• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Beauté Pacifique præsenterer Symphonique

Symphonique er en banebrydende, ny serie, der spiller på alle hudplejeuniversets anti-age strenge. Serien består af tre produkter, der er særligt aktive og derfor henvender serien sig til aldersgruppen +45 år. Symphonique kombinerer det nyeste indenfor dermatologisk videnskab med effektive ingredienser, der tilsammen skaber en smuk symfoni.

Serien er vores største nyhed i årtier og er creme de la creme indenfor anti-age hudpleje – et sandt mesterværk! Vil du høre mere om den nye serie og produkternes fantastiske egenskaber? Du kan læse meget mere om Symphonique produkterne lige her: 

Serum Symphonique

Et serum, der forener fugtigheds-boost med anti-age peptid-teknologi. Huden tilføres fugt, som holder sig på et markant forhøjet niveau hele dagen. Serummet indeholder også to typer Hyaluronsyre, som giver fugt til huden gennem hele dagen. Hyaluronsyre-niveauet hæves endnu mere af to peptider, der forbedrer hudens naturlige egen-produktion af hyaluronsyre indefra, så huden udglattes og udfyldes. En tredje peptid styrker hudens eget forsvar mod skader fra blåt lys og UVA-stråler, som vi udsættes for igennem f.eks. elektronik.  

Serummet indeholder også Beauté Pacifiques eget Papain-baserede exfolieringskoncept, som sørger for de aktive ingredienser får den bedste virkning. Serum Symphonique efterlader huden velfugtet og med en naturlig glød, så huden er godt forberedt til din dagcreme og makeup.

(33)
Beauté Pacifique Symphonique Hyaluron Serum 30 ml
499,95
Optjen 50 point

Crème Symphonique Day-Time

En fugtgivende dagcreme, der er baseret på den seneste dermatologiske videnskab, og er sammensat af multiple ingredienser, der hver for sig virker foryngende og genopbyggende. Fugtgivende og plejende ingredienser frigøres igennem hele dagen, da ingredienserne aktiveres løbende.

Symphonique-produkterne giver tilsammen den helt optimale, foryngende hudpleje til den modne hud. Kombinationen af hele serien sammensætter en række af aktive ingredienser, der tilsammen udgør en komplet helhed svarende til instrumenterne i et symfoniorkester, hvor alle instrumenter spiller en rolle.

(25)
Beauté Pacifique Symphonique Day Time 50 ml
699,95
Optjen 70 point

Crème Symphonique Night-Time 

En avanceret natcreme, der er bygget op om hele seks forskellige A-vitaminer, som gør den ekstremt effektiv. Man opnår en øjeblikkelig collagen-opbyggende anti-age effekt, mens der også lagres et depot af reparations-parat A-vitamin nede i huden, så anti-age effekten frigøres igennem hele natten.

Beauté Pacifiques veldokumenterede squalane-baserede nano-teknologi trænger A-vitaminerne helt ned i læderhudens elastiske fibernetværk, som netop derfor genopbygges og forstærkes – svarende til en ægte foryngelse. De mange øvrige ingredienser arbejder alle sammen om, at cremen bliver til en symfoni, der giver den absolut optimale pleje til den modne hud.

(25)
Beauté Pacifique Symphonique Night Time 50 ml
749,95
Optjen 75 point

Relaterede produkter

(536)
Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Dagcreme 50 ml
469,95
Optjen 47 point
(286)
Beauté Pacifique Super3 Booster 100 ml
599,95
Optjen 60 point
(176)
Beauté Pacifique Cleansing Foam 150 ml
179,95
Optjen 18 point
(25)
Beauté Pacifique Symphonique Night Time 50 ml
749,95
Optjen 75 point
(77)
Beauté Pacifique AHA Daycreme 50 ml
409,95
Optjen 41 point

Relaterede artikler

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Vi guider

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Af Michelle Weis

Vi vender ofte blikket mod klassikere i skuffen, men i dag skal det handle om en nyhed, som du ikke vil undvære blandt dine øvrige hudplejefavoritter. Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, har nemlig skabt en nye serie, der hedder Symphonique. Netop denne får masser af spalteplads i dagens indlæg, hvor vi snakker lidt om, hvad det er, der er så fantastisk ved serien med unikke anti-age egenskaber.

Læs Mere
Hold liv i den unge glød med Superfruit

Nyhed

Hold liv i den unge glød med Superfruit

Ønsker du, at dit ansigt skal afspejle dit ungdommelige sind længst muligt? Den prisbelønnede hudplejeserie, SuperFruit Skin Enforcement fra Beauté Pacifique, er dit første step på vejen. Serien er særligt udviklet til de første fine linjer i huden og giver masser af fugt samt pleje fra næringsrige og naturlige Superfuits.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs, eller hvis du ønsker at forebygge de uønskede ”indtrængere”. I dag ser vi nærmere på den populære serie, og vi gør dig klogere på, om du bør kaste din kærlighed over de virkningsfulde produkter, der tager hånd om aldersforandringer, uren hud og solskader.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage