• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Vi anbefaler: Kun det bedste til dig og din baby

Familieforøgelse betyder masser af indkøb og redebyg, men med det enorme udvalg af baby-produkter, kan det være svært at spotte, hvad der er nødvendigt – og ikke mindst hvad der er det bedste på markedet. Vi har udvalgt fire uundværlige must-haves, der blandt andet er allergivenlige, men også gør livet med bebs lettere og grønnere. Fælles for de fire produkter er, hands down, at vi ikke selv ville være dem foruden i vores hverdag med småbørn, så læs med her og lad dig inspirere. For selvfølgelig

At blive forælder vender op og ned på både tilværelse og indkøbsvaner, og den sidste tid inden fødslen går ofte op i redebyggeri. Men hvilke top-produkter vil hjælpe dig og familiens yngste trygt igennem den første tid? Vi anbefaler fire følgende favoritter: 

Libero Touch – den blødeste ble

Vi er ikke de eneste, der er fans af Libero Touch. Også mødregruppen hos magasinet Vores Børn har flere gange kåret bleen som deres storfavorit.Takket være sit åndbare materiale beskytter den silkebløde ble nemlig nænsomt huden samtidig med, at den tynde fleksible kerne giver en optimal pasform og forhindrer lækage både nat og dag. Desuden signalerer en praktisk vådindikator ved et farveskift, hvornår, det er tid til bleskift.Libero Touch fås til de allermindste og helt op til 26 kilo. Bleerne er lotionfri og dermatologisk testet, Svanemærket og FSC-certificeret og anbefales tilmed af Asthma Allergy Nordic.

(19)
Libero Touch Bleer Str.1
35,95
Optjen 4 point
Libero Touch Bleer Str.2
68,95
Optjen 7 point
(5)
Libero Touch Bleer Str.3
114,95
Optjen 12 point
Libero Touch Bleer Str.4
114,95
Optjen 12 point
Libero Touch Bleer Str.6
114,95
Optjen 12 point
Libero Touch Bleer Str.7
114,95
Optjen 12 point

Harmony™ - let og ligetil

Hvis du lejlighedsvis har brug for at pumpe ud, er denne manuelle pumpe fra det legendariske mærke, Medela, helt perfekt.Harmony™ er kompakt, let og diskret og lige til at tage med på farten, så du kan pumpe ud hvor som helst og når som helst. Imens den særlige tragt PersonalFit Flex™ sikrer øget komfort og mere mælk, hjælper det unikke håndtag dig med at efterligne dit barns naturlige sugerytme. Selv rengøringen er nem og overskuelig, og pumpen kan desinficeres i en håndvending.


Medela Brystpumpe
419,95
Optjen 42 point

Olívy Diaper Change 3-i-1 – et must til alle bleskift


Olívy Diaper Change har fået fast plads på mange børnefamiliers pusleborde til forebyggelse af røde babynumser – og med god grund. Den unikke blanding er en 3-i-1 løsning til rens, pleje og beskyttelse af den sarte babyhud. Et skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter, som du trygt kan bruge fra barnet er nyfødt.


Olívy indeholder 99% naturlige ingredienser og er uden parfume og farvestoffer. Den er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt. Kort sagt – det mest naturlige valg til alle bleskift.


(37)
Olívy Baby Care Diaper Change 500 ml
169,95
Optjen 17 point
(30)
Olívy Baby Care Diaper Change 250 ml
99,95
Optjen 10 point

Tommee Tippee Sangenic blespand – en kærkommen nødvendighed

Lige så søde og nuttede familiens yngste kan være, lige så fæle kan deres brugte bleer ærlig talt lugte! Så du vil takke dig selv for at have investeret i en ordentlig blespand, der sikrer en bedre hygiejne, samtidig med at den effektivt tager kampen op mod lugtgener.


Takket være en unik Twist & Click funktion, er blespanden fra Tommee Tippee Sangenic både lugtfri og bakteriedræbende – og så er spanden tilmed lavet af 98% genbrugt & genbrugeligt plastik. Det er ren win-win for alle!   


Relaterede produkter

(37)
Olívy Baby Care Diaper Change 500 ml
169,95
Optjen 17 point
Libero Touch Bleer Str.2
68,95
Optjen 7 point
Libero Newborn Bleer 2-5kg str 1 – 24 stk
24,95
Førpris 29,95
Optjen 3 point
(30)
Olívy Baby Care Diaper Change 250 ml
99,95
Optjen 10 point

Relaterede artikler

Effektiv & skånsom babypleje med økologisk indhold

Nyhed

Effektiv & skånsom babypleje med økologisk indhold

En fin og sart babyhud fortjener den mest skånsomme pleje tænkeligt. Størstedelen af Matas Babypleje-produkter indeholder økologisk indhold og bærer stærke mærkninger som bevis på, at der er taget stort hensyn til barnets sundhed - og ikke mindst miljøet.

Læs Mere
Kom børnenes tørre hænder til livs

Matas LIVE

Kom børnenes tørre hænder til livs

Af Matas

Håndvask og afspritning er hårdt mod små barnehænder. Se med når Marianne, der både er helse- og hudplejeekspert, guider dig til at vælge de mildeste og mest effektive produkter mod tørhed, sprukken hud, kløe og svie. Du kan stille spørgsmål undervejs når Marianne deler sine bedste tips til at få mest muligt ud af produkterne.

Læs Mere
Beskyt hele familien i solen med Matas Natur

Nyhed

Beskyt hele familien i solen med Matas Natur

Matas Naturs solserie er mere end bare solbeskyttelse. Med serien får du aktive, naturlige og økologiske ingredienser med en fløjlsblød og ikke-fedtende konsistens. Serien er spækket med gode mærkninger, så du trygt kan smøre hele familien ind. Vi gør dig meget klogere på solserien og giver dig et par gode solråd med på vejen til store og små.

Læs Mere