Vi guider
Vi anbefaler: Kun det bedste til dig og din baby
Familieforøgelse betyder masser af indkøb og redebyg, men med det enorme udvalg af baby-produkter, kan det være svært at spotte, hvad der er nødvendigt – og ikke mindst hvad der er det bedste på markedet. Vi har udvalgt fire uundværlige must-haves, der blandt andet er allergivenlige, men også gør livet med bebs lettere og grønnere. Fælles for de fire produkter er, hands down, at vi ikke selv ville være dem foruden i vores hverdag med småbørn, så læs med her og lad dig inspirere. For selvfølgelig

At blive forælder vender op og ned på både tilværelse og indkøbsvaner, og den sidste tid inden fødslen går ofte op i redebyggeri. Men hvilke top-produkter vil hjælpe dig og familiens yngste trygt igennem den første tid? Vi anbefaler fire følgende favoritter: 

Libero Touch – den blødeste ble

Vi er ikke de eneste, der er fans af Libero Touch. Også mødregruppen hos magasinet Vores Børn har flere gange kåret bleen som deres storfavorit.Takket være sit åndbare materiale beskytter den silkebløde ble nemlig nænsomt huden samtidig med, at den tynde fleksible kerne giver en optimal pasform og forhindrer lækage både nat og dag. Desuden signalerer en praktisk vådindikator ved et farveskift, hvornår, det er tid til bleskift.Libero Touch fås til de allermindste og helt op til 26 kilo. Bleerne er lotionfri og dermatologisk testet, Svanemærket og FSC-certificeret og anbefales tilmed af Asthma Allergy Nordic.

Harmony™ - let og ligetil

Hvis du lejlighedsvis har brug for at pumpe ud, er denne manuelle pumpe fra det legendariske mærke, Medela, helt perfekt.Harmony™ er kompakt, let og diskret og lige til at tage med på farten, så du kan pumpe ud hvor som helst og når som helst. Imens den særlige tragt PersonalFit Flex™ sikrer øget komfort og mere mælk, hjælper det unikke håndtag dig med at efterligne dit barns naturlige sugerytme. Selv rengøringen er nem og overskuelig, og pumpen kan desinficeres i en håndvending.


Olívy Diaper Change 3-i-1 – et must til alle bleskift


Olívy Diaper Change har fået fast plads på mange børnefamiliers pusleborde til forebyggelse af røde babynumser – og med god grund. Den unikke blanding er en 3-i-1 løsning til rens, pleje og beskyttelse af den sarte babyhud. Et skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter, som du trygt kan bruge fra barnet er nyfødt.


Olívy indeholder 99% naturlige ingredienser og er uden parfume og farvestoffer. Den er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt. Kort sagt – det mest naturlige valg til alle bleskift.


Tommee Tippee Sangenic blespand – en kærkommen nødvendighed

Lige så søde og nuttede familiens yngste kan være, lige så fæle kan deres brugte bleer ærlig talt lugte! Så du vil takke dig selv for at have investeret i en ordentlig blespand, der sikrer en bedre hygiejne, samtidig med at den effektivt tager kampen op mod lugtgener.


Takket være en unik Twist & Click funktion, er blespanden fra Tommee Tippee Sangenic både lugtfri og bakteriedræbende – og så er spanden tilmed lavet af 98% genbrugt & genbrugeligt plastik. Det er ren win-win for alle!   


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi guider: Den bedste pleje til din baby

Vi guider

Vi guider: Den bedste pleje til din baby

Af Ida Hinchely Kyhn

En fin og sart babyhud fortjener den mest skånsomme pleje. Størstedelen af Matas babypleje-produkter har økologisk indhold og bærer både Svanemærket og Den Blå Krans. I denne artikel guider vi til serien fra Matas Striber til baby, så du kan blive klogere på de forskellige produkter.

Læs Mere
Vi anbefaler: Det bedste til bebs

Vi guider

Vi anbefaler: Det bedste til bebs

Af Sara Madsen

Det kan være overvældende at finde rundt i junglen af de mange produkter, der boomer på baby-markedet, men fortvivl ikke! Vi har udvalgt nogle af de bedste sager og absolutte must-haves, der er værd at have på børneværelset og i pusletasken, for selvfølgelig er intet mindre end kun det ypperste godt nok til familiens nyeste medlem. Både når det gælder legesager og hudpleje!

Læs Mere
Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Vi guider

Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Af Lene Skou Jensen

For at sikre at både du og barnet får de vigtigste vitaminer og mineraler, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du supplerer din daglige kost med kosttilskud. De fleste vitaminer er ugiftige og udskilles uden problemer. Dog er fx for meget A-vitamin farligt for barnet. Tag derfor ikke større doser, end der er anbefalet. Se alle anbefalinger her.

Læs Mere
Mild og god hudpleje til gravide

Vi guider

Mild og god hudpleje til gravide

Af Emily Salomon

Der er pludselig to streger på testpinden og et lille hjerte, der banker i ens mave. Og med den spirende graviditet følger 117 spørgsmål, ting at forholde sig til og sætte sig ind i. Hvilke kosttilskud bør man tage hvornår, hvad er det nu, man helst ikke skal spise og hvordan er det nu lige det er med hudpleje og kosmetik? Her er en lille guide til sidstnævnte og en række anbefalinger af nogle gode, skånsomme, stribede skønhedsprodukter, du trygt kan bruge i din graviditet.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.