• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Utvivlsomt klare resultater med Clearblue

Clearblue graviditetstest er den eneste test, der fortæller dig, hvor mange uger der er gået siden undfangelsen

Clearblue Graviditetstest med Ugeindikator er den første og eneste test, der er lige så præcis som en ultralydsscanning til datering af graviditet**. Dens Smart Dual Sensor ikke alene fortæller dig med ord, om du er 'Gravid' eller 'Ikke gravid', den fortæller dig også, hvor langt du er henne. 

Fortæller dig, hvor mange uger du er henne

Den er ligesom 2 prøver i 1 – den første registrerer, om graviditetshormonet er til stede med over 99 % nøjagtighed fra den dag, du forventer at få din menstruation, og hvis du er gravid, angiver den OGSÅ, hvor mange uger der er gået siden undfangelse, 1-2, 2-3 eller 3+ (mere end 3) uger. Ugeindikatoren registrerer, hvornår du blev gravid med 93 % nøjagtighed.

Kan teste 5 dage før

Den er så følsom, at du kan teste op til 5 dage før din udeblevne menstruation*.

Utvivlsomt, klare digitale resultater

Resultaterne med ordene 'Gravid' eller 'Ikke gravid' vil vises på skærmen inden for 3 minutter. Hvis resultatet er 'Gravid', vil testen også angive, hvor lang tid der er gået siden undfangelsen (1-2, 2-3 eller 3+ uger). Clearblue Graviditetstest med Ugeindikator er så præcis, at den også kan fortælle dig, hvor mange uger inde i graviditeten du er: 1-2, 2-3 eller 3+ uger.

En ny standard inden for graviditetstests

Clearblue Graviditetstest med Ugeindikator er baseret på 30 års videnskabelig ekspertise og er en test, du kan være helt sikker, vil give dig præcis information, om du er gravid, og det er den første og eneste test, der samtidig besvarer dit næste spørgsmål: "Hvor langt henne er jeg?"​​​​​​​

Hvordan virker den?

Ligesom andre graviditetstests registrerer Clearblue graviditetshormonet i din urin, så den kan oplyse dig, om du er gravid eller ej med 99 % nøjagtighed fra den dag, du forventer at få din menstruation. I modsætning til andre tests måler den imidlertid også hormonniveauet for at fortælle dig, hvor mange uger du er henne: 1-2, 2-3 eller mere end 3 uger siden undfangelsen.

Nem at bruge - nem at aflæse

Det kan være en rodet affære at tage en hjemmegraviditetstest, især hvis du først er nødt til at tage en urinprøve. Clearblue-testen er imidlertid både hygiejnisk og nem at bruge, da den kan bruges direkte i din urinstråle.

​​​​​​​

Clearblue ved, at det kan være vanskeligt at aflæse svage linjer, og derfor viser Clearblue resultaterne digitalt med ordene "Gravid" eller "Ikke gravid". Testen udarbejder resultatet for dig, så du ikke behøver at gætte. Hvis dit resultat er Gravid, viser skærmen dig også antallet af uger siden undfangelsen. 1-2, 2-3 eller 3+.

Clearblue Digital graviditetstest 1 stk
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Relaterede produkter

Clearblue Digital graviditetstest 1 stk
139,95
DU OPTJENER 14 Point
Clearblue Digital ægløsningstest advanced 10 stk
379,95
DU OPTJENER 38 Point
Clearblue Digital ægløsningstest 10 stk
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Relaterede artikler

Guide til skøn gravidmassage derhjemme

Vi guider

Guide til skøn gravidmassage derhjemme

Af Vibeke Sofie Jensen

Træning er sundt for krop og sjæl – men ømme muskler og en anspændt krop kan sætte en stopper for aktiviteten. Har du også prøvet at vågne op i en træt og øm krop? Og kender du til en øm lænd, der gør hverdagen svær at overskue? Lige nu sidder du sikkert og nikker og kan genkende det hele fra din egen hverdag. Få de bedste tips til gravidmassage her, og se også en video om hvordan du selv afspænder kroppen.

Læs Mere
Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Vi guider

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Af Lene Skou Jensen

Vi vil rigtig gerne passe på vores børn – også mens de ligger inde i maven. Derfor lader vi være med at drikke alkohol og ryge cigaretter, og vi forsøger at spise sundt og huske vitaminpillerne. Men hvordan er det lige med kemikalier i fx cremer, kosmetik og alt det andet?

Læs Mere
Sådan kan dit hår ændre sig i graviditeten

Vi guider

Sådan kan dit hår ændre sig i graviditeten

Af Vibeke Sofie Jensen

Nogle dage ser man sig i spejlet og spørger sig selv ”Hvorfor ændrer mit hår sig sådan? Hvad er der nu galt med min hovedbund? Hvad stiller jeg op med det her?” Ja, listen kan være lang, når det kommer til alle de forandringer, du går igennem som gravid og nybagt mor. Få tips og tricks til håret her.

Læs Mere
Hvor meget skal jeg egentlig tage på som gravid?

Vi guider

Hvor meget skal jeg egentlig tage på som gravid?

Af Lene Skou Jensen

"Nu skal du jo spise for to". "Hold da op, venter du tvillinger?". "Jeg tog kun fire kilo på under min graviditet". Du kan ikke undgå at få masser af dumsmarte bemærkninger under din graviditet, og nogle af dem kan faktisk godt ramme ret hårdt, selvom det slet ikke var intentionen. Men hvor meget skal du egentlig tage på? Det fortæller jordemoder Lene Skou Jensen dig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret