Vi guider
Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje
Vi vender ofte blikket mod klassikere i skuffen, men i dag skal det handle om en nyhed, som du ikke vil undvære blandt dine øvrige hudplejefavoritter. Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, har nemlig skabt en nye serie, der hedder Symphonique. Netop denne får masser af spalteplads i dagens indlæg, hvor vi snakker lidt om, hvad det er, der er så fantastisk ved serien med unikke anti-age egenskaber.

Den hurtige har måske fundet ud af, at Symphonique, som serien hedder, minder om ordet, symfoni, og det er der en særlig grund til. Der er nemlig tale om en banebrydende hudplejeserie, som spiller på alle de anti-age instrumenter, der findes, i det store hudplejeorkester. Produkterne er baserede på formler med en effektiv, stabil og langtidsvirkende indsats, og hvis du er på udkig efter netop hudplejeprodukter med anti-age egenskaber, kan du roligt lade blikket glide ned over de vidundere, vi introducerer dig for i dag. 

Symphonique serien

Lad os lige starte med at slå en ting fast – en vigtig ting. Alle kvinder er smukke, og rynker samt fine linjer er blot et udtryk for, at der smiles, elskes og grædes gennem alle livets faser. Vi ser det som oplevelser og følelser, der har sat et permanent aftryk på vores skønne ansigter – og det er smukt (og helt okay). Men vi forstår godt, hvis du gerne vil udglatte dem en smule – for sommetider længes man altså bare efter blød og glat hud. Symphonique serien fra Beauté Pacifique er det perfekte match for dig, der gerne ser, at de fine aftryk bliver mindre synlige.   

Symphonique Hyaluron Serum

Du lader lige nu blikket hvile på et fantastisk serum, der er baseret på en avanceret anti-age teknologi. Serummet giver et ekstremt boost af fugt, og derudover er det beriget med ingredienser, der gør sit bedste for at holde uønskede indtrængere (læs: fine linjer og rynker) fra døren.


Serummet styrker hudens produktion af hyaluronsyre indefra, og det virker derfor udglattende på det, man kalder ekspressionsrynker – altså de rynker og fine linjer, der titter frem i panden og rundt om øjnene, når du laver forskellige udtryk. Anvend serummet på ren og tør hud om morgenen, og massér det godt ind i ansigtet, inden du følger op med dagcremen fra samme serie. 

Symphonique Day Time

Day Time er en fugtgivende dagcreme med anti-age egenskaber. Cremen fra Beauté Pacifique er baseret på en avanceret nano-teknologi, der virker forskønnende på hudens overflade i det øjeblik, den påføres i ansigt. Dernæst vil cremen penetrere dybt og berige huden med en rig palette af aktive anti-age ingredienser, der har specifikke langtidseffekter på hudens udseende.


Cremen anvendes ovenpå dit serum fra samme serie for et ultimativt resultat. Massér den blidt ind i ansigtet, og nyd, hvordan huden efterlades med en velplejet og dejlig fornemmelse.

Symphonique Night Time

Der skal også en god creme til nattens ”strabadser”, og det kommer nok ikke som nogen overraskelse, når vi siger, at Beauté Pacifiques nye serie også består af en effektiv anti-age natcreme… Denne darling er beriget med seks forskellige typer af A-vitamin, der sætter effektivt ind for at udglatte rynker og fine linjer i ansigtet samt forstærker hudens elastiske fibernetværk, hvilket bidrager til et mere glat udseende.


Vitaminkoncentratet skaber et depot af reparationsparat A-vitamin, hvilket giver en langtidsvirkende effekt. Derudover er natcremen baseret på en collagen-genopbyggende formel, der sikrer, at huden fremstår glat og velplejet. Vi anbefaler, at du anvender cremen hver aften for at fuldende din hudplejerutine.  


#TIP! Det er ikke kun huden i ansigtet, der ældes. Det gør huden på brystet og på halsen også – selvom der er mange, der forsømmer dette område. Vi anbefaler dog, at du gi’r brystet og halsen en god omgang kærlighed, når du alligevel er i gang, så påfør gerne dine plejeprodukter her også, og masser dem blidt ind. Selv tak.   


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
Forlæng ungdommen med Superfruit serien

Nyhed

Forlæng ungdommen med Superfruit serien

Ønsker du, at dit ansigt skal afspejle dit ungdommelige sind længst muligt? Den prisbelønnede hudplejeserie, SuperFruit Skin Enforcement fra Beauté Pacifique, er første step på vejen. Serien er særligt udviklet til de første fine linjer i huden og giver masser af fugt samt pleje fra næringsrige og naturlige Superfuits.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
5 beautytrends i 2021, du bør kende

Vi guider

5 beautytrends i 2021, du bør kende

Af Cathrine Park

Endelig tager vi hul på et nyt år, og forhåbentlig bliver 2021 meget skønnere på alle fronter. Når det kommer til beautytrends, er det i hvert fald en dejlig og spændende tid, vi går i møde, for vi har kigget i krystalkuglen, og giver dig her fem dominerende trends, som du helt sikkert gerne vil kende.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.