Danmarks skønneste gavebutik

Danmarks skønneste gavebutik

GAVEÆSKER      GAVER TIL HENDE      GAVER TIL HAM      GAVER TIL TEENAGER      GAVEKORT      GAVE TOPLISTER      KONFIRMATION

Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og du finder nemt en gave, der glæder den, der har alt. Her har vi samlet de bedste gaveidéer til ham, hende og til gaver på budget, så du nemt kan finde den gave, du leder efter.​​​​​​​ Se blandt andet de skønne gaveæsker med alt det bedste samlet.
​​​​​​​Uanset om du vil have dufte, hudpleje eller makeup, finder du en gaveæske, der passer.

BYT OG RETUNÉR I ALLE VORES BUTIKKER   |   SEND GAVEN DIREKTE TIL MODTAGEREN   |   30 DAGES RETUR

Gaveæsker

Glæd hende eller ham, du elsker, med en smuk gaveæske eller gavesæt, der byder på alle hendes eller hans yndlingsprodukter. Vælg mellem vores mange gaveæsker og gavesæt fra Ole Henriksen, Lancôme, Biotherm og andre populære brands. ​​​​​​​

Gaver til hende

Find den perfekte julegave til hende, og lad kvinden, som du ønsker at overraske, vide at hun er skøn. Gå på opdagelse i vores vilde gavebod fyldt med lækre cremer, makeup og parfumer til hende, og find gaven til mor eller kvinden i dit liv.


Gaver til teenageren

Har du svært ved at finde den rigtige gave til teenageren? Vi har samlet alle de trendy produkter inden for hudpleje til unge, samt parfumer og makeup til teenagere, så du nemt kan finde en gave, der vækker glæde hos familiens unge beautyfan.

Gaver til ham

Er du på udkig efter en julegave til manden, der har alt? Husk at sokker aldrig er løsningen. I vores store udvalg af bl.a. hudplejeprodukter og parfumer til mænd, kan du finde inspiration til en gave til far eller manden i dit liv.

Værtindegaver

Enhver værtinde eller værtspar bliver glad for en værtindegave. Vi har samlet vores bedste bud på skønne værtindegaver, som du kan bruge til julefrokosten og andre fester i december.

Gavekort

Er du løbet tør for gaveidéer? Et gavekort siger heldigvis mere end du tror, og det er en fantastisk gave i mange forskellige sammenhænge. Et gavekort er den perfekte gave til dem selv elsker at vælge.

BYT OG RETUNER I ALLE VORES BUTIKKER   |   SEND GAVEN DIREKTE TIL MODTAGEREN   |   30 DAGES RETUR

Mest populære gaver

Biotherm Lait Corporel Body Milk 400 ml
179,00
OPTJEN 18 Point
Flere varianter
Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT, 50ml
299,00
Førpris 485,00
OPTJEN 30 Point
Biotherm Day Control Roll On 75 ml
99,95
OPTJEN 10 Point
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
195,00
OPTJEN 20 Point
Flere varianter
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml
635,00
OPTJEN 64 Point
Philips PT860/17 Barbermaskine PT860/17
599,97
Førpris 999,95
OPTJEN 60 Point