Vi guider

Find dit perfekte tandbørstematch med Curaprox

Vidste du, at de fleste børster med en alt for hård tandbørste? Der findes utallige tandbørster på markedet, og det kan være svært at finde rundt i børste-junglen. Men frygt ej, for i denne artikel guider vi dig til at finde dit helt perfekte tandbørstematch fra Curaprox, der er et af de førende mærker inden for tandpleje.

Fra Soft til Ultrasoft: Jeg (Pernille fra redaktionen) har personligt testet Curaprox’ arsenal af tandbørster, og i denne artikel giver jeg dig min ærlige mening. Og så vil jeg naturligvis gøre mit absolut bedste til også at guide dig (og dit barn) til at finde jeres match made in heaven. Lad os komme i gang!

Tandbørsten til dig, der vil have en skånsom, men effektiv rengøring

Ønsker du at pleje dine tænder med den optimale blanding af blødhed og effektivitet? Så bør du overveje Curaprox’ Soft-tandbørste. Curaprox’ hårdeste tandbørste hedder ironisk nok ”Soft”, da den stadig er langt mere skånsom end almindelige tandbørster.


Curaprox 1560 Soft er det perfekte valg for dem, der er vant til en lidt fastere tandbørste, men stadig ønsker at skåne deres tænder og tandkød. Med 1.560 børstehår, hver kun 0,15 mm i diameter, tilbyder denne tandbørste en behagelig rengøring, der effektivt opløser og fjerner plak.
Den ottekantede, vinklede håndtag sikrer, at du børster dine tænder i den korrekte 45 graders vinkel, hvilket er anbefalet af tandlæger og tandplejere.


Soft-tandbørsten er perfekt:

  • Til dig, der har en mellemfølsomhed: Hvis du synes, at almindelige tandbørster er for hårde, men ikke lider af ekstrem følsomhed i tandkødet, så vil denne tandbørste være det perfekte kompromis mellem blødhed og effektivitet.
  • Til dig, der er vant til hårdere tandbørster: Her er Soft den ideelle introduktion til en mere nænsom tandbørstning.
  • Til dig, der har moderat tandsten eller plak: Hvis du har behov for lidt ekstra rengøringskraft sammenlignet med en ultrablød børste, men stadig ønsker en skånsom rengøring, vil Curaprox Soft være et oplagt valg.
Soft/ Ass. farver
CuraproxTandbørste
46,95 kr.
(10)Vidste du… At alle tandbørster fra Curaprox er udviklet i samarbejde med tandlæger og tandplejere og er det brand, som de fleste danske tandlæger og tandplejere anbefaler deres klienter?

Tandbørsten til dig, der leder efter en mellemting

Har du et ønske om at finde den perfekte mellemting mellem Curaprox' hårdeste og blødeste tandbørste? Så skal du have fingrene i Super Soft-tandbørsten. Denne tandbørste har hele 3.960 filamenter (børstehår), hvor hver kun er 0,12 mm i diameter.


Tandbørsten er skånsom mod tandkødet samtidig med, at den leverer en effektiv rengøring.
Tandbørsten er ikke blot med til at forhindre børsteskader; den opløser og fjerner også plak effektivt takket være dens ekstremt tætpakkede børster.


Tandbørsten er designet til at nå selv de mest vanskelige områder i din mund. Håndtaget er desuden ottekantet (det er alle tandbørsterne), som sikrer, at du børster optimalt i den korrekte 45 graders vinkel, som er anbefalet af tandlæger og tandplejere.


Supersoft-tandbørsten er perfekt:

  • Til dig, der allerede har en god mundhygiejne, men ønsker at opretholde den med en skånsom tandbørste.
  • Til dig, der har plakudfordringer, og har brug for ekstra rengøringskraft.
  • Til dig, der har følsomme tænder og tandkød, som har brug for en skånsom, men effektiv rengøring.

Super Soft/ Ass. Farver
CuraproxTandbørste
46,95 kr.
(9)
Alt om tandpleje: Eltandbørster og børsteteknik

Matas LIVE

Alt om tandpleje: Eltandbørster og børsteteknik

Der er utallige spørgsmål omkring tandpleje, og I denne Live besvarer vi så mange som muligt. Sammen med Curaprox giver vi dig gode tips til simpel pleje af både dine og børnenes tænder. Derudover vil vores vært, Pernille, blive kastet ud i en blindtest af tandbørster, og så skal hun også smage på tandpasta med en gin & tonic-smag for allerførste gang. Med andre ord, er det en Live, du ikke vil gå glip af - så se med!

Læs også

~Ekspertråd~

”Én ting er den rette tandbørste og tandpasta, men det er ultravigtigt, at du også bruger den rette teknik efterfølgende. For den bedste og mest skånsomme tandbørstning, bør du holde på din tandbørste, som du holder på en kuglepen. På den måde undgår du at børste for hårdt”– Christian Haven, Kommerciel Direktør, Curaprox

Tandbørsten til dig, der vil have den blødeste oplevelse

Vil du give dine tænder og tandkød den absolut mest skånsomme børsteoplevelse? Så skal du bruge denne Ultrasoft tandbørste fra Curaprox. Denne avancerede tandbørste fjerner plak, beskytter emaljen og plejer dine tænder og tandkød ultraskånsomt! Takket være det kompakte børstehoved når du nemt alle svært tilgængelige områder, og med de (hold-nu-fast) 5.460 patenterede polyester-børstehår opnår du en forbløffende ren og glat følelse efter hver børstning!


Hver af de 5.460 børstehår er kun 0.1mm i diameter! Det har min hjerne lidt svært ved at begribe! Derudover har den, ligesom de to andre tandbørster, et ottekantet vinklet håndtag for optimal børstning i den rigtige vinkel.
Så prøv Curaprox 5460 Ultrasoft, hvis du vil tage din mundhygiejne til det næste niveau!


Ultrasoft-tandbørsten er perfekt:

  • Til dig, der har følsomt tandkød: Oplever du ubehag eller irritation ved brug af almindelige tandbørster? Eller har du fået at vide fra din tandlæge, at du skal skifte til en blød tandbørste? Så kan du drage fordel af denne ekstremt bløde tandbørste.
  • Til dig, der har blottede tandhalse: Den blødeste tandbørste vil forebygge, at tandkødet bliver skubbet endnu længere tilbage, hvis du også har den rette, skånsomme børsteteknik.


Psst… Klik på pilen i produktkarrusellen for at se andre special edition-farver af den ultrapopulære Ultra Soft tandbørste. Nu kan du også få den i en farvestrålende udgave, eller hvad med den supersøde 2-pack kærlighedsudgave til dig og din partner?

Ultra Soft/ Ass. farver
CuraproxTandbørste
46,95 kr.
(21)
Colourful Curls/ Ultra Soft 2 pak
CuraproxTandbørste
99,95 kr.

Tandbørsten til de mindste i familien

Enhver forælder kender det velkendte scenario: Badeværelset bliver til et kampplads, hvor børnene kæmper imod at få børstet bisserne. De protesterer og finder på enhver undskyldning for at undgå den daglige rutine. Men hvad nu, hvis tandbørstningen kunne være sjov og behagelig for både børn og forældre?
Denne tandbørste er designet specielt til at gøre tandbørstningen til en fornøjelse for børn mellem 4 og 12 år. Med hele 5.500 (!!!) superbløde, fine filamenter på hvert børstehoved er den både blid mod tænder og tandkød samtidig med, at den er effektiv til at fjerne plak.


Derudover kan man jo også gøre det endnu sjovere (og velsmagende) med en mild tandpasta, der smager af jordbær? Eller hvad med vandmelon? Jeg (Pernille fra redaktionen) har en del kollegaer og veninder, der fortæller, at de frugtige tandpastaer fra Curaprox er favoritten blandt deres børn!


Med et ergonomisk ottekantet håndtag, der er designet til små hænder, og et kompakt hoved, der nemt kan nå alle områder i munden, er denne tandbørste også perfekt til børn, der skal lære, hvordan man børster tænder korrekt. Og med seks iøjnefaldende farver at vælge imellem bliver det næsten en leg at få børnene til at vælge at børste deres tænder!


Som bonusinfo til forældrene er det også værd at understrege, at tandbørstens materiale er fri for skadelige stoffer som BPA, phthalater og azofarvestoffer, hvilket gør den til et sikkert valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børns helbred.


Psst! Se evt. Live-videoen længere nede i artiklen med en curaprox-ekspert, der giver brugbare tips og tricks til, hvordan man kan gøre tandbørstningen endnu nemmere og behageligere for de mindste i familien.

SPAR 20%
4-12 år Ultra Soft/ Ass. Farver
CuraproxTandbørste Kids
Medlemspris
37,56 kr.46,95 kr.
(1)
SPAR 20%
CuraproxBørnetandpasta 5+ 1450 ppm
Medlemspris
35,96 kr.44,95 kr.
SPAR 20%
Jordbær 950 ppm
CuraproxBørnetandpasta 2+
Medlemspris
35,96 kr.44,95 kr.
SPAR 20%
CuraproxBørnetandpasta 5+ 1450 ppm
Medlemspris
35,96 kr.44,95 kr.

Pernille tester

Curaprox’ tandbørster og tandpastaer er blevet mine absolutte yndlingstandplejeprodukter! Jeg er faktisk blevet så stor en fan af Curaprox, at jeg har købt 10 ekstra tandbørster blot til at have på lager, og jeg har endda også givet dem som gaver til flere fra min familie. Og det siger altså ikke så lidt, for jeg anbefaler og giver kun produkter til venner og familie, som jeg 100 % kan blåstemple!
For nogle måneder siden var jeg vært på en Matas Live, hvor jeg havde en ekspert fra Curaprox med i studiet. Det var perfekt timing for mig, da min tandlæge netop havde advaret mig mod at børste for hårdt eller bruge en for hård tandbørste på grund af blottede tandhalse.

Under liven prøvede jeg Curaprox's ultrabløde tandbørste for allerførste gang, og det var for vildt, hvor tydeligt jeg kunne mærke en forskel i forhold til en almindelig blød tandbørste fra supermarkedet! Curaprox's tandbørste overgik virkelig alle forventninger! Og ”the rest is history”, som man siger. Jeg er stadig lige så begejstret for Curaprox's tandbørste, som jeg var dengang.

Efter anbefaling fra min tandlæge bruger jeg udelukkende deres ultrabløde model sammen med deres tandpasta med vandmelon-smag, som jeg simpelthen eeelsker! Mine tænder har aldrig føltes glattere, og rengøringen er både nemmere og mere skånsom end nogensinde før. Kæmpe anbefaling herfra!

Se min Matas Live med Curaprox lige her:

Vi sendte LIVE torsdag d. 28/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Hvem er Curaprox?

Curaprox er et schweizisk tandplejebrand, der har rødder tilbage til 1972. Dets overordnede mål er at få alle til at tage vare på tænderne og tandkødet så skånsomt som overhovedet muligt.


Deres signaturprodukter er nok deres tandbørster! Brandet er nemlig kendt for at have de blødeste, fineste børster, der giver en effektiv, men stadig skånsom rengøring. Derudover har de alt fra lækker smagfulde tandpastaer (også til de voksne) samt interdentale børster, mundskyllevæsker og alt det tandplejetilbehør, du kunne drømme om.


Curaprox er uden tvivl anerkendte frontløbere, når det kommer til at bruge de fineste og blødeste børstehår i deres tandbørster, så du kan være sikker på, at du får den optimale rengøring hver eneste dag!
Curaprox's mission er at sørge for, at vi har sunde tænder hele livet igennem med innovative, skånsomme og effektive tandplejeprodukter. De har taget verden med storm og er tilgængelige i over 70 lande verden over. De har vundet utallige priser for deres innovative tilgang og høje kvalitet. De samarbejder også tæt med tandlæger og forskningsinstitutioner for at sikre, at deres produkter lever op til de højeste standarder.


Som prikken over i’et er Curaprox også fokuserede på at være tage ansvar for miljøet. De bruger genanvendelig emballage og ingredienserne kommer fra bæredygtige kilder.

Andre favoritter fra Curaprox:

Brømbær lakrids/ blå
CuraproxBe You Tandpasta
stk. 15,95 kr.
KUN ONLINE
Easy
CuraproxHydrosonic Elbørste
899,95 kr.
KUN ONLINE
50 m
CuraproxTandtråd Mint med voks
34,95 kr.
Vandmelon Pink
CuraproxBe You Tandpasta
stk. 15,95 kr.
(1)

Andre artikler om tandpleje, der er værd at læse:

Alt om tandpleje: Eltandbørster og børsteteknik

Matas LIVE

Alt om tandpleje: Eltandbørster og børsteteknik

Af Matas

Der er utallige spørgsmål omkring tandpleje, og I denne Live besvarer vi så mange som muligt. Sammen med Curaprox giver vi dig gode tips til simpel pleje af både dine og børnenes tænder. Derudover vil vores vært, Pernille, blive kastet ud i en blindtest af tandbørster, og så skal hun også smage på tandpasta med en gin & tonic-smag for allerførste gang. Med andre ord, er det en Live, du ikke vil gå glip af - så se med!

Læs Mere
3 nemme råd, der forebygger huller i tænderne

Vi guider

3 nemme råd, der forebygger huller i tænderne

Af Natalie Khayat

Synes du, det nervepirrende at bestille tid hos tandlægen, fordi du frygter, at Karius og Baktus har været på spil i din mund? Læs med, og få tre råd, der sørger for en effektiv rengøring af dine tænder – så du forhåbentlig kan forlade klinikken med et 12-tal i tandpleje.

Læs Mere
Sundhedsplejersken guider til babys første tænder

Vi guider

Sundhedsplejersken guider til babys første tænder

Af Anette Straadt

Det er lidt af en milepæl i babys udvikling, når de små tænder begynder at bryde frem. Men det kan også betyde forstyrret nattesøvn og frustrationer hos både baby og forældre. I denne artikel gør sundhedsplejerske Anette Straadt dig klogere på, hvordan du bedst plejer de små bisser og hjælper dit barn godt gennem et tandfrembrud.

Læs Mere
God mundhygiejne: Vedligehold tandkødets sundhed

Vi guider

God mundhygiejne: Vedligehold tandkødets sundhed

Af Natalie Khayat

Det er vigtigt at huske tandplejen hver eneste morgen og aften – men husker du også at pleje tandkødet? Det er der nemlig rigtig god grund til at gøre. Denne artikel stiller skarpt på tandpasta fra Parodontax, som hjælper med at holde tandkødet sundt.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek