• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Bag om brandet

Din guide til micellar water

Her på redaktionen har vi mange favoritter i hudplejeskuffen, og én af dem er den populære micellar water, der er et absolut musthave til dig, der gerne vil forsimple din renserutine. Et af de brands, vi har helliget vores kærlighed til, er Garnier, der tilbyder et bredt udvalg af micellar rensevand. Sortimentet byder på rensevand til alle hudtyper, og derfor kan du være sikker på, at du kan finde dit perfekte match i Garniers udsøgte udvalg.

Garnier er Danmarks mest solgte Micellar vand. Her på Matas Stories tager vi dig på en ”guidet tour”, hvor vi introducerer dig til 7 af de forskellige micellar rensevand fra Garnier, så du kan blive klogere på, hvilken én, der hører hjemme i din daglige renserutine. Ready, set, go! 

Hvad er en micellar water?

En micellar water er et multifunktionelt renseprodukt til ansigtet, der fjerner snavs og makeup samt renser huden på én og samme tid. Smart, ikke?

Ens for de mange rensevand er, at de indeholder tre effektive ingredienser: vand, en vaskeaktiv ingrediens og fedtalkohol. Derudover er de fleste micellar rensevand beriget med ingredienser, der har en plejende virkning på huden. Alt kommer dog ned til, hvilken hudtype du har, og vores bedste tip er, at du vælger din micellar water baseret på netop din hudtype.

Find dit match fra Garnier 

Vi har udvalgt 7 micellar rensevand fra Garnier, der passer til forskellige hudtyper. Se, hvilken micellar water, der passer bedst til din hud, og bliv klogere på, hvordan du kan få en nem og plejende renserutine. Vi kan allerede nu afsløre, at Garniers micellar rensevand er elsket af mange – inklusiv os her på redaktionen.

1. Til dig med normal og sensitiv hud 

Din hud er hverken tør eller fedtet. Der er ikke de store udsving, og din hud bliver ikke nemt påvirket af eksterne faktorer. Dog kan der være perioder, hvor din hud er lidt sensitiv. Med andre ord har du det, man betegner som en normal hudtype. Kan du kende din hudtype i beskrivelsen? Så er det meget muligt, at Skin Active Micellar Water er dit perfekte match.  

Den er let og hurtig at bruge både morgen og aften, og så efterlader den huden ren og med en behagelig følelse. Brug din micellar water på en vatrondel, og før den blidt over huden i ansigtet, og nyd efterfølgende den rene finish. Rensevanden er uden parfume og fås også i en fin rejsestørrelse.

(47)
Garnier Skin Active Micellar rensevand, 400 ml
44,95
DU OPTJENER 5 Point
(8)
Garnier Skin Active Micellar rensevand, 100 ml
20,95
DU OPTJENER 3 Point


Garnier - Den bedste makeuprens

''Jeg kan stærkt anbefale Garnier Micellar ansigtsrens. Meget let at tage på og rense af med en vatrondel. Er rigtig glad for denne, da den renser godt og grundigt - der er ikke behov for at bruge meget, men dup den på. Rigtig god effekt og resultat - efterlader huden smuk og ren''.

Kundeanmeldelse
​​​​​​​- Abinah, 24 år
​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

2. Til dig med tør hud  

Din hud virker tør, og det er ikke unormalt, at du mærker en strammende fornemmelse. Nogle perioder er værre end andre, men til tider virker din hud så tør, at du er i tvivl om, hvad du skal stille op. Du er forsigtig med at bruge renseprodukter, fordi du er bange for, at din hud udtørrer. Say no more!

Denne rensevand i olie kan meget muligt blive din nye bedste ven. Renseproduktet er særligt udviklet til at rense den tørre hud, der efterlades med en ren, silkeblød og velplejet finish – uden den strammende fornemmelse. Rensevanden fjerner genstridige makeuprester – selv den vandfaste mascara, der til tider er meget umedgørlig.

Husk… Når du bruger en micellar water med olie, er det vigtigt, at du ryster flasken inden brug. På den måde får du blandet alle de effektive ingredienser sammen, og du er ”good to go”. Selv tak!

(17)
Garnier Skin Active Micellar rensevand i olie
44,95
DU OPTJENER 5 Point


Super produkt

''Fjerner makeup uden problemer. Og huden er gennemfugtet og blød bagefter. Til sensitiv hud super godt''.

Kundeanmeldelse
​​​​​​​- Radoslava, 36 år
​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

3. Til dig med kombineret og sensitiv hud 

Er du typen, der altid går efter produkter til kombineret og sensitiv hud? Så har vi et bud på, hvilken Garnier rensevand, du skal gå med. Combination Grøn fjerner effektivt snavs samt makeup, samtidig med at den har en genopfriskende virkning på kombineret og sensitiv hud.

Takket være de aktive ingredienser efterlades huden med en mat, frisk og ren finish. Denne micellar water er desuden det perfekte valg for dig, der altid kigger efter produkter uden parfume. Med andre ord får du en blid, men effektiv rensevand, hvis du vælger denne ”darling” fra Garnier.

(0)
Garnier Micellar Combination Grøn 400 ml
44,95
DU OPTJENER 5 Point

4. Den, der giver glød til ansigtet 

Træt og kedelig hud? Det kender vi alt for godt. I perioder kan huden virke træt, og det er noget, vi alle oplever fra tid til anden. Garnier har formuleret en effektiv micellar rensevand til dig, der netop døjer med træt hud, der trænger til en opfriskning.

Denne variant, der kaldes Rose Water Micellar Water, er beriget med aktive ingredienser, der plejer og opfrisker huden. Resultatet er en velplejet finish med en smuk glød.

Vi anbefaler, at du supplerer med din foretrukne dag- eller natcreme, hvis du oplever problemer med træt hud. På denne måde genvinder din hud en naturlig glød, og du kan gå hver dag i møde med en god fornemmelse og glød i kinderne.  

(6)
Garnier Micellar Rose 400 ml
44,95
DU OPTJENER 5 Point


Super lækkert produkt

''Love it. Den fjerner makeuppen lynhurtigt, den er god ved min hud og den dufter dejligt''.

Kundeanmeldelse
​​​​​​​- Nikita, 22 år
​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

5. Til dig med tør og sensitiv hud  

Er du typen, der ikke kan undvære en rensemælk i din daglige hudplejerutine? Måske er du typen, der misunder de fantastiske egenskaber, som en micellar water har, men ikke ønsker at sætte den mere cremede konsistens på hylden? Mød din nye bedste ven: Micellar Milky Water fra Garnier!

Denne rensemælk er særligt udviklet til dig, der elsker konsistensen fra en rensemælk, men ønsker at opleve egenskaberne og formularen fra den populære micellar water. Milky Water renser huden fri for snavs og makeup, og samtidig vil rensemælken sørge for, at din hud efterlades med en silkeblød finish. Renseproduktet er formuleret uden parfume, hvilket er et stort plus for dem, der ikke tåler parfume.

(6)
Garnier Micellar Milky Water
44,95
DU OPTJENER 5 Point


Fantastisk til tør/sensitiv hud

''Jeg har aldrig i mit liv fundet en make-up fjerner der ikke får min hud til at føles tør; før jeg fandt denne her! Fordi konsistensen er cremet/gel, så føles det bagefter næsten som om jeg har puttet creme på. Det kan godt få huden til at føles fedtet, men det foretrækker jeg bestemt frem for tør og rød hud!''.

Kundeanmeldelse
​​​​​​​- Josefine, 23 år
​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

6. Den til sart hud 

Døjer du med sart hud, og er du typen, der ikke kan bruge et hvilket som helst renseprodukt? Måske er du på udkig efter en rensevand, der er blid mod det følsomme øjenområde? I så fald er Micellar Water In-Oil det perfekte match for dig!

Rensevanden sørger for, at din hud efterlades med en ren, blød og smidig finish, så du kan gå dagen i møde med en følelse af velvære og være sikker på, at din sarte hudtype får al den pleje, som den har brug for.

(0)
Garnier Micellar Water in-oil 100ml
44,95
DU OPTJENER 5 Point

7. Til dig med fedtet og kombineret hud 

Fedtet og kombineret hud? Her på redaktionen er vi flere, der har denne hudtype, og derfor kan vi skrive under på, hvor vigtigt det er at fylde renserutinen med produkter, der tilgodeser netop denne hudtype.

Garnier har utvivlsomt forstået, at alle mennesker er forskellige samt har forskellige behov, og derfor findes der naturligvis også en micellar water til fedtet hud. Pure Active Micellar rensevand fra Garnier er beriget med aktive ingredienser, der modvirker, at din hud bliver endnu mere fedtet, når du bruger renseprodukter.

Rensevanden fjerner effektivt urenheder, makeup samt snavs, og den renser desuden huden i dybden. Resultatet er en fuldkommen ren, velplejet og frisk finish. What’s not to like?

(9)
Garnier Pure Active Micellar rensevand
44,95
DU OPTJENER 5 Point


Bedste makeuprens nogensinde

''Den virker den er dejlig! Jeg bruger kontaktlinser og bruger denne henover øjnene og det er så rart og kølende men ikke for koldt og den "brænder" ikke huden''.

Kundeanmeldelse
​​​​​​​- Maja, 23 år
​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Vi guider

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Af Isabel Marschall Thostrup

Bag om kultproduktet; micellar waters. Ethvert brand med respekt for sig selv har efterhånden udviklet en micellar water. Her får du en guide til 5 forskellige slags, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

Læs Mere
Sådan finder du din hudtype

Vi guider

Sådan finder du din hudtype

Af Cecilia Demant

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende når vi skal vælge de produkter som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021