Din sundhed

Sådan får du nemt en mere aktiv hverdag

I denne artikel får du fire nemme og simple tips til at få en sund og aktiv hverdag - med en masse motivation fra lækkert træningstøj fra Björn Borg, som du også sagtens kan snuppe en kop kaffe i efter din gåtur eller træning.

I samarbejde med Björn Borg guider vi til gode vaner og daglige skridt. Björn Borg er nemlig en nyhed hos Matas, og deres active wear er motiverende i sig selv. Læs med, få alle de gode tips, og bliv motiveret!

Tip 1: Snup en træning til og fra aftaler eller arbejde

Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der kan genkende, hvordan en dag kan flyve afsted. Derfor synes jeg, der er superfedt at inkorporere en udendørstræning, løbetur eller et hurtigt stop i træningscenteret på vej på arbejde eller til en aftale. Mit bedste tip er at klæde dig i noget lækkert træningstøj, som også er cool at have på til den næste aftale. Så kan du nemt skifte toppen ud med en bluse eller tights ud med et par bukser, hvis du har lyst.


Find vores udvalg af Björn Borg træningstights i slideren her. Der er to modeller i rib og et par med snørre i taljen, så de sidder perfekt under hele træningen. Jeg har prøvet de to tights i rib, og jeg er vild med dem begge. Seamless-modellen er perfekt til den rolige træningsform, hvor Hightwaist Rib er gode til en mere aktiv træningsform.

NYHED
Black XS
Björn BorgStudio Seamless Rib Tights
449,95 kr.
NYHED
Black M
Björn BorgStudio Highwaist Rib Tights
499,95 kr.
NYHED
Green M
Björn BorgBorg Logo Tights
399,95 kr.


Til min udendørstræning har jeg Studio Highwaist Rib Tights, Rib Strap Tank, Ace Boyfriend Crew og Core Crew socks på. Mine tights holder sig oppe under hele træningen, er højtaljede og toppen har den fineste ryg.

Tip 2: Invester i træningstøj, som du både kan træne i og have på til din næste kaffeaftale

Et par tights, der er simple og comfy, en fin top med en flot ryg, en sporty kjole eller en hoodie, der er let at smide over ethvert look. En sportyvibe til hverdag er kommet for at blive, og jeg elsker hvordan jeg kan bruge mit træningstøj til hverdag.


Bliv inspireret og find korte underdele her. Der er både korte tights, en nederdel og en kjole til tennistræningen (eller bare et sejt outfit) og gode løbeshorts. Jeg har selv fået fingrene i de pink tights, og de skal virkelig på, når vejret er godt eller til indendørstræning eller -afslapning.

Pink S
Björn BorgStudio Seamless Rib Shorts
299,95 kr.
Green M
Björn BorgAce Skirt Pocket
449,95 kr.
NYHED
Green S
Björn BorgAce Rib Dress
499,95 kr.
NYHED
Green M
Björn BorgAce Minishorts
199,95 kr.
Black XS
Björn BorgAce Shorts 2 In 1
399,95 kr.


Her har jeg Low Seamless Bra og Seamless Rib Shorts på i pink. Jeg elsker looket til både yoga og pilates, men også til et cool sommeroutfit med en jakke eller sweatshirt over.

Om træningstøjet fra Björn Borg

Du finder hos os et udvalg af Björn Borgs tre kollektioner "Studio", "Ace" og "Borg". Alle tre kollektioner er lavet til, at du let kan have en aktiv hverdag, mens du føler dig godt tilpas og ser godt ud! Uanset om du er på vej til din næste træning, ude på en lang gåtur eller skal mødes til en morgenmadsdate, så er du perfekt klædt på. Studio er særligt henvendt til de roligere træningsformer og til at have på til hverdag, mens du i kollektionen Borg finder styles dedikeret til træning, og hos Ace finder du mere traditionelt tennistøj, som en nederdel og en tenniskjole.


En stor del af materialet brugt i tøjet er genanvendt. Der er brugt genanvendt polyester og genanvendt polyamid. Genanvendt polyamid er fremstillet af plastik fra industriaffald og plastik fra havene – fx fiskenet og plastikmåtter. Det genanvendte polyester er primært fremstillet af PET-flasker og industriaffald.


Jeg har på venstre billede Ace Rib Tank Pocket på, og på højre billede har jeg Ace Boyfriend Crew og Seamless Rib Shorts på.

Tip 3: Gå, når du kan!

Næste gang du skal mødes med venner, så foreslå en gåtur. Jeg elsker at have en kaffe i hånden og gå en lang tur med en veninde. Men du kan også prøve at få en gåtur ind til og fra arbejde – eller tage cyklen, hvis du normalt kører i bil. Mange af os har et stillesiddende liv på arbejdet, så det er en god måde at få den fysiske aktivitet lidt op.


Med Björn Borgs sweatsuits, som består af crew necks, en hoodie og afslappede shorts, kan du nemt gøre gåturen mere behagelig eller bare spice dit træningsoutfit lidt op med et oversized fit. Jeg er vild med 90'er viben på min Boyfriend Crewneck, hvor der står "Sporty Club".

