• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Psst... Her er verdens mest populære fugtboost

Hvis du vil vide, hvordan du kan få gennemfugtet hud udover det sædvanlige, så læs med her! The Ordinary har på få år taget verden med storm og har fået både dermatologer og alle os andre til at sværge til de koncentrerede ingredienser, som oven i købet kan erhverves til en helt fair pris! Her ser vi nærmere på 5 uparfumerede fugtvidundere fra The Ordinary, der med sikkerhed vil gøre underværker for din hud!

Gennem årenes løb er flere og flere blevet interesseret i at finde de hudplejeingredienser, som passer helt perfekt til ens egen specifikke hudtype- og behov, og undgå de ingredienser, der ikke gør noget godt.


The Ordinary er kendt for netop det. De giver os nemlig, hvad vi vil have: Muligheden for at skræddersy vores egen hudplejerutine med de mest koncentrerede og effektive ingredienser, der videnskabeligt set gør en forskel på vores hud, og som ellers kun var forbeholdt hudplejebranchens laboranter.

Hydrerende og vegansk ansigtsrens

Hydreret hud er sund hud. Squalane er en velundersøgt, fugtgivende ingrediens, der holder huden blød og fugtet.


Squalane kan findes tre steder: I hajlever, oliven og ris. Dog holder The Ordinary sig langt væk fra hajleveren og udvinder i stedet de fugtgivende dråber fra planterne.


Her har du en mild ansigtsrens skabt til effektivt at fjerne makeup uden at efterlade huden tør og stram.
Udover at give masser af fugt, er squalane også fyldt med antioxidanter, der bekæmper hudskader og bekæmper frie radikaler, som begge kan fremskynde aldringsprocessen.
Formlen er sæbefri, non-comedogen og mild nok til at blive anvendt dagligt uden at huden udtørres, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper.”Super produkt til tør og sensitiv hud. Jeg er virkelig tilfreds med dette serum, som er den første jeg har brugt på min meget sensitive (atopisk eksem) ansigtshud. Den giver intet udslæt og hydrerer hud meget godt, så jeg kan godt se huden blev mere fugtig. Jeg vil helt sikkert købe igen og har allerede givet en til min mor.” – Ruta  ★★★★★

Dybdeborende fugt til cellerne

Hyaluronsyre. Din BFF, hvis dine hudceller har brug for fugt, med stort f! Hyaluronsyre kan nemlig tiltrække op til – hold nu fast - 1000 gange sin vægt i vand!!!
Her har du en ultrafugtgivende og beskyttende formel med helt ren og vegansk hyaluronsyre. Få et ekstra fugtboost på 1 uge samt minimerede rynker og en jævnere hud efter blot 4 uger!


Hyaluronsyre findes i forskellige størrelser, og dens molekylære størrelse bestemmer dens dybde af frigivelse i huden. Du skal dog ikke være bekymret for, at denne hyaluronsyre ikke når ind til dine celler. Denne formulering kombinerer nemlig hyaluronsyre i såvel lav- og medium- som højmolekylær vægt.
Som prikken over i’er understøttes formuleringen af vitamin B5, som også forbedrer fugtgivningsprocessen. ​​​​​​​”Alt andet end ordinary! Elsker at de supereffektive produkter er så billige, at man kan have råd til at have flere forskellige stående, så man kan variere efter, hvad huden har brug for.” – Anette                     ★★★★★

Perfekt creme til den tørstende hud

Tænk på, hvordan du har det, når du er tørstig…

Du føler dig utilpas og får hovedpine, ikke sandt?
Det er præcis sådan din hud har det, når den er tørstig (dehydreret).

Du er nødt til at give din hud den hydrering, som den tørster.

Vi anbefaler altid først og fremmest af drikke en masse vand, men det er desværre ikke nok til at holde huden helt hydreret.
Du skal stadig anvende en hydrerende ansigtscreme, der fugter cellerne i dybden for at opnå en intens fugtgivende effekt.


Det er denne creme fra The Ordinary et supergodt bud på! Cremen indeholder hyaluronsyre og 11 naturlige fugtighedsfaktorer, der holder det ydre lag af huden beskyttet og velfugtet.
Cremen føles ikke fedtende på huden og giver øjeblikkelig gennemfugtning og synlige resultater ved fortsat brug.”Jeg er overbevist. Denne er min nye dagcreme. Købte den som en del af en beauty boks, og den er nok det af produkterne, som jeg er mest tilfreds med. Nogle beskriver den som lidt tung, jeg ser det mere, som at jeg kun behøver at bruge halv mængde sammenlignet med så mange andre brands for samme effekt. Den fugter min hud dejligt, og føler at den hjælper mig godt igennem en hel arbejdsdag, uden at jeg føler, at min hud tørrer ud eller bliver super fedtet.” – Anne Louise   ★★★★★

Den komplette guide til The Ordinary

Vi guider

Den komplette guide til The Ordinary

The Ordinary er kendt for god og effektiv hudpleje til en pris, hvor alle kan være med. Men hvad kan de forskellige serummer, masker og cremer? Og hvordan skaber man en god hudplejerutine med deres produkter? I har spurgt efter en guide til The Ordinary, og vi har lyttet! Læs med her og bliv klogere på, hvilke produkter du skal klikke i kurven, næste gang du shopper.

Læs også

Hvis du bare gerne vil ha’ det hele!

Her er den ultimative løsning til dig, der bare gerne vil have hele pakken til en rigtig god pris! Med The Daily Set fra The Ordinary kan du hurtigt og nemt komme i gang med din nye, veganske hudplejerutine.

Her har du 3 trin: Rens, fugt og forsegling.
Vask med Squalane Cleanser, en fugtgivende og en mild rens, der effektivt fjerner snavs og makeup fra huden.


Fugt derefter med Hyaluronic Acid 2% + B5, der når dybt ned i hver enkelt hudcelle og gennemfugter på flere forskellige niveauer.


Slut af med Natural Moisturizing Factors + HA, en ikke-fedtende ansigtscreme, der holder på fugten i huden. ​​​​​​​”Wow bare wow. Jeg skriver aldrig anmeldelser, men hvis dette kan hjælpe nogle, som har haft problemer med deres hud i mange år, så prøv dette sæt. Jeg har døjet med næsten det hele (olieret hud, tørhed, mange bumser og hudorme) og brugt mange penge på dyre hudplejemærker de seneste par år - jeg tror ikke min hud har været så pæn og afbalanceret, siden før jeg blev teenager, som den er nu. Jeg har brugt sættet i lige under 4 uger nu. Hvis din hud har lignet en teenager i mange år, som mit, så ville jeg give dette sæt et forsøg. Jeg køber i hvert fald det her igen, når jeg løber tør.” – Karen    ★★★★★

Klar og styrket hud

Niacinamid er den mest fremtrædende ingrediens i dette produkt og er så elsket af mange, fordi det har så mange egenskaber. Det afhjælper tegn på aldring, lysner huden, styrker hudbarrieren og behandler samtidig forskellige hudbekymringer.


Her får du et serum, der indeholder en højkoncentreret vitamin- og mineral-formel mod urenheder. Men selvom urenhederne dæmpes, udtørrer niacinamid ikke huden som andre anti-akne ingredienser.”Elsker at kunne købe et produkt, hvor jeg ved præcis, hvad der er i, så ved man næsten med sikkerhed, at det virker. Påførslen er god, den er behagelig på huden og kan bruge den hver dag, morgen og aften, uden at min hud bliver irriteret. Det er en stor fordel i forhold til de andre hudplejeprodukter, som godt kan være irriterende for huden.” – Maja     ★★★★★

Flere spændende artikler om The Ordinary

Den komplette guide til The Ordinary

Vi guider

Den komplette guide til The Ordinary

Af Ida Hinchely Kyhn

The Ordinary er kendt for god og effektiv hudpleje til en pris, hvor alle kan være med. Men hvad kan de forskellige serummer, masker og cremer? Og hvordan skaber man en god hudplejerutine med deres produkter? I har spurgt efter en guide til The Ordinary, og vi har lyttet! Læs med her og bliv klogere på, hvilke produkter du skal klikke i kurven, næste gang du shopper.

Læs Mere