Vi guider
Vi tester: Tre hudplejenyheder fra Ecooking
Ecooking er kendt for sin ansvarlige tilgang til kosmetik og luksuriøse skønhedsprodukter, som kommer med et prisskilt, der er til at betale. Nu har det succesfulde skønhedsbrand tilføjet tre nye produkter til sin portefølje af effektiv hudpleje. Læs med i denne artikel, hvor vi også tester de lækre nyheder!

Vi kan virkelig godt forstå det, hvis du er vild med danske Ecooking. Med en filosofi om at maksimere effekten af produkterne og samtidig minimere antallet af ingredienser, har skønhedsbrandet positioneret sig som en ægte pionér inden for ansvarlig kosmetik. Er du også vild med Ecooking, har vi godt nyt til dig. Det populære brand har nemlig lanceret tre nye produkter til deres hudplejeserie, som netop er landet på hylderne.

Vitamin A 0,15% + 30% kapsler

Som en slags multifunktionel alt-i-en-ingrediens, kan du næsten altid stole på, at vitamin A hjælper dig med dine hudplejemål. Den aktive ingrediens har nemlig mange fordele. Det bekæmper fine linjer, rynker og urenheder, booster hudens kollagenproduktion, mindsker pigmentpletter og forbedrer hudens elasticitet. Døjer du med eksempelvis forstørrede porer eller urenheder, kan vitamin A være ideel at inkorporere i din rutine, ligesom vitaminet også viser sig gavnligt for dig, der ønsker anti-age i din hudplejerutine.


Med det nye Vitamin A 0,15% og 0,30% fra Ecooking kan du nyde godt af A-vitaminets fordele. Serummet har en gel-agtig konsistens, som trænger dybt ned i hudens lag, så de aktive ingredienser kan virke i dybden. Serummet er i øvrigt parfumefrit og vegansk og indeholder kun de nødvendige ingredienser – så du kan roligt bruge det uden at frygte for en masse tilsætningsstoffer. Brug én kapsel pr. gang, og massér serummet godt ind i huden, inden du følger op med din creme.


Vitamin A 0,15% – til dig, der vil starte på A-vitamin

Vitamin A er så aktiv en ingrediens, at din hud godt kan reagere lidt på den i starten. Derfor er det en god idé at starte stille og roligt med en lavere koncentration af A-vitamin et par gange om ugen. Derfra kan du trappe op til flere dage.


Vitamin A 0,30% – til dig, der allerede bruger A-vitamin

Bruger du allerede A-vitamin i din hudpleje, og er du glad for den revitaliserende effekt, er det måske på tide at skifte til en højere koncentration, så du for alvor får sat gang i hudfornyelsen. Brug din Vitamin A 0,30% hver aften eller et par gange om ugen alt efter din hud, og følg op med din foretrukne fugtgivende creme.


SPAR 80,-
Ecooking A-Vitamin 0,15% kapsler 60 stk
299,95 kr.379,95 kr.Spar 80,-
SPAR 100,-
Ecooking A-Vitamin 0,30% kapsler 60 stk
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
Få mere glød med nyheder fra Ecooking

Nyhed

Få mere glød med nyheder fra Ecooking

Er du en af os, der sukker efter mere glød til huden? Så er der godt nyt fra danske Ecooking! De har netop lanceret to strålende nyheder, som i den grad arbejder på at få masser af glød og udstråling til din hud. Produkterne kan bruges sammen eller hver for sig, og så er de perfekte til de kolde måneder, hvor huden har brug for lidt ekstra kærlighed.

Læs også

A-vitamin: hudplejeingrediensen, der (næsten) kan det hele


Der er mange gode grunde til A-vitaminets popularitet i hudpleje. A-vitamin findes i flere forskellige former (retinol og retinoider er bare to af mange) og er er en af de mest dokumenterede hudplejeingredienser. Ikke bare det: Vitaminet har påvist effekt inden for flere forskellige områder. Pigmentpletter, uren hud, fine linjer og rynker er blot nogle af de emner, A-vitaminet sætter ind mod. Derfor er det en rigtig god ingrediens at have med i din hudplejerutine.


A-vitamin – sådan gør du

Uanset om du bruger A-vitamin i form af retinol eller noget helt andet, er A-vitamin en ingrediens, der kan virke irriterende på huden i starten – særligt hvis du har sensitiv hud. Derfor er det vigtigt, at du lytter til din hud. Start langsomt ud, og brug en lav koncentration, så huden kan vænne sig til det aktive næringsstof. Brug A-vitamin om aftenen i dit serum eller i din creme, og kombinér det eventuelt med et fugtgivende serum om dagen. Din hud er ekstra lysfølsom, når du bruger A-vitamin, så sørg for at bruge en creme med SPF, når du bruger A-vitamin. Det leder os til Ecookings sidste nyhed.

Ecookings nye serum kommer i to udgaver: En til dig, der aldrig har prøvet A-vitamin før, og en til dig, som allerede kender til ingrediensen. Min hud er vant til A-vitamin, og derfor vælger jeg serummet med den høje koncentration, nemlig Vitamin A 0,30%. Vrid kapslen, og tryk hele indholdet ud i hånden. Kapsler er så smarte, fordi de indeholder den helt rette dosering. Fordel serummet i ansigtet, og lad det trænge helt ind, inden du påfører din creme.

Ecooking Day Cream SPF 20

Det er altid en god idé at bruge SPF i dagligdagen – både vinter og sommer – men solbeskyttelsen er særligt vigtig, når du også bruger A-vitamin. Hvis du sørger for at bruge en dagcreme med SPF slipper du endda for at skulle huske solcremen som et ekstra step i morgenrutinen.


Ecooking Day Cream SPF20 plejer og fugter huden og beskytter mod solens UV-stråler. Den indeholder fugtgivende hyaluronsyre, antioxidativt E-vitamin samt rødalgeekstrakt, der stimulerer hudens produktion af kollagen. Dagcremen er perfekt til hverdagen med sin fugtgivende og beskyttende effekt, og i kombination med Vitamin A-serummet har du en både virksom og beskyttende hudplejerutine.


SPAR 80,-
Ecooking Dagcreme SPF 20 50 ml
299,95 kr.379,95 kr.Spar 80,-

Når du bruger A-vitamin i din hudpleje, bliver huden ekstrasensitiv over for solens stråler, og derfor er det vigtigt at bruge solbeskyttelse. Vælg gerne en dagcreme med SPF, for så er du sikker på at huske UV-filer hver eneste dag. Her er Ecooking Dagcreme SPF 20 et oplagt valg. Fordel cremen i ansigtet (den er drøj i brug, så du behøver ikke at bruge meget) og massér den ind i huden med cirkelbevægelser.

Natalie tester Ecooking-nyheder


Jeg har længe været glad for Ecooking og filosofien bag: Produkter med en ingrediensliste, der er til at tyde, og hvor du aldrig er i tvivl om hverken kvalitet, mærkninger eller om, at produktet er sikkert at bruge. På alle måder er de nye sera med A-vitamin og dagcremen med solbeskyttelse en forlængelse af det, Ecooking er allerbedst til: Nemlig at lave effektive produkter, der gør lige præcis det, de lover.


Serummet har en gel-agtig og utrolig blød konsistens, der takket være kapsel-formen er nem at dosere. Dagcremen er rig, men føles let og rar på huden. Selvom den indeholder solbeskyttelse, føles den slet ikke klistret eller tung, hvilket i min optik er et kæmpe plus!

Begge sera og dagcremen er i øvrigt parfumefrie og certificeret veganske, mens dagcreme og Vitamin A 0,15% også er allergicertificerede. Men det skal ikke forstås, som om produkterne kun er til dig med sensitiv hud. Jeg har selv normal til kombineret hud og oplever, at den føles ekstrablød og velplejet, hvilket jeg sandsynligvis kan takke dagcremens hyaluronsyre og rødalgeekstrakt for.


A-vitamin er en investering i din huds fremtid, forstået på den måde at vitaminet er med til at udjævne pigmentpletter over tid, holde huden velplejet og spændstig og desuden mindske urenheder. Men det betyder ikke, at Ecookings Vitamin A 0,15% og 0,30% kun virker på sigt: Øjeblikkeligt kan du mærke den hudfornyende effekt, for A vitaminet sætter skub i hudens celleproduktion. Jeg føler mig i hvert fald dejligt revitaliseret!  

Her er 4 produkter, som du også vil elske:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Få den perfekte sommermakeup med Ecooking

Vi guider

Få den perfekte sommermakeup med Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Ahh... Endelig sommer! Sand mellem tæerne, sol på kinderne og masser af lyse nætter – vi elsker det! Men hvordan sikrer man den aller bedste sommermakeup, som både er solsikker og nem, når man gerne vil hurtigt ud og nyde solen? Vi guider her til, hvordan du ved hjælp fra Ecookings lækre produkter kan skabe den perfekte sommermakeup, som både giver glød og beskytter.

Læs Mere
Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Vi guider

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
3 parfumefrie sommerfavoritter fra Ecooking

Vi guider

3 parfumefrie sommerfavoritter fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Så kom sommeren endelig! Og det betyder, at jeg godt kan lide at optimere min hudplejerutine med lidt ekstra gode ingredienser, så huden virkelig kan shine i sommersolen. Da min hud er sensitiv og ikke så godt tåler parfume, er jeg særligt glad for tre parfumefrie produkter fra Ecooking, som giver min hud et tiltrængt løft om sommeren. Læs med her, så gør jeg dig klogere på mine tre favoritter.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Hairstudio

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.