NYHED
Green L
Björn BorgAce Boyfriend Crew
499,95 kr.
NYHED
Green M
Björn BorgStudio Oversized Crew
599,95 kr.
NYHED
Green L
Björn BorgStudio Oversized Cropped Hoodie
499,95 kr.
NYHED
Green S
Björn BorgStudio Oversized Shorts
449,95 kr.
NYHED
Multi-pack 3...
Björn BorgCore Crew Sock 3-pak
149,95 kr.
Multi-pack 3...
Björn BorgCore Crew Sock 3-pak
149,95 kr.


Studio Highwaist Rib Tights, Rib Strap Tank, Ace Boyfriend Crew og Core Crew socks er på igen her. Denne her hoodie har et oversize fit, og den er perfekt at smide på efter træning, til gåturen eller til dit hverdagsoutfit for en sporty vibe.

Tip 4: Pauser, restitution og mig-tid

Det er vigtigt at få noget aktivitet ind i hverdagen, og vi er sikkert mange, der tænker på de 10.000 skridt. Men husk også at give dig selv ro og hvile, nyde en stille stund eller lave lidt blid udstrækning derhjemme.


Jeg har samlet alle overdele - sportsbh'er, toppe og t-shirts i slideren her, så du kan klikke dem igennem og finde lige den overdel, der passer dig. Jeg er vild med comforten i Low Seamless Bra og udskæringerne i flere af toppene.


Se hele vores udvalg fra Björn Borg lige her.

NYHED
Black M/L
Björn BorgStudio Low Seamless Bra
299,95 kr.
Green S
Björn BorgAce Rib Tank Pocket
349,95 kr.
NYHED
Pink M/L
Björn BorgStudio Low Seamless Bra
299,95 kr.
NYHED
Green L
Björn BorgBorg T-Shirt
249,95 kr.
NYHED
Green L
Björn BorgBorg Strap Tank
299,95 kr.
NYHED
Green M
Björn BorgStudio Loose Fit Tank
299,95 kr.
NYHED
Black XS
Björn BorgStudio Rib Strap Tank
399,95 kr.
Black S
Björn BorgAce Deep V Tank
299,95 kr.
NYHED
Black L
Björn BorgAce Slim T-Shirt
249,95 kr.


Jeg træner og strækker ud i Ace Rib Tank Pocket, Seamless Rib Tights og under har jeg Low Seamless Bra. Jeg er vild med lommen i toppen, som er tiltænkt tennisbolde, men den er også perfekt, hvis du gerne vil have din telefon med dig eller måske en snackbar. Seamless tights er så comfy, og jeg har lyst til at have dem på altid.

Vi har også fået Björn Borg nyheder til mænd og det lækreste undertøj:

NYHED
Green L
Björn BorgAce Performance Zip Polo
499,95 kr.
NYHED
Green M
Björn BorgAce Short Shorts
349,95 kr.
NYHED
Print L
Björn BorgBorg Short Shorts Print
399,95 kr.
NYHED
Print L
Björn BorgBorg Allover Printed T-Shirt
299,95 kr.
NYHED
Multi-pack L
Björn BorgCore Original Hw Brief 2-pak
249,95 kr.
NYHED
Black L
Björn BorgCore Original Triangle Bra
249,95 kr.
Melange S
Björn BorgCore Original Triangle Bra
249,95 kr.
NYHED
Multi-pack L
Björn BorgCore Logo Thong 2-pak
249,95 kr.

Relaterede artikler

Vælg de bedste træningselastikker til dig

Din sundhed

Vælg de bedste træningselastikker til dig

Af Christina Dahlgren-Sørensen

Lange, korte, med håndtag eller til genoptræning. Der findes mange forskellige former for træningselastikker eller resistance bands, men heldigvis guider vores træningsekspert her i artiklen til valg af elastik. Skal du genoptræne, træne lår og baller eller har du måske større fokus på arme? Læs med her, og find den eller de elastikker, der fungerer bedst for dig.

Læs Mere
Eksperten guider: Sådan laver du en korrekt squat

Din sundhed

Eksperten guider: Sådan laver du en korrekt squat

Af Ida Wad

Hvad er en squat, og hvordan laver du en korrekt squat? Vores træningsekspert, Ida, guider i denne artikel til, hvordan du udfører en squat korrekt, uanset om du er øvet eller ny i træningsuniverset. Du får tips, tricks og de bedste råd fra eksperten samt tre gode videoguides til at lave korrekte squats.

Læs Mere
Plankechallenge: 4 ugers træningsprogram

Din sundhed

Plankechallenge: 4 ugers træningsprogram

Af Ida Wad

Vil du styrke din core, samt få en bedre holdning og stabilitet? Så skal du udfordre dig selv med vores 4-ugers plankechallenge, hvor du får et program med fire forskellige plankeøvelser. Programmet kan udføres af alle – selv hvis du leder efter planke for begyndere. Se med i artiklen her, hvor vores personlige træner viser alle øvelserne og guider til korrekt holdning og udførelse.

Læs Mere
Vægpilates challenge: 4 ugers træningsprogram

Din sundhed

Vægpilates challenge: 4 ugers træningsprogram

Af Maria Bech-Jensen

Alberte fra SOME har lavet en 4-ugers vægpilates challenge, hvor du får et program og øvelserne serveret. Hvis du er frisk på at være med, så se med her, hvor hun viser alle øvelserne! Vi tør godt garantere, at du kan mærke forskel fra uge 1 til uge 4.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek