Vi guider
Til kamp mod mørke rande med Origins
Med Origins GinZing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på en kur mod mørke rande. Det er en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. Vi dykker ned i det lille vidunder på krukke her.

Jeg har ikke altid været den mest vedholdende, når det kom til at bruge øjencreme. Men i denne artikel har jeg kastet mig ud i at teste Origins GinZing Refreshing Eye Cream og giver dig mine tanker om, hvordan det gik!

Origins GinZing Refreshing Eye Cream


Måske du spørger: Hvorfor egentlig bruge øjencreme? Det er ikke mange år siden, jeg var med dig på den – så jeg forstår dig godt. Men jeg kan fortælle dig, at der er mange gode grunde til, at du skal klikke en Origins GinZing Refreshing Eye Cream hjem, næste gang du shopper.


Udover at være et vidundermiddel til at mindske hævelser, så er den også genial, når du står foran spejlet mandag morgen, og de blålilla skygger under øjnene igen har erobret dit øjenområde. Cremen har en let rosa tone, et perlemors-agtigt skær og et højt indhold af C-vitamin, som går ind og modvirker de værste rande under øjnene. Desuden føles den kølig og behagelig for øjenomgivelserne, og så indeholder den niacinamid, koffein og ginseng, som blandt andet hjælper med at lysne under øjnene.

Den er eminent at lægge makeup over, både fordi den fugter og gør øjenomgivelserne lækre, men også fordi den har det her shine, som gør gode ting for min concealer. Den lysner og gør øjnene markant mere friske at se på.

Hvordan bruger man øjencreme?

Origins Ginzing Refreshing Eye Cream er som nævnt blevet en fast del af rutinen, når jeg skal gennem min hudpleje. Jeg har en sensitiv hud, så jeg ved, jeg skal passe på både i forhold til produkter, jeg bruger, men også hvordan jeg påfører dem, så jeg mindsker irritation og skader mindst muligt. Det er ikke helt tilfældigt, hvordan du skal påføre din øjencreme – det er der gode teknikker til.

Jeg tager lidt creme på min ringfinger, og dupper det på lige så stille til cremen er trængt ind. Det er nemlig vigtigt, at man ikke kører det rundt, for vores hud er meget sensitiv under øjnene. Det er her, de første tegn på rynker viser sig – så vil man gerne undgå for tidlig udvikling af det, skal man være skånsom, når man påfører sin creme.
Min erfaring er også, at perlemor-skæret lægger sig så fint og laver en god base for din makeup, hvis du dupper øjencremen på. Så det har altså andre gode fordele!

Det er også vigtigt at bruge en øjencreme om aftenen, så den kan virke på din hud i løbet af natten. Og det er Origins Ginzing Refreshing Eye Cream heller ikke dårlig til. Jeg troede først, at den var forbeholdt dagstimerne, når nu den havde shine i sig og virkede opfriskende. Men den er også god til natten. Cremen fugter nemlig helt suverænt, og så er min erfaring, at mine øjne ikke er så hævede morgenen efter – også selvom jeg ikke nødvendigvis har fået mine 8 timers prinsessesøvn.Andre favoritter fra GinZing-serien:

GinZing Into The Glow Brightening Serum


Har du prøvet cremen og kan du, ligesom jeg, mærke forskellen – så vil jeg helt klart anbefale dig at dykke ned i nogle af Origins andre produkter.

​​​​​​​Jeg kan fx tippe dig om, at Origins Into The Glow Serum er et perfekt supplement til øjencremen. Den tager sig nemlig kærligt af din hud – formlen er spækket med C vitaminer og 5% Retexturising Complex og giver dermed en klarere hud ved første påføring.

GinZing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer


Nu har vi efterhånden fået skabt en ret lækker hudplejerutine. Nu kan du toppe den med Origins GinZing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, som fugter, giver energi og beskytter din hud, alt imens den dækker let med en lille smule farve, så din hud stråler resten af dagen.


Den giver masser af glød til din hud, som udover at få en mere jævn hudtone, også holder sig velfugtet og lækker - hele dagen! Et absolut must til enhver makeup-pung.

Gå på opdagelse i Origins GinZing-serie her:

Relaterede artikler

5 favoritter fra Origins Mega-Mushroom

Vi guider

5 favoritter fra Origins Mega-Mushroom

Af Ida Hinchely Kyhn

Origins’ Mega Mushroom hudplejeserie har til formål et pleje og berolige din hud. Så har du en hud med tendens til rødme og irritation, er denne serie ideel til dig, da den virkelig får din hud tilbage i balance på rekord-tid. I denne artikel dykker vi ned i fem favoritter fra den populære serie.

Læs Mere
De bedste beauty nyheder i Matas

Vi guider

De bedste beauty nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

HOT DROP: vilde beauty nyheder på Matas.dk. Bevares, jeg er måske en smule biased, men jeg må indrømme, at det er nogle ret vilde nyheder, vi har lanceret på matas.dk den seneste tid. Blandt andet australske Frank Body, svenske IsaDora og Pixi fra Soho i London. I indlægget her har jeg testet et udvalg af de skønne nyheder, så du kan lære dem bedre at kende.

Læs Mere
Bee purified!

Nyhed

Bee purified!

Af Matas

Nyheden Clear Improvement Charcoal Honey Mask renser porerne og giver huden næring med alt det gode fra naturen.

Læs Mere
6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Af Ida Hinchely Kyhn

Trænger du til at starte dagen med friske øjne, så kan den rette øjencreme hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt seks af de bedste øjencremer, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tør hud under øjnene, mørke rande, træt og trist hudtone eller ønsker en øjencreme med opstrammende effekt. Og så guider vi også til øjencremer til de kære mænd.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.