Nyhed

2024’s ultimative fugtgiver, du ikke kan undvære

Som den hudplejenørd jeg er, er noget af det bedste, jeg ved at finde de der produkter, som man ikke kan forstå, man har kunne leve uden. Sådan havde jeg det, da jeg stødte på CeraVe Advanced Repair Ointment. En lille mirakelcreme, der stort set kan det hele. Læs med her, hvor du kan blive klogere på, hvorfor jeg synes, denne creme er 2024’s absolutte musthave!

Om det er knastørre vinterlæber, ru albuer eller huden i ansigtet, der tørster efter fugt, så kommer denne lille vidundercreme dig til undsætning. Den er på rekordtid blevet fast inventar på mit sengebord, i tasken og i min hudplejerutine – og det er der flere gode årsager til. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge CeraVe Advanced Repair Ointment Creme i dine rutiner, samt hvad der gør den så amazing.

Lækker og fugtgivende gelcreme

Denne lille creme er et musthave til alle os, der døjer med en meget tør og sart hud.

CeraVe Advanced Repair Ointment har en blød gelkonsistens, som er nem at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder tre essentielle ceramider samt hyaluronsyre, som hjælper med at styrke hudbarrieren. Den er uden parfume og kan bruges på både krop, ansigt og læber.

Den har en unik formel, der ikke tilstopper porerne, hvilket gør den helt fin at bruge i ansigtet til de ekstra tørre plamager.

NYHED
50 ml
CeraVeADVANCED REPAIR OINTMENT
89,95 kr.

Jeg testede CeraVe Advanced Repair Ointment – her er hvorfor, den blev en fast del af mine rutiner:


CeraVe Advanced Repair Ointment er blevet en uundværlig del af min hverdag. Her får du alle de måder, jeg bruger den lille gelcreme på.
​​​​​​​

  • Om morgenen bruger jeg den på læberne og på de tørre steder i ansigtet. Jeg har lige været forkølet i en længere periode, hvilket huden omkring min næse har lidt under. Her er den fantastisk til at nappe den tørre hud omkring næsen, så den ikke flager, når jeg lægger min makeup. Den smoother alt ud og gør det lækkert og glødende under min makeup.

  • Jeg bruger den som highlighter efter makeup. Jeg dupper lidt på det øverste af kindbenene, hvilket giver et naturligt og lækkert shine, der holder overraskende længe.

  • Selvfølgelig læberne – morgen, middag og aften! Den er fantastisk til at holde læberne fugtede.

  • Jeg smører den på neglebåndene flere gange i løbet af dagen. Den fugter tørre hænder og neglebånd i dybden, men uden at fedte. Jeg kan sagtens skrible videre på mit tastatur på arbejdet, uden at det bliver helt fedtet ind.

  • Om aftenen bruger jeg den som sidste step i min hudpleje. Jeg bruger den på mine kinder, der har tendens til at blive ekstra tørre og har brug for mere fugt, men også lidt omkring næsen og selvfølgelig læberne. Da det er en potent fugter, er min erfaring, at den skal have 10-15 minutter til at trænge ind i huden, inden du lægger hovedet på puden.

  • Den er især god på tørre albuer. Jeg dupper den på efter badet, når jeg føler, min hud er ekstra tør.

3 gode råd til dig med en ekstra tør hud

Har du en tør og sensitiv hud? Så kan hudpleje være lidt svær, det ved jeg alt om. Derfor har jeg samlet mine tre bedste råd til at holde huden velfugtet og lækker hele året rundt – det kan nemlig godt lade sig gøre!

1. Undgå for varmt vand og skrap sæbe. Det kan udtørre huden yderligere og gøre problemet værre.

2. Brug milde produkter uden parfume. Min hudplejerutine er helt parfumefri, da parfume kan virke irriterende på huden, når den er sensitiv. CeraVe skaber hudplejeprodukter helt uden parfume, som er skabt til en sart hud, så tag eventuelt et kig på deres produkter til inspiration. Personligt bruger jeg selv deres Hydrating Cleanser og Moisturising Cream i min egen rutine.

3. Beskyt huden mod solen. En god SPF kan gøre underværker! Og kan du finde én, der også giver fugt, er du rigtig langt.

Andre favoritter til tør hud fra CeraVe:

454 g
CeraVeMoisturising Cream
209,95 kr.
(92)
473 ml
CeraVeHydrating Cleanser
119,95 kr.
(290)
52 ml
CeraVeFacial Moisturising Lotion
115,95 kr.
(133)
50 ml
CeraVeReparative Hand Cream
49,95 kr.
(85)
473 ml
CeraVeMoisturising Lotion
135,95 kr.
(220)
236 ml
CeraVeFoaming Cleanser
104,95 kr.
(145)

Relaterede artikler

Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Vi guider

Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Er du én af dem, der døjer med en tør og sensitiv hud? Så ved du, at det kan være en udfordring at finde god hudpleje, som fugter og samtidig er nænsomt. Men med CeraVe er det præcis det, du får. Læs med her, så guider vi dig til de bedstsælgende favoritter fra brandet.

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Eksperten Guider: Hudplejerutine til tør hud

Matas LIVE

Eksperten Guider: Hudplejerutine til tør hud

Af Matas

Vintertiden kan være hård ved huden, og hvis du i forvejen har en tør hudtilstand, kan disse kolde tider være svære at komme igennem. Men frygt ej, hjælpen er på vej. Se med i denne live, hvor vi får besøg af farmakonom Stephanie Berg, som guider dig gennem den bedste hudplejerutine til at afhjælpe generne med tør hud. Vi skal snakke im ingredienser, produkter, og så deler hun ud af sine bedste tips og tricks!

Læs Mere
Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Vi guider

Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Af Pernille Witt Kirkegaard

Døjer du med tør hud om vinteren? Så er du kommet til helt rette sted. Her kan du nemlig se den bedste dermatologiske hudpleje til tør hud fra Vichy, La Roche-Posay og CeraVe

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek