• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Festival-kit: Sådan pakker du til årets festivaler

Når sommeren står for døren, er der én ting, som med garanti får festglade hjerter til at banke – nemlig festivalsæsonen! Men hvad er egentlig vigtigt at pakke i tasken til dagene fyldt med skøn musik, festlige oplevelser og – let’s face it – knap så gode hygiejneforhold?

Der er få ting, der er lige så fantastiske som at stå med en drink i hånden og svaje i takt til livemusik på lune sommeraftener sammen med sine bedste venner. Men det kræver god forberedelse, hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for at kunne nyde dagene til fulde. Vi har samlet 9 musthaves, du skal pakke i din festivaltaske denne sommer, så du kan være velforberedt og få den bedste festival.   

Tænk praktisk

Når du pakker til årets festivaler, er der først og fremmest én ting, der er vigtig at huske: Billetten. Og selvfølgelig penge og sygesikringskort.

​​​​​​​

Når du har styr på de tre ting, så er det bare om at slå sig løs i farverigt tøj, seje sneaks, blomsterkranse, bøllehatte, glitter, og hvad der ellers hører sig en festival til. Men det er også virkelig vigtigt at tænke praktisk, når du pakker din festivaltaske. I den forbindelse er der nogle små hacks, som er guld værd at kende, inden du drager mod festivalpladsen.

Desinfektion

Adgangen til vand og sæbe er ikke altid optimale på en festival, så det er alfa og omega at pakke lidt håndsprit, der kan reducere antallet af bakterier. Ha' altid en lille gel med i tasken, så du kan afspritte dine hænder før måltider eller efter toiletbesøg.


Tip! Ha’ en lille desinfektionsgel med rundt på pladsen, og ha' samtidig en større pumpe i dit telt – så kan du altid fylde den lille op og undgå at løbe tør undervejs.

Solcreme

Solcreme er måske det allervigtigste, du skal pakke til festivalen. Det er hverken særlig sjovt eller godt for dig at blive solskoldet, så husk rigeligt af det.

Skulle uheldet alligevel være ude, så pak også lige en aftersun. Du vil kun takke dig selv for det.

Renseservietter og personlig pleje

Renseservietter er et must for at holde sig velplejet alle festivalens dage. Babyservietter er gode til at tage det værste sved, skidt og snavs på kroppen, mens renseservietterne er perfekte til hurtigt at fjerne makeuppen, når du kommer træt hjem om natten efter timevis af dans og fest. Intimservietter er derudover også altid meget rare at have.


Og husk også en deodorant - prøv evt. Perspirex, som er en antiperspirant, der holder i op til 5 dage.

Her er de bedste solråd

Vi guider

Her er de bedste solråd

Solens stråler kan være skrappe selv i Danmark, men du kan sagtens nyde solen samtidig med, at du passer på dig selv og din hud. Kræftens Bekæmpelse giver dig de bedste solråd, så både du og dine børn undgår solskoldninger og kommer sikkert igennem sommeren.

Læs også

Nem ansigtspleje

Støv og snavs er hårdt for huden, så husk også at give den lidt fugt og pleje med en dagcreme, du nemt kan bruge hver morgen. Vælg gerne en med solfaktor for ekstra beskyttelse eller giv huden lidt glød ved at vælge en tinted version. Hold bakterierne på et minimum ved at bruge en dagcreme på tube eller med pumpe.


Husk også læberne og brug en læbepomade med solfaktor, som er uundværlig på festivalen.

Tørshampoo

Hårvask kan være uoverskueligt på festivaler med lange køer til badet. Så for at undgå at håret ser alt for fedtet ud, kan du med fordel bruge lidt tørshampoo.


Husk også hårelastikker og hårnåle til at sætte håret op for at skjule den manglende hårvask.


Tip! Pak en hat til de allermest kritiske hårdage. Så ser du både super festivalsagtig ud, og du beskytter dig samtidig mod solen – win!

Let makeup

Hvis du også gerne vil pakke lidt makeup til festivalen, så vælg noget, der både er nemt at lægge og ikke kræver for meget tilbehør, og som samtidig er nem at fjerne igen.


Snapscara Mascaraen fra Maybelline kan hurtigt fjernes med varmt vand og er derfor perfekt at have med i festivaltasken. Derudover kan det være rart med en concealer, så du kan dække de værste urenheder, og evt. en rød læbestift.

Regntøj

Det danske vejr er aldrig til at stole på, så det er godt at være forberedt på regn. Et lille regnslag, som du hurtigt kan tage over dig, er derfor enormt praktisk at pakke i festivaltasken.


Gummistøvler er også vigtige at have med, da sådan en festivalplads hurtigt omdannes til en mudderpøl, når først regnen har gjort sit indtog.

Ørepropper

Er du først én gang blevet vækket kl. 5 om morgenen af din nabo, der spiller den samme sang på repeat, så glemmer du aldrig ørepropper igen!

​​​​​​​

Ørepropper er både guld værd, når du gerne vil sove, men er også rare at have til diverse koncerter, når ørene har brug for lidt ro.

Myggespray

Sidst, men ikke mindst, kan du også have gavn af at pakke myggespray, hvis du har tendens til at få mange myggestik. Sørg for både at pakke en spray, der kan holde myggene lidt på afstand samt en, der kan lindre kløen, hvis myggene alligevel skulle have fundet vej til jeres lejr. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Den ultimative guide til Matas SolStriberne

Vi guider

Den ultimative guide til Matas SolStriberne

Af Benedikte Lundberg

Mens du sidder og drømmer om nougatbrune ben og solkyssede kinder, kan du jo lige så godt finde din favorit-solbeskyttelse, der skal få dig sikkert gennem sommeren, frem. Matas SolStriber har nemlig Danmarks bredeste solsortiment med Svanemærket og RSPO på fronten.

Læs mere
Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Læs mere
5 myter om solbeskyttelse

Vi guider

5 myter om solbeskyttelse

Af Solveig Høgh Larsen

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til solråd, solbeskyttelse og D-vitamin. Vi punkterer her 5 myter, så det er soleklart hvordan du bedst passer på din hud i solen.

Læs mere
10 musthaves til din feriekuffert

Vi guider

10 musthaves til din feriekuffert

Af Trine Brøndsted

Læs mere