• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Poweringrediensen, du allerede kender

Du har sikkert hørt om C-Vitamin før, men ved du også hvilken fantastisk effekt dette vitamin har på din hud? Faktisk er C-Vitamin lidt af en mirakel-ingrediens, som de fleste kan have glæde af - især i den kommende mørke tid.

Elizabeth Arden lancerer nu et helt nyt medlem i deres kapselfamilie - Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum, som indeholder et ultrastabilt, fedtopløseligt C-Vitamin. Det har, i modsætning til almindelige vandopløselige C-Vitaminer, lettere ved at trænge ned i huden og blive der for en stabil, længerevarende effekt i huden. Faktisk er effekten hele 178 gange bedre med fedtopløseligt C-Vitamin end med den vandopløselige udgave. 

Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum

Kapslerne indeholder, udover C-vitamin, de velkendte ceramider, som også findes i de andre hudplejekapsler fra Elizabeth Arden. Ceramiderne især styrker og binder fugten i huden, så den forbliver smidig og spændstig. Olie fra avokado, solsikkekerner og oliven smører, fugter og blødgører, mens salvie og E-Vitamin lindrer og beskytter.

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Vitamin C 60 stk
839,95
Du optjener 84 point
(5)
Elizabeth Arden Ceramide Capsules Vitamin C 30 stk
439,95
Du optjener 44 point

Det kan C-Vitamin gøre for din hud

Da vi ikke selv kan producere C-Vitamin i huden, er det en god idé både at indtage det via din kost og at bruge det i din hudpleje. C-Vitamin er nemlig en kraftfuld antioxidant, som kan gavne huden på flere måder. Det lysner og gør synligt hudtonen mere klar og ensartet. Det modvirker hyperpigmentering, stimulerer kollagenproduktionen i huden og frembringer en strålende hud med fornyet glød. Endelig fungerer C-Vitamin også som en god støtte til din solbeskyttelse, der får en forbedret virkning, når den kombineres med stabilt C-Vitamin.

Sådan bruger du C-Vitamin kapslerne

Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum kan bruges både morgen og aften.  Vrid toppen af kapslen rundt to gange og pres derefter serummet ud i hånden. Fordel de lækre dråber på nyrenset hud og som det første produkt på din hud. En kapsel rækker rigeligt til både ansigt, hals og decolleté.

Kombinér dine kapsler

Du kan også kombinere C-Vitamin kapslerne med de andre kapsler fra Elizabeth Arden. Hvis du også ønsker at bruge de udglattende og opstrammende Retional Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum, så bruges de om aftenen og C-Vitamin kapslerne om dagen for ekstra beskyttelse.  


Du kan selvfølgelig også bruge de klassiske Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum i kombination med C-Vitamin kapslerne efter behov.

Relaterede artikler

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs mere
A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs mere
Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Nyhed

Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Af Matas

Allerede tilbage i 1990 var Elizabeth Arden forud for sin tid og lancerede som de første de ikoniske Ceramide kapsler, som den dag i dag hører til et af deres bedstsælgende produkter - og nu kommer der helt nye kapsler med den meget effektive anti-age ingrediens retinol.

Læs mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs mere