Vi guider

Den store guide til serum fra The Ordinary

The Ordinary er kendt for at skabe hudpleje med nøje udvalgte ingredienser, som arbejder på de forskellige hududfordringer, man kan have. Og så er det til en pris, hvor alle kan være med. I denne artikel guider vi til tre af deres mest populære sera og gør dig klogere på, hvordan du bruger dem, så din hud får mest gavn af dem.

The Ordinarys produkter er indbegrebet af what you see is what you get. Emballagen er ultrasimpel, og du kan let læse dig til, hvad produktet indeholder. The Ordinary har skabt en perlerække af spændende sera, som kan bruges til alt fra anti-aging, uren hud, rødme og pigmentpletter. Så hvordan vælger man lige det rigtige serum, som passer til ens hud? Og hvordan bruger man det bedst? Det stiller vi skarpt på her, hvor vi nørder tre af de mest populære sera fra The Ordinary.

Hyaluronic Acid 2% + B5 V2

Du har garanteret hørt om hyaluronsyre i hudpleje før – en fantastisk hudplejeingrediens, som kan binde vand 1.000 gange sin egen vægt. Derfor er den en eminent fugtgiver til en tør og dehydreret hud.

The Ordinary har netop relanceret deres ultrapopulære Hyaluronic Acid 2% V2 Serum, så den nu har en formel, der ikke fnulrer på huden. Den indeholder en kombination af lav-, medium-, og høj molekylevægt, hvilket betyder, at den fugter flere lag i huden.

Noget af det, der har sendt dette serums popularitet til skyerne, er, at det også indeholder pro-vitamin B5. Det er en ingrediens, som arbejder på at mindske rynker og fine linjer i huden, samtidig med at det gør huden mere glat og fyldig i teksturen.

The OrdinaryHyaluronic Acid 2% + B5 V2 Next Gen Serum
Fra 84,95 kr.
(22)

Sådan bruger du Hyaluronic 2% Acid + B5

Et serum med hyaluronsyre er nemt at bruge, da det kan bruges både morgen og aften og kan kombineres med andre sera, hvis man har lyst. Det er som at give huden et stort, læskende glas vand!

Et rigtig godt tip, til når du skal påføre dit serum med hyaluronsyre, er, at du kommer lidt vand på huden inden. Du renser huden først, og herefter kan du enten duppe lidt vand på huden eller spraye thermalsk kildevand på ansigtet. Påfør dit serum med hyaluronsyre, imens huden stadig er fugtig – det binder fugten fra vandet og gør huden endnu mere bouncy, blød og lækker! Vær heller ikke bange for at påføre din ansigtscreme, før dit serum er trængt helt ind i huden. Lige med hyaluronsyre skal man bare tænkt vådt-i-vådt, når man påfører sit serum og sin dagcreme.

Niacinamide 10% + Zinc 1%

Dette serum fra The Ordinary har taget internettets hudplejenørder med storm – for trods den budgetvenlige pris, så giver det nogle ret vilde og vedholdende resultater. The Ordinary Niacinamide 10% + Zink 1% indeholder, som navnet antyder, en koncentration af niacinamid på 10%. Det er et relativt højt indhold af niacinamid, hvilket gør det til et effektivt serum, der giver hurtige resultater. Niacinamid generer som udgangspunkt ikke huden, også selvom du har sensitiv hud – men mærk altid efter, hvordan produktet føles, og test det eventuelt på et lille stykke hud, inden du bruger det i hele ansigtet.

Niacinamide 10% + Zink 1% er et musthave i hudplejerutinen til dig, der gerne vil reducere urenheder og bumser. Både niacinamid og zink hjælper med at mindske urenheder som bumser, talgknopper og hudorme i huden. Du vil også nyde godt af dette serum, hvis du gerne vil have en mere klar, jævn og glat hud samt styrke hudbarrieren.

30 ml
The OrdinaryNiacinamide 10% + Zinc 1%
69,95 kr.
(619)

Sådan bruger du Niacinamide 10% + Zink 1%

Niacinamid er en antioxidant, som beroliger huden, mindsker pigmentpletter og øger elasticiteten. Et serum med niacinamid kan sagtens bruges både morgen og aften, men man anbefaler at bruge det om aftenen, så ingredienserne kan arbejde i huden natten over.

Niacinamid kan kombineres med de fleste andre sera, så du kan stort set ikke gå galt i byen med det her serum. Serum med niacinamid er i øvrigt eminent til at mindske urenheder på fx arme eller bryst, hvis du døjer med bumser eller talgknopper på kroppen. Påfør lidt serum efter dit bad, og inden du påfører din bodylotion, og du vil ret hurtigt se og mærke en forskel.

Her er den bedste hudplejerutine fra The Ordinary

Vi guider

Her er den bedste hudplejerutine fra The Ordinary

Det er prisvenligt, det er effektivt – og du kan være sikker på, at du får lige præcis det, emballagen lover. Det er selvfølgelig hudpleje fra The Ordinary, vi taler om! Det populære brand er kendt for sin evidensbaserede tilgang til hudpleje, som ved første øjekast kan virke forvirrende – men som du lynhurtigt lærer at forstå. I denne artikel guider vi dig til fem produkter, som gør underværker for huden.

Læs også

Soothing & Barrier Support Serum

Denne lille sag er et af de nyere skud på stammen, som kom på hylderne for første gang sidste efterår. Soothing & Barrier Support Serum er den perfekte løsning til dig, der har en irriteret hud med tendens til rødme.

Selve serummet har den smukkeste, lyserøde farve, hvilket skyldes indholdet af B12-Vitamin. Det giver den lækreste glød til ansigtet, når du påfører det, og derfor er det perfekt at bruge i din morgenrutine, så du kan få glæde af gløden hele dagen. Du skal altså ikke være nervøs for at blive pink i ansigtet – farven holder ikke ved! Men det gør gløden til gengæld.

Du finder også ingredienser som Gallic Acid Derivatives, som er en kombination af 3 gallesyrer, der lindrer ubehag og rødme i huden. Soothing Complex reducerer spændstighed og tør hud, og dens indhold af ceramider giver lækker, dybdegående fugt.

Trending
30 ml
The OrdinarySoothing & Barrier Support Serum
144,95 kr.
(11)

Sådan bruger du Soothing & Barrier Support Serum

The Ordinary Soothing Barrier Support Serum er fantastisk til de dage, hvor huden føles lidt stram, rød eller irriteret. Den indeholder B12 Vitamin, som er en lidt overset ingrediens i forhold til fx de populære C og A Vitamin. Men det gør den rigtig god til tør og irriteret hud, rødme og kløe.

Den kan bruges både morgen og aften. Da den giver en fantastisk glød, så er den en gave til din makeupbase, hvis du bruger den om morgenen. Påfør den i hele ansigtet og ned ad halsen, og lad den trænge lidt ind, inden du påfører din ansigtscreme.  

Dit serums bedste ven: Glycolic Acid 7% Toning Solution

For at ingredienserne fra dit serum kan komme godt ned i huden og virke, er det en rigtig god idé at eksfolierer huden indimellem. Det fjerner nemlig det øverste lag af døde hudceller, hvilket gør det lettere for din hudpleje at trænge ned i huden.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution er et en mild, eksfolierende toner, som kan bruges dagligt. Den indeholder 7% Glycolsyre (AHA-syre), som peeler huden og giver den en masse lækker glød og udstråling. Den gør også hudtonen mere jævn og klar. Den indeholder derudover lidt ginsenrod og aloe vera, som beroliger huden.

240 ml
The OrdinaryGlycolic Acid 7% Toning Solution
124,95 kr.
(183)

Sådan bruger du Glycolic Acid 7% Toning Solution

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution kun må bruges i din aftenrutine. Peeling kan nemlig gøre huden sensitiv, så derfor skal man helst undgå at bruge det om dagen.

Påfør lidt af toneren på en vatrondel, og fordel den i ansigtet, efter du har renset det. Toneren skal ikke skylles af, men lad den gerne sidde et minuts tid og trænge ind, før du påfører næste step i din hudpleje. Den kan godt prikke let i huden, når du har påført den. Oplever du, at din hud reagerer på toneren, så hold en pause, og byg lige så stille op ved at bruge den 1-2 gange om ugen, til din hud kan tåle produktet. Har du meget sensitiv hud, skal du ikke bruge en daglig eksfoliering.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution må gerne bruges med de tre sera, vi har nævnt herover. Men undgå at bruge det sammen med fx A vitamin (retinol), C vitamin, peptider og andre former for syre. Brug også altid en solfaktor, dagen efter du har brugt en eksfoliering, da huden har brug for ekstra beskyttelse.

Vær opmærksom på, at Glycolic Acid 7% Toning Solution indeholder ingredienser, der kan være for skrappe for en ung hud. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge til din hudplejerutine, så er vi altid til rådighed med personlig rådgivning både online og i butik.

Andre produkter fra The Ordinary

30 ml
The OrdinaryGranactive Retinoid 5% in Squalane
154,95 kr.
(48)
30 ml
The OrdinaryGranactive Retinoid 2% Emulsion
112,95 kr.
(57)
KUN ONLINE
30 ml
The OrdinaryRetinol 0.5% in Squalane
79,95 kr.
(17)
30 ml
The OrdinaryArgireline Solution 10%
89,95 kr.
(37)
30 ml
The OrdinaryAHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
91,95 kr.
(272)
30 ml
The OrdinaryMulti-Peptide + Copper Peptides 1% Serum
264,95 kr.

Relaterede artikler

Her er den bedste hudplejerutine fra The Ordinary

Vi guider

Her er den bedste hudplejerutine fra The Ordinary

Af Natalie Khayat

Det er prisvenligt, det er effektivt – og du kan være sikker på, at du får lige præcis det, emballagen lover. Det er selvfølgelig hudpleje fra The Ordinary, vi taler om! Det populære brand er kendt for sin evidensbaserede tilgang til hudpleje, som ved første øjekast kan virke forvirrende – men som du lynhurtigt lærer at forstå. I denne artikel guider vi dig til fem produkter, som gør underværker for huden.

Læs Mere
Bliv klogere på Hyaluronsyre

Din sundhed

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Af Stephanie Berg, Farmakonom

Hyaluronsyre er en ingrediens som er svær at komme uden om, når vi taler om hudpleje. Hyaluronsyre er på alles læber og mange har fået øjnene op for hyaluronsyres mange gode egenskaber.

Læs Mere
Psst... Her er verdens mest populære fugtboost

Vi guider

Psst... Her er verdens mest populære fugtboost

Af Pernille Witt Kirkegaard

Hvis du vil vide, hvordan du kan få gennemfugtet hud udover det sædvanlige, så læs med her! The Ordinary har på få år taget verden med storm og har fået både dermatologer og alle os andre til at sværge til de koncentrerede ingredienser, som oven i købet kan erhverves til en helt fair pris! Her ser vi nærmere på 5 uparfumerede fugtvidundere fra The Ordinary, der med sikkerhed vil gøre underværker for din hud!

Læs Mere
Bliv klogere på Glycolic Acid (AHA)

Din sundhed

Bliv klogere på Glycolic Acid (AHA)

Af Stephanie Berg, Farmakonom

AHA (Alpha-Hydroxy-Acid) også kendt som frugtsyre, er en betegnelse for flere forskellige ingredienser med samme egenskaber. Læs her, hvad kategorien kan og hvilke problemer den kan løse.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek