

Effektiv – og vanedannede - anti-aging


Rénergie Multi-Lift Ultra Creme fra Lancômes anerkendte anti-age-serie er den dagcreme, du sandsynligvis altid har drømt om. Den har en let og delikat tekstur, der nemt absorberes i huden og efterlader den opstrammet og gennemfugtet med en smuk glød og ekstra blødhed.


Den vanedannende ansigtscreme er beriget med hørfrøekstrakt, der desuden reducerer fine linker og rynker, imens pigmentpletter vil synes mindre, og huden forekommer mere ensartet. Og jeps, den er det helt perfekte underlag for foundation og andet makeup.
Vil du forkæle dig selv med den helt perfekte Rénergie-duo, så prøv i øvrigt også øjencremen fra samme serie.

En concealer-drøm går i opfyldelse 


Hvis du har prøvet at dække ujævnheder, pigmenteringer og mørke rande under øjnene med en concealer, ved du, hvor afgørende det er, at produktet lægger sig pænt på huden.

Heldigvis har Lancôme lanceret den multivirkende concealer, Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer, der er den bedste genvej til et fejlfrit look - lynhurtigt. Concealeren har en medium til fuld dækkeevne og giver med sine fugtplejende ingredienser op til 24 timers holdbarhed. Den lægger sig ikke i de fine linjer, men giver en fantastisk, ensartet frisk og mat teint, samtidig med at huden kan ånde.

Har du lyst, kan du også bruge Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer som foundation i hele ansigtet – og der er helt sikkert en tone, der matcher dig perfekt. Concealeren kommer nemlig i hele 20 nuancer. ​​​​​​​

Ultrasorte vipper med masser af fylde 


Klassikeren over alle klassikere! Den ikoniske Lancôme Hypnôse Mascara er ideel til at skabe vipper med masser af volumen, og som noget helt nyt kommer den nu i en ultrasort version, der giver 30% mere sort intensitet, men stadig har de klassiske egenskaber som originalen.


Mascaraen lægger sig nemlig ensartet og let om hvert vippehår og kan lægges igen og igen for at opbygge volumen, uden at den klumper, klistrer eller drysser, og den cremede, flydende konsistens gør Hypnôse Mascara supernem at arbejde med.


Den skaber et ensartet og intenst resultat hver gang, og har med rette gjort sig fortjent til ærespladsen i din makeup-samling.

(132)
Lancôme Hypnôse mascara Hypnose Black
259,95
Du optjener 26 point

Intense og matte læber 


Læbestift har ærlig talt aldrig været min stærke side. Men det har den nye Drama Ink ændret på. Den ultra-pigmenterede læbestift fra Lancôme kommer i 16 forskellige nuancer og giver dig intense, matte læber, hvis farve holder i helt op til 8 timer.

Med Drama Ink ved hånden kan du skrue op for dit skønheds-look i et snuptag og skal ikke bekymre dig om, at rette op på kyssetøjet hvert andet øjeblik.

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Ink Lipstick 311
209,95
Du optjener 21 point

En velduftende favorit 


La Vie est Belle Eau de Parfum er en af Lancômes mangeårige bestsellere – og med god grund. I en forførende, smuk indpakning får du nemlig en elegant, blomstret duft, der er bygget op om den eksklusive iris. Dertil kommer de skønneste noter fra vanilje, pærer og tonkabønne, akkompagneret af jasmin, appelsinblomst og pachouli – og voilá, du har en helt perfekt duft, der kan få selv det mest regnvåde efterår til at dufte lidt mere af sommer.

(143)
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 30 ml
434,95
Du optjener 44 point

Relaterede produkter

(457)
Lancôme Définicils Mascara 01 Black Infini
259,95
Du optjener 26 point
(15)
Lancôme Idole Aura Eau de Parfum 25 ml
389,95
Du optjener 39 point
(7)
Lancôme Idole Aura Eau de Parfum 50 ml
599,95
Du optjener 60 point
(15)
Lancôme Idole Aura Eau de Parfum 25 ml
389,95
Du optjener 39 point

Relaterede artikler

Få en ungdommelig glød med Lancôme

Nyhed

Få en ungdommelig glød med Lancôme

Af Matas

Find din daglige hudplejerutine med Lancôme Rénergie Multi-Lift SPF15. Huden synes mere fast, rynkerne er reduceret, ansigtets kontur synes mere ungdommeligt og så er den til alle hudtyper.

Læs Mere
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs Mere
Q10 - Din huds energikilde

Vi guider

Q10 - Din huds energikilde

Af Cathrine Park

Uden mad og drikke duer helten ikke. Det samme kan siges om Q10, der spiller en central rolle for, at din krop og hud fungerer normalt. Bliv lidt klogere her.

Læs Mere
IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

Nyhed

IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

Af Matas

IDÔLE: En strålende og ren parfume med den unikke Lancôme-rose, lavet af kvinder til kvinder.

Læs Mere