Vi guider

Cosborg: Problemløsende hudpleje til fødder og ben

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at benene igen kan luftes i sommerkjoler, og fødderne stikkes i sandaler. Derfor kan det være rart at give sine ben og fødder den rette pleje, inden de skal ud i lyset igen. I denne artikel guider vi til fire effektive produkter fra danske Cosborg, som kan hjælpe dig med dine hududfordringer, så ben og fødder kan blive klar til sommeren.

Cosborg er en dansk, familieejet virksomhed, som har skabt hudpleje i mere end 20 år. Alle produkter bliver udviklet og produceret i Danmark, og de er alle baseret på naturlige plantestoffer, vitaminer og mineraler.
​​​​​​​

​​​​​​​Om du blot ønsker at pleje dine fødder og ben, så de er helt klar til sommer, eller om du døjer med deciderede hududfordringer, så har Cosborg produkter, der kan hjælpe dig. Læs med her, så gennemgår vi en række hudplejefavoritter til din sommer.

4 gode produkter til ben og fødder:

Få bugt med appelsinhud

Appelsinhud (også kaldet cellulite) er helt normalt, og det er noget, de fleste af os kvinder vil opleve at få i større eller mindre grad. Nu er Cosborg på hylderne med en nyhed, der kan hjælpe med at mindske din appelsinhud, hvis du ønsker at komme den til livs.

CelluliteRepair strammer op, stimulerer mikrocirkulationen og reducerer knudrede forandringer i huden. Formlen indeholder blandt andet Bodyfit MBAL, som er en aktiv ingrediens, der har en dokumenteret effekt på cellulite. Derudover indeholder den Pisum Sativum Extract, som er et ærteekstrak, der er med til at forbedre hudens tekstur og fasthed.

Sidst, men ikke mindst, indeholder den ingredienser som abrikoskerneolie, macadamiaolie og sheasmør, som virkelig blødgør huden og gør den dejlig smidig.

Når du påfører CelluliteRepair, så sørg for at give huden en grundig massage på de områder, der har brug for det, for den bedste effekt.  

100 ml
CosborgCellulite Repair
389,95 kr.
(2)

Hvordan opstår appelsinhud?

Appelsinhud (cellulite) er områder på huden, der fremstår mere ujævn og bulet – lidt som overfladen på en appelsinskal. Årsagen er, at de små fedtdepoter i underhuden hober sig op på grund af små hulrum i bindevævet. Og det viser sig som små fordybninger i huden. Det er ofte de områder på vores hud, hvor vi har mere fedt, som fx lår, hofter og numse.

Mænd kan også få appelsinhud. Men fordi kvinder ofte har mere fedt på kroppen, og deres fedtfordeling er anderledes, så ses det langt oftere hos kvinder end mænd.

Slip af med din appelsinhud

Vi guider

Slip af med din appelsinhud

Ligner din hud på baller og lår skrællen på en appelsin, og vil du gerne gøre noget ved sagen, så læs med her.

Læs også

Få bedre cirkulation i fødder og ben

Vi skal have fat i endnu en nyhed fra Cosborg, nemlig deres CirkulationCreme til fødder og ben. Det er en creme, der hjælper med at forbedre cirkulationen, hvilket er med til at holde fødder og ben varme.

Den indeholder blandt andet Ginkgo Biloba planteekstrakt, som er med til at fremme cirkulationen, samtidig med at det indeholder næringsrige stoffer, som er gode for huden.

Den øgede cirkulation i benene fremmer ilt og næringsstoffer, så huden aktiveres og nye hudceller produceres, hvilket opstrammer underhuden (bindevævet) og giver huden en naturlig glød og udstråling.

Cremen indeholder også urea, som både blødgør og hjælper med at hele huden. Allantoin virker beskyttende på huden og er med til at modvirke irritation.

Smør CirkulationCreme på i et tykt lag, og lad den virke i 3-5 minutter, inden du smører den godt ind i huden. Du vil opleve at få sunde, friske fødder, og ved regelmæssigt brug bliver huden også mere blød og smidig og har mindre risiko for at revne og få andre skader.

100 ml
CosborgCirkulation Creme
289,95 kr.
(4)

Undgå sprukne hæle

Cosborg HælCreme er et genialt produkt til dig, der døjer med tørre og sprukne hæle. Ved regelmæssigt brug vil du opleve, at huden på hælene vil føles mere blød, smidig og sund. Det skyldes blandt andet dens indhold af urea, som både blødgør den meget hårde hud, men også virker eksfolierende på hudens hornlag, så den hårde hud forsvinder. Allantoin er med til at beskytte huden, så revnerne i hælen heles og huden genopbygges.

Et sandt musthave-produkt til din sommer, så fødderne kan blive klar til klipklappere og sandaler!

HælCreme fra Cosborg er meget populær på matas.dk. Det siger I om den:

’Det er den bedste fodcreme til tørre og ru fødder. Jeg har aldrig prøvet en fodcreme, som gør det lige så godt som denne!’ – Mie, 33 år.

’En nærmest mirakuløs creme til mine hæle, der havde lodrette revner. Fodbad og nogle nætter med cremen, så var min fødder helet.’ – Jenny, 60 år

’Jeg vender altid tilbage til denne creme. Den hjælper på mine dybe hælerevner i løbet af 3-4 dage’ – Birgit, 56 år.

100 ml
CosborgHælCreme
229,95 kr.
(122)

Smukke ben uden misfarvninger

PrettyLegs er din bedste ven til sommer, hvis du gerne vil karsprængninger, blå mærker og andre misfarvninger til livs. Cremen hjælper med at give huden en mere jævn overflade, så misfarvninger ikke fremstår så tydeligt. Den hjælper også med at mindske trætte og tunge ben.

PrettyLegs indeholder blandt andet hestekastanje, troldnød og kæmpenatlysolie, som er med til at pleje huden, samtidig med at det modvirker hudspændinger og misfarvninger. Ved vedvarende brug vil huden blive genopbygget, så den ikke så let danner misfarvninger og mørke pletter i fremtiden.

Brug den 1-2 gange dagligt på de områder på dine ben, du føler har brug for det.  

100 ml
CosborgPretty Legs
369,95 kr.
(103)

Hvorfor får man karsprængninger?

Karsprængninger kan ligne små, tynde tråde i huden i blå/lilla og røde farver, eller de kan ophobe sig i større plamager på huden. De er ufarlige og gør ikke ondt, men rent kosmetisk kan de være generende. De opstår, når klapperne i venerne, der styrer blodgennemstrømningen, ikke virker ordentligt. Det kan være med til at blodet ophober sig, da de defekte veneklapper gør, at det ikke kan strømme igennem. Og det giver de her blodsprængninger og åreknuder, som vi kender.

Andre favoritter fra Cosborg:

100 ml
CosborgDerma B12 Repair Body
279,95 kr.
(55)
100 ml
CosborgFingerCare
237,95 kr.
100 ml
CosborgFodCreme
229,95 kr.
(45)
150 ml
CosborgFodbadeOlie
159,95 kr.
(15)
100 ml
CosborgHandCare
237,95 kr.
25 ml
CosborgKnystGel
229,95 kr.
(18)

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Førstehjælp til dine fødder

Vi guider

Førstehjælp til dine fødder

Når fødderne har det godt, er alt godt. Men af og til bliver det for meget. Selv for fødderne. Tryk fra sko, bakterier, vira, varme og fugt kan resultere i vorter, nedgroede negle og ligtorne – noget vi helst ikke skal bede om. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du og dine fødder er havnet i en uheldig situation. For hvis du ikke trækker den for længe, kan du sagtens klare behandlingen derhjemme og slippe for en tur til læge eller fodterapeut.

Læs Mere
Sådan får du sandalklare fødder

Vi guider

Sådan får du sandalklare fødder

Af Alberte Sejling

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at finde de åbne sko frem igen. Har vinteren sat sine spor på dine fødder, gælder det om at komme i gang hurtigst muligt med at pleje dem, så de er pæne og bløde til, når sandalsæsonen starter.

Læs Mere
Sådan kommer du af med vorter på hænder og fødder

Din sundhed

Sådan kommer du af med vorter på hænder og fødder

Af Matas

Der skal ikke meget mere end en tur i den lokale svømmehal eller et par lånetøfler til, at en fodvorte bryder frem på fodsålen. Vorter, særligt på hænder og fødder, er nemlig meget almindeligt forekommende i både den voksne befolkning samt hos børn. Men hvad er fodvorter egentlig, er de farlige – og hvordan slipper du af med dem, får de først er kommet?

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek