Tilbage
Se alt i
  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • 30 dages returret
  • Mere end 900 brands

Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og du finder nemt en gave, der glæder den, der har alt. Her har vi samlet de bedste gaveidéer til ham, hende og til gaver på budget, så du nemt kan finde den gave, du leder efter.​​​​​​​ Se blandt andet de skønne gaveæsker med alt det bedste samlet. Uanset om du vil have dufte, hudpleje eller makeup, finder du en gaveæske, der passer.

Gaver til hende


Se vores store udvalg af gaver til hende og bliv inspireret! Vælg de skønneste dufte, flot makeup eller giv hende en lækker creme eller olie til krop og ansigt.

Gaver til ham


Det er ikke altid nemt at finde den gode gave – især ikke, når det er til manden, der har alt. Men Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og derfor kan vi hjælpe dig til at finde den gode gave til manden, der har alt.

Duftgaver


Står du også og mangler inspiration til en gave? Så tag et kig på Matas' gaveinspiration til skønne dufte. Det kan sommetider være svært at finde den perfekte duft, og derfor hjælper vi dig ved at samle nogle af de lækreste og mest populære dufte.

Gaver under 150,-


Vi har gjort det let for dig at finde den helt rigtige gave under 150,- uanset om du leder efter fødselsdagsgaven til hende eller en skøn værtindegave.  

Gaver under 300,-


Mangler du at finde en god gave eller værtindegave, hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige. Find inspiration til gaveindkøb under 300,-.

Gaver under 500,-


Vælg en skøn gave blandt Matas' store udvalg. Hvis du mangler at finde en god gave med et budget på 500,-, hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige.

Matas Gavekort


Køb en gave, der ikke skal byttes. Et gavekort til Matas falder altid i god jord, om gaven er til en herre eller kvinde. Du bestemmer selvfølgelig beløbet.

Leder du efter den perfekte gave til den som har alt? Gaven til din veninde eller til kæresten? Det kan være, du står og mangler en gave til din mor eller far eller leder efter gaven til den helt specielle ham eller hende i dit liv. Hos Matas er udvalget stort, og vi har masser af gode gaveidéer. Her finder du nemt en gaveidé og måske endda den helt perfekte gave, der glæder! Her har vi samlet de bedste gaveidéer til både ham og hende, så du nemt kan finde den gave, du leder efter. Vi har også gode ideer til gaver på budget, så der er lidt for enhver smag.

  • Levering 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • 30 dages returret
  • Mere end 900 brands