• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Giv din tørstige efterårshud et skønhedspift

Få gløden tilbage med blot et par sprøjt med den prisvindende SuperFruit Hydrating Face Mist fra danske Beauté Pacifique. Face Mist’en er af de fem effektive produkter i hudplejeserien SuperFruit Skin Enforcement, og er rig på virksomme ingredienser fra nordiske Superfruits.

Efteråret smyger sig langsomt ind på os – det bliver koldere og mørkere, og det har selvfølgelig betydning for din huds udstråling. De skiftende temperaturer gør, at din hud nemmere tørrer ud, og er mere udsat. Med Face Mist’en giver du din hud et opfriskende fugtighedsboost og masser af glød, der kan ses og mærkes med det samme. Din hud vil elske dig for det!

Styrk huden med naturlige superfruits

Din hud vil være godt beskyttet dagen lang, da Face Mist’en hjælper med at holde fugtniveauet i huden i top. Den er rig på superfruit-ekstrakter fra tyttebær, der sikrer en høj antioxidativ beskyttelse på hudcellerne og styrker hudens naturlige forsvar. Face Mist’en er ideel til alle hudtyper, og til huden der trænger til et skønhedspift rigth away.

Tørhedslinjer go away

Både alderen og det skiftende vejr spiller ind, når fugtniveauet i huden daler og gør, at den nemmere tørrer ud, så tørhedslinjerne dukker tydeligere frem. Holder du huden velfugtet med gode, plejende produkter, kan du hjælpe tørhedsrynkerne godt på vej. Face Mist’en er ideel til at give huden en opstrammende og forfinet hudstruktur.

Perfekt på farten

Face Mist’en er god at have med i tasken, så du nemt og hurtigt kan bruge den på farten, når din hud føles tør eller stram, eller har brug for lidt mere. Du kan med fordel bruge den både i ansigtet og på halsen.

Et pift til makeuppen

Brug den over din makeup, så den holder længere. Face Mist’en er god til at samle og fasholde makeuppen, og hører bl.a. til den danske prisvindende makeup-artist Søren Hedegaards beauty-samling.​​​​​​​

SuperFruit plejeprodukter

SuperFruit Skin Enforcement er Beauté Pacifiques nyeste hudplejeserie, og består af en dagcreme til både tør og normal hud, natcreme, Face Mist og Micellar Rensevand. Serien er god til allerførste fine linjer, og hjælper med at holde huden ung længst mulig. Serien egner sig bedst til den yngre hud, og er baseret på virksomme ingredienser, der tilfører huden ekstra fugt samt ekstrakter fra næringsrige SuperFruits, som består af tyttebær, grøn te, blade fra æbletræer, havtorn, multebær og ekstrakt fra birk. Disse ingredienser mindsker urenheder og rødme, og så har de et højt indhold af naturlige antioxidanter, der styrker hudens eget forsvar.

Relaterede artikler

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Trine Brøndsted

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere