Menu
Vi guider

Her er Lancôme produkterne du ikke kan leve uden!

Lancôme går ikke kun forrest, når det gælder nyt, spændende make-up, men også når det kommer til innovativ og effektiv hudpleje. Lige nu er de landet med begge dele – en ny mascara og et renoveret serum, som passer perfekt med bestseller produkterne, som vi i forvejen elsker.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Lancômes mascaraer og hudpleje, så har du for alvor noget at glæde dig til! Vi guider dig her gennem nogle af de klassiske Lancôme must-haves samt nogle nye favoritter, som netop er lanceret.

Start enhver rutine med Lancômes ikoniske Advanved Génifique Serum til huden, og brug derefter Genifique Light Pearl Eye Serum, som både fungerer til øjne og vipper. Giv ekstra kærlighed til øjnene med den styrkende og fugtgivende Advanced Génifique Yeux øjencreme og afslut med den nye volumegivende Le 8 Hypnôse Mascara.

Styrkende og fugtgivende serum, som booster hudens glød.

Lancôme Advanced Génifique Serum er det første trin til en smuk hud, og passer til alle aldre og hudtyper - selv sensitiv. Et ikonisk serum med en skøn fugtgivende tekstur som trænger hurtigt ind i huden og efterlader den styrket, frisk og blød.


Serummet er baseret på mikrobiomvidenskab. Mikrobiomet er et økosystem af mikroorganismer, der findes i hudens overflade. Når hudens mikrobiom er i balance er huden stærkere og bedre i stand til, at forsvare sig mod ydre aggressioner. Advanced Génifique Serum er beriget med et kompleks af 7 Præ & probiotika ekstrakter for at balancere hudens mikrobiom.


- Giver en stålende glød
- Huden bliver stærkere
- Huden bliver silkeblød
- Testet på sensitiv hud

Ungdomsaktiverende og lysnende øjen- og vippeserum

Styrk din øjenkontur med 360° pleje. Lancôme Advanced Génifique Eye Light-Pearl, et ungdomsaktiverende og lysnende øjen- og vippeserum med en patenteret 360° applikator, der giver en let og udglattende massage, som føles behagelig på huden omkring øjnene.


Det letvægtige serum, inspireret af mikrobiomvidenskab, vækker trætte og hævet øjne og styrker og plejer vipper og øjenkontur. Huden omkring øjnene lysner og bliver stærkere. For fuld effekt, påfør morgen og aften på ren øjenkontur.


- Reducerer hævelse omkring øjnene
- Huden omkring øjnene føles frisk og synes blødere
- Styrker vipper

5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs også

Styrkende og fugtgivende øjencreme

Lancôme Advanced Génifique Yeux er en styrkende og fugtgivende øjencreme til alle hudtyper og alle aldre, som booster hudens udstråling. Den har en en innovativ patenteret formel, med præ og probiotiske ekstrakter. Huden får en fin udstråling.


Huden bliver stærkere. Mørke rander og fine linjer reduceres. Cremen har en frisk fugtgivende og silkeblød konsistens som øjeblikkeligt trænger ind i huden og efterlader den styrket, frisk og blød.


- Huden får en fin udstråling
- Huden bliver stærkere
- Mørke rander og fine linjer reduceres
- Velegnet til sensitive øjne

Stærkere og fyldigere vipper på 4 uger

Le 8 Hypnôse – Den første volumengivende mascara med serum fra Lancôme. Oplev en revolutionerende mascara drevet af Lancôme-videnskaben: En banebrydende formel fremstillet af 91 % blødgørende sort balsam beriget med 8 revitaliserende aminosyrer indkapslet i rent glas. Øjeblikkelig skulpturel volumen. Stærkere og fyldigere vipper på 4 uger.


Påfør mascara som aldrig før med den tosidede, ultrabløde børste, og oplev hvordan du får perfekt formede og fyldige vipper.


1. Brug den flade side af børsten til at påføre mascaraen jævnt på vipperne.
2. Drej børsten 90°, indtil du ser den 8-formede, buede børsteside.
3. Skulpter vipperne med den buede side opad, så du får perfekt defineret volumen.


Tip! Den nye Le 8 Hypnôse mascara er også velegnet til sensitive øjne. 

Relaterede artikler

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Vi guider

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Af Benedikte Lundberg

Lancôme er siden sin spæde start i 1935 blevet et verdenskendt brand, som kvinder over hele kloden sætter deres lid til, når det kommer til alt fra makeup og dufte til hud- og ansigtspleje. Netop ansigtspleje er Lancôme en af frontløberne på i markedet med sin innovative tilgang til formler og 86 års ekspertise på bagen, der i den grad viser sig i produkter af allerhøjeste kvalitet og med dokumenteret effekt. Vi dykker ned i nogle af de mest populære produkter fra det franske brand.

Læs Mere
5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

Af Amalie Schiller

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs Mere
De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Vi guider

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Af Matas

Øjne er et af de helt store beauty-trends for 2021. Derfor har vi sammen med Lancôme sat os for at give dig en simpel guide til, hvordan du med tre lette trin får flotte, stærke og fyldige øjenvipper. For hvem vil ikke gerne have det. Og så vil vi også gerne introducere dig til den nye Lancôme Lash Idole Mascara. Læs med og bliv inspireret til den ultimative vipperutine.

Læs Mere
Få masser af glød og udstråling med Lancôme

Vi guider

Få masser af glød og udstråling med Lancôme

Af Ida Hinchely Kyhn

Efter en lang vinter og nogle kolde måneder kan vi endelig se frem mod foråret og sommeren. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at optimere hudplejerutinen med produkter, der giver masser af glød og fugt? Læs med her, så guider vi til, hvilke af Lancômes produkter du kan dykke ned i, hvis du ønsker at give din hud fornyet glød og udstråling til de kommende forårsmåneder.

Læs Mere