• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Bliv klar til solens stråler med Shiseido

Sommeren er kommet, og det betyder, at vi hopper i sommerkjoler og sandaler og skal ud og nyde strålerne på vores hud. Men når man skal opholde sig i solen, er det som bekendt vigtigt at beskytte huden. Med solpleje fra Shiseido får du den ultimative beskyttelse til både ansigt og krop, så du med god samvittighed kan nyde din sommer.

Shiseido har et bred udvalg, når det kommer til lækker og effektiv solpleje. Deres produkter har en unik teknologi, som forstærker beskyttelsen mod solens UV-stråler, når huden kommer i kontakt med varme. I denne artikel guider vi til nogle af deres bestsellers inde for solpleje.

Den bedste beskyttelse til krop og ansigt

Shiseido Expert Sun Protector med SPF 50 giver høj beskyttelse til din hud og er samtidig et genialt produkt, da den kan bruges til det hele. Det er nemlig solbeskyttelse til både krop og ansigt, som ikke fedter eller føles ubehagelig på huden.


Den har en let og transparant konsistens, som beskytter hudens celler mod UV-strålerne. Den sætter også ind og giver ekstra beskyttelse, når den kommer i kontakt med varme eller vand, og så er den en fantastisk makker til strandturen, da den er formuleret på en sådan måde, at den afviser sand. Alt i alt et musthave til tasken her til sommeren, der både fås i 150 ml og 300 ml.

Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Når sommeren står for døren, og solens stråler begynder at varme din hud, skal du til at tænke på solbeskyttelse. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt.

Læs også

Den perfekte stick til når du er på farten

Vi kender nok alle sammen det her med at være på farten en dejlig sommerdag og pludselig mangle lidt ekstra beskyttelse til de udsatte områder som fx næsen og panden. Men her har Shiseido en supersmart løsning.

Deres Sun Stick med SPF 50 er en vandfast solbeskyttelses stick, som giver høj beskyttelse til din hud. Den er perfekt at have med i tasken til opfølgning i løbet af dagen. Den har en let konsistens og er både transparant og vandfast. Den kan sagtens påføres over din makeup, så har du områder i ansigtet, der bliver ekstra udsat for solen i løbet af dagen, så kan du altså gå ind med denne stick og give lidt ekstra beskyttelse.

Dagcreme med SPF

Shiseido Sun Urban Oilfree Lotion er en let solcreme, som også er beriget med hudplejeingredienser, hvilket gør den til det perfekte sidste step i din hudplejerutine her til sommer. Her er tale om en oliefri creme, som har en let og lækker formel, der let trænger ind i huden.

Den er perfekt til dig, der bor i storbyen og dagligt er udsat for luftforurening. Den beskytter nemlig både mod solens UV-stråler samt de daglige påvirkninger fra byen som fx forurening og støv.

Den indeholder blandt andet hyaluronsyre, som fugter og beskytter huden, samtidig med at den arbejder på at mindske fine linjer og rynker. Så den perfekte creme til dig, der ønsker at beskytte din hud mod dagens strabadser, samtidig med at du får alle de gode ingredienser som i en dagcreme.

Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Vi guider

Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Kender du det japanske vidunder brand Shiseido og makeupprodukterne iblandt? Shiseido er særligt kendt for faglig dygtighed og kvalitet - herunder makeupprodukterne. I indslaget her har jeg testet et udvalg af de skønne makeupprodukter fra det populære brand - og jeg er vild med dem!

Læs også

Makeup med SPF

Nu har vi dækket vores hud godt ind og givet det masser af beskyttelse! Men vidste du, at du kan passe endnu bedre på din hud ved at bruge en foundation med SPF?

Her har Shiseido udviklet deres Compact Foundation med SPF 30, som er en superlet og lækker foundation, der smelter ind i huden. Den giver en meget naturlig og mat finish, som føles fjerlet på huden. Det smarte her er, at du både får en jævn og ensartet hudtone, samtidig med at du får lidt ekstra beskyttelse til din dag.

Kom din foundation på med en tør eller fugtet svamp, og fordel den i et jævnt lag på dit ansigt. Og voilà – smuk hud med ekstra beskyttelse!

Relaterede artikler

Få den optimale hudplejerutine med Shiseido

Vi guider

Få den optimale hudplejerutine med Shiseido

Af Ida Hinchely Kyhn

Shiseido er et japansk beauty-brand, som er kendt for at lave produkter, der bygger på god kvalitet og høje standarter. Hele verden har i den grad fået øjnene op for deres skønne makeup-produkter og deres virkelig effektive og lækre hudpleje – sidstnævnte skal vi dykke lidt mere ned i her. Vi har samlet en håndfuld af deres produkter, så du kan lade dig inspirere til din hudplejerutine.

Læs mere
Guide: Solcreme til følsom hud

Matas LIVE

Guide: Solcreme til følsom hud

Af Matas

Solcreme er et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, men hvilken skal man vælge, hvis man har følsom hud? Det har kosmetiker Zita helt styr på, og hun deler ud af sin store viden og hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til din hud.

Læs mere
Få et naturligt ’no makeup’-look med Shiseido

Vi guider

Få et naturligt ’no makeup’-look med Shiseido

Af Ida Hinchely Kyhn

Du kender det sikkert. Nogle dage vil man bare gerne have det der cool, casual no makeup-look, hvor man ser lækker ud uden at have gjort den helt store indsats. Eller, det har man måske - men det behøver andre jo ikke vide! Men nu er det blevet nemmere at få det her effortless look med Shiseidos Synchro Skin Self Refreshing Teint, som er en let foundation med en naturlig finish. Læs med her, så guider vi dig til, hvordan du får en perfekt hud til dit no-makeup look med Shiseidos produkter.

Læs mere
Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Vi guider

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Af Maria Præst

Inden solcremen blev opfundet, havde det blege look været in i flere hundrede år, så folk holdt sig automatisk ude af solen. Det var først, da Coco Chanel i 1920’erne opfordrede alle til at lade solen kysse deres krop, at det solbrune look blev det nye ideal – og behovet for solcreme opstod.

Læs mere