Tilbage
Se alt i
  • Afsendes indenfor 4-7 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 249 kr.
  • Byt i forretning
  • Byttes til 31. januar
  • Mere end 900 brands

Danmarks skønneste gavebutik

Danmarks skønneste gavebutik

Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og du finder nemt en gave, der glæder den, der har alt. Her har vi samlet de bedste gaveidéer til ham, hende og til gaver på budget, så du nemt kan finde den gave, du leder efter.​​​​​​​ Se blandt andet de skønne gaveæsker med alt det bedste samlet.
​​​​​​​Uanset om du vil have dufte, hudpleje eller makeup, finder du en gaveæske, der passer.

Gaveideer

Du leder efter en helt speciel julegave, men ved ikke hvad det skal være? Med vores nøje udvalgte gaver til både hende, ham og teenageren, kan du finde masser af inspiration til julegaven, der får modtageren til at føle sig ganske særlig.

Gaveæsker

Glæd hende eller ham, du elsker, med en smuk gaveæske eller gavesæt, der byder på alle hendes eller hans yndlingsprodukter. Vælg mellem vores mange gaveæsker og gavesæt fra Ole Henriksen, Lancôme, Biotherm og andre populære brands.

Gaver til hende

Find den perfekte julegave til hende, og lad kvinden, som du ønsker at overraske, vide at hun er skøn. Gå på opdagelse i vores vilde gavebod fyldt med lækre cremer, makeup og parfumer til hende, og find gaven til mor eller kvinden i dit liv.

Gaver til teenageren

Har du svært ved at finde den rigtige gave til teenageren? Vi har samlet alle de trendy produkter inden for hudpleje til unge, samt parfumer og makeup til teenagere, så du nemt kan finde julegaven, der vækker glæde hos familiens unge beautyfan.

Gaver til ham

Er du på udkig efter en julegave til manden, der har alt? Husk at sokker aldrig er løsningen. I vores store udvalg af bl.a. hudplejeprodukter og parfumer til mænd, kan du finde inspiration til en julegave til far eller manden i dit liv.

Værtindegaver

Enhver værtinde eller værtspar bliver glad for en værtindegave i juletiden. Vi har samlet vores bedste bud på skønne værtindegaver, som du kan bruge til julefrokosten og andre fester i december.

Mandelgaver

Leder du efter mandelgaven, der passer til alle i familien? Blandt vores særligt udvalgte mandelgaver, kan du nemt finde lige netop dén, som alle vil vinde til jul.​​​​​​​

Gavekort

Er du løbet tør for gaveidéer? Et gavekort siger heldigvis mere end du tror, og det er en fantastisk gave i mange forskellige sammenhænge. Et gavekort gør sig godt som både værtindegave, kalendergave og julegave til hende og ham, der selv elsker at vælge.

Mest populære gaver

Optjen 18 Point
Optjen 49 Point
Optjen 12 Point
Optjen 21 Point
Optjen 64 Point
  • Afsendes indenfor 4-7 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 249 kr.
  • Byt i forretning
  • Byttes til 31. januar
  • Mere end 900 brands