• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Aktiv sommer: Undgå vabler, svamp og vorter

Juhuu, så blev det endelig sommer! Tid til sol, udeliv og masser af oplevelser. Her giver vi gode råd til, hvordan du kan gå en aktiv sæson sommer i møde – uden at skulle forstyrres alt for meget af drilske vabler, generende neglesvamp og uvelkomne vorter.

Kender du det, at du lige er trukket i de nye sommersandaler eller sneakers – og til at begynde med føles alt helt rigtigt? Skotøjet sidder perfekt, og det virker komplet usandsynligt, at det om bare få timer vil have fremprovokeret vabler, der gør det næsten uudholdeligt at komme igennem resten af dagen. Men pludselig er skaden sket, og du ville ønske, du havde været lidt mere forudseende og havde haft et vabelplaster i håndtasken. 

Den oplevelse har jeg i hvert fald haft flere gange. Udover at jeg selvfølgelig håber, sommeren giver rig mulighed for at hive sandalerne frem, håber jeg også, at der bliver tid til at trække i vandreskoene. Gå lange ture og komme ud i naturen med alt, hvad den bringer af smukke udsigter, nye indtryk, kølige havdyb og daglange strandbesøg. En sommer fuld af aktiviteter og gode stunder.

Og jeg ser mig ærlig talt gerne fri for at skulle bekymre mig om små, fysiske skavanker - såsom vabler. Eller neglesvamp. Eller vorter. Små og ganske almindelige udfordringer, der trods deres ubetydelighed, kan være ualmindelig generende i det daglige – uanset årstid.

Derfor får du her tre gode tips til, hvordan du får bugt med de tre ubudne gæster:

Compeed vabelplaster

For mange af os her på redaktionen har vabelplaster fra Compeed været en sand redning igen og igen. For hvem har ikke prøvet, at de nye sko gnaver, eller at vandrestøvlerne sætter deres tydelige spor på de kære fødder?


Heldigvis kan Compeed lindre smerterne og hjælpe til hurtig heling. Samtidig er plastrene fra Compeed utrolig behagelige at have på, og personligt bruger jeg dem gerne før, der er dannet vabel, hvis jeg - bogstavelig talt – mærker, skoen trykker.


Takket været plastrenes trykaflastende effekt, hjælper de nemlig gerne markant. Et andet godt tip er at lune plasteret op mellem hænderne, inden du sætter det på. Så bliver det ekstra blødt og nemt at forme efter behov.

(119)
Compeed Vabelplaster Medium 5 stk.
62,95
Optjen 7 point

Nalox mod neglesvamp

Neglesvamp kan ikke alene være smitsomt – det kan også være generende rent kosmetisk at være plaget af lidelsen, hvis mest almindelige symptomer er misfarvede, tykke og skøre negle, der kan flosse i kanterne.


Nalox virker mod neglesvamp på hele tre måder:  

​​​​​​​

  • Cremen har en  antifungal effekt, der nedbryder de svampe, der typisk forårsager negleinfektion.


  • Den har også en keratolytisk effekt. Det vil sige, at den virker som en kemisk peeling, der blødgør neglens øverste lag og fjerner misfarvninger.


  • Den kemiske peeling fjerner også blidt ødelagt neglevæv, og det giver en blødere og tyndere negl. Men ved at binde fugten i neglen, sikrer Nalox samtidig en stærkere og mere funktionsdygtig overflade.


Nalox Mod Neglesvamp 10 ml
299,95
Optjen 30 point

VorteFri på tre måder

Vorter på hænder og fødder kan være generende af flere årsager. Dels kan de være belemrende i de daglige gøremål, men de kan også genere rent kosmetisk. Heldigvis kan VorteFri hjælpe!


VorteFri kommer i tre effektive behandlingsformer, der på hver sin måde hjælper med at komme af med vorter (for alle produkter anbefaler vi selvfølgelig, at du læser vejledningen grundigt før brug, så du er sikret bedst mulige resultat):

​​​​​​​

  • VorteFri FLASKE er en unik vortebehandling, der udtørrer vorterne. VorteFri FLASKE indeholder nemlig myresyre, som får kroppen til at afstøde vorten uden at danne ar. Med den praktiske dyp-og-dup-metode er det supernemt at behandle vorter med VorteFri FLASKE, og du behøver kun at gøre det én gang om ugen.


  • VorteFri PEN indeholder samme kraft-og virkningsfulde syre som VorteFri FLASKE. Pennen hjælper med at sikre en præcis påføring og er utrolig nem at anvende.


  • VorteFri FREEZE excel er den koldeste frysebehandling til hjemmebrug. Den virker mod selv de mest genstridige vorter, da den kan nå de dybeste lag af vorten og dræbe virusset. Oftest er en enkelt behandling tilstrækkelig.


​​​​​ Hav en fantastisk sommer! ​​​​​​​END-2021-0159

Vortefri Vortebehandling
289,95
Optjen 29 point
Vortefri VorteFri Freeze Excel 1 stk.
309,95
Optjen 31 point
Vortefri Pen 3 ml
289,95
Optjen 29 point

Relaterede produkter

(32)
Compeed Ligtorn Medium 10 Stk.
54,95
Optjen 6 point
(27)
Compeed Hård Hud 6 stk.
59,95
Optjen 6 point
Nalox Mod Neglesvamp 10 ml
299,95
Optjen 30 point
Vortefri Vortebehandling
289,95
Optjen 29 point
Vortefri VorteFri Freeze Excel 1 stk.
309,95
Optjen 31 point

Relaterede artikler