• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Til kamp mod mørke rande med Origins

Findes der en kur mod mørke rande? Muligvis ikke. Men med Origins Ginzing Refreshing Eye Cream kommer du ret tæt på. Som navnet antyder, er det en let og forfriskende øjencreme, der både mindsker hævelser og gør dine øjenomgivelser mere klare og strålende. En cocktail, jeg i hvert fald ikke sagde nej til, da jeg blev spurgt, om jeg ville teste den – og nu vil jeg tage dig med på rejsen, da jeg fandt ud af, hvor vigtigt øjencreme faktisk er.

Indrømmet. Jeg har ikke altid været specielt vedholdende, når det kommer til brug af øjencreme. Der var én, der engang fortalte mig, at man ikke behøvede øjencreme - man kunne bare bruge den creme, man alligevel brugte til ansigtet. Det udsagn holdt jeg lykkeligt fast i op gennem mine 20’ere. Men nu har jeg ramt 30, og ja - tiderne har ændret sig. Jeg må blankt erkende, at øjencreme alligevel har vundet en plads på min badeværelseshylde igen. For det kan altså noget!

Det er ikke hvilken som helst øjencreme, der er flyttet ind hos mig. For jeg må indrømme, at jeg uden forbehold har kastet min kærlighed på Origins Ginzing Refreshing Eye Cream. Den er simpelthen en lifesaver på så mange områder – og den gode nyhed er, at de nu også findes i en varmere tone til dig, der ikke nødvendigvis er så lys som mig.

Fordelene ved Origins Ginzing Refreshing Eye Cream


Måske du spørger: Hvorfor egentlig bruge øjencreme? Det er ikke mange år siden, jeg var med dig på den – så jeg forstår dig godt. Men jeg kan fortælle dig, at der er mange gode grunde til, at du skal klikke en Origins Ginzing Refreshing Eye Cream hjem, næste gang du shopper.


Udover at være et vidundermiddel til at mindske hævelser, så er den også genial, når du står foran spejlet mandag morgen, og de blålilla skygger under øjnene igen har erobret dit øjenområde. Cremen har en let rosa tone, et perlemors-agtigt skær og et højt indhold af C-vitamin, som går ind og modvirker de værste rande under øjnene. Desuden føles den kølig og behagelig for øjenomgivelserne, og så indeholder den niacinamid, koffein og ginseng, som blandt andet hjælper med at lysne under øjnene. Har jeg hævede øjne, hjælper den også med at mindske de puder, der nu måtte have indfundet sig.

Den er eminent at lægge makeup over, både fordi den fugter og gør øjenomgivelserne lækre, men også fordi den har det her shine, som gør gode ting for min concealer. Den lysner og gør øjnene markant mere friske at se på. Og den lækre shine-effekt holder faktisk hele dagen.

Hvordan bruges øjencreme?

Origins Ginzing Refreshing Eye Cream er som nævnt blevet en fast del af rutinen, når jeg skal gennem min hudpleje. Jeg har en sensitiv hud, så jeg ved, jeg skal passe på både i forhold til produkter, jeg bruger, men også hvordan jeg påfører dem, så jeg mindsker irritation og skader mindst muligt. Det er ikke helt tilfældigt, hvordan du skal påføre din øjencreme – det er der gode teknikker til.

Jeg tager lidt creme på min ringfinger og dupper det på lige så stille til cremen er trængt ind. Det er nemlig vigtigt, at man ikke kører det rundt, for vores hud er meget sensitiv under øjnene. Jeg skulle også hilse at sige, at det er her, de første tegn på rynker viser sig – så vil man gerne undgå for tidlig udvikling af det, skal man være skånsom, når man påfører sin creme.
Min erfaring er også, at perlemor-skæret lægger sig så fint og laver en god base for din makeup, hvis du dupper øjencremen på. Så det har altså andre gode fordele!

Det er også vigtigt at bruge en øjencreme om aftenen, så den kan virke på din hud i løbet af natten. Og det er Origins Ginzing Refreshing Eye Cream heller ikke dårlig til. Jeg troede først, at den var forbeholdt dagstimerne, når nu den havde shine i sig og virkede opfriskende. Men den er også god til natten. Cremen fugter nemlig helt suverænt, og så er min erfaring, at mine øjne ikke er så hævede morgenen efter – også selvom jeg ikke nødvendigvis har fået mine 8 timers prinsessesøvn.

Er du lige så hooked, som jeg er?


Har du prøvet cremen og kan du, ligesom jeg, mærke forskellen – så vil jeg helt klart anbefale dig at dykke ned i nogle af Origins andre produkter. Jeg kan fx tippe dig om, at Origins Into The Glow Serum er et perfekt supplement til øjencremen. Den tager sig nemlig kærligt af din hud – formlen er spækket med C vitaminer og 5% Retexturising Complex og giver dermed en klarere hud ved første påføring.


Derefter kan du toppe denne lækre rutine med Origins GinZing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, som fugter, giver energi og beskytter din hud, alt imens den dækker let med en lille smule farve, så din hud stråler resten af dagen. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Efterårets musthave: Mega Mushroom

Vi guider

Efterårets musthave: Mega Mushroom

Af Anja Mille Blum

Efterår er for mig lig med svampejagt! Og selvom mit fokus i langt de fleste tilfælde er på at fylde min kurv med kantareller, Karl Johan’er og andre lækre spisesvampe, så giver det faktisk mening at kigge efter svampe andre steder end i skovbunden. Og det er Origins’ Mega Mushroom hudplejeserie et klasseeksempel på.

Læs Mere
De bedste beauty nyheder i Matas

Vi guider

De bedste beauty nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

HOT DROP: vilde beauty nyheder på Matas.dk. Bevares, jeg er måske en smule biased, men jeg må indrømme, at det er nogle ret vilde nyheder, vi har lanceret på matas.dk den seneste tid. Blandt andet australske Frank Body, svenske IsaDora og Pixi fra Soho i London. I indlægget her har jeg testet et udvalg af de skønne nyheder, så du kan lære dem bedre at kende.

Læs Mere
Bee purified!

Nyhed

Bee purified!

Af Matas

Nyheden Clear Improvement Charcoal Honey Mask renser porerne og giver huden næring med alt det gode fra naturen.

Læs Mere
6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Trænger du til at starte dagen med nye friske øjne, kan den rette øjencreme måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt fem af de bedste, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tørhedslinjer, mørke rande og træt og trist hudtone.

Læs Mere