• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

MIILD: De ultimative produkter til sensitiv hud

MIILD er en sand succeshistorie: Grundlæggerne, Tine og Tanja var frustrerede over, at de ikke kunne finde makeupprodukter på markedet, som var sikre for dem at bruge, da de begge led af allergi. Frustrationen voksede, og i sidste ende besluttede de at tage sagen i egen hånd - MIILD blev født. Se med, når grundlægger Tine besøger Matas LIVE og guider til de ultimative produkter til en sensitiv hud.

Vi sendte LIVE torsdag d. 15/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 15/10 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
MIILD: De ultimative produkter til sensitiv hud Se med når Tine - co-founder af MIILD - gæster Matas LIVE og guider til de ultimative produkter til dig med en følsom hud. Torsdag d. 15.10 kl. 20.00

Se med torsdag d. 15/10 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

MIILD - til dig med den sensitive hud

MIILD er et nytænkende og banebrydende skønhedsbrand, der er er udviklet, stiftet og drevet af de to ildsjæle Tine og Tanja, som havde en mission om at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedsuniverset.


MIILD kan stolt kalde sig det første brand i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. Produkterne er udviklet på rene og plejende ingredienser, som arbejder med huden og ikke fremkalder irritation.


I dagens Matas LIVE vil grundlægger Tine fortælle om sine MIILD-favoritter. Tine oplevede for et par år siden, at hun pludselig fik daglige, ubehagelige gener: hendes øjne løb i vand, hendes svælg stoppede til og hun nyste i tide og utide samt udviklede knopper i hele ansigtet – der var ingen tvivl, hun havde udviklet allergi. Tine havde aldrig oplevet allergi før og var derfor i vildrede om, hvad hun skulle gøre. Lægen anbefalede, at hun kun skulle bruge økologisk mineral makeup, men dette viste sig at være lettere sagt end gjort. Tine søgte og søgte efter 100% rene produkter, men det var simpelthen ikke til at finde. Derfor valgte hun at tage sagen i egen hånd, sammen med co-founder og veninde Tanja, og i dag er MIILD det rene vidunder-mærke for allergiramte personer.

Facial Mist

Tines første favorit er Facial Mist. Denne mist er fugtgivende og hjælper med at bevare den naturlige fugtbalance i huden. Den egner sig til alle hudtyper og alle aldre. Derudover indeholder den hyaluronsyre, som er en fantastisk ingrediens når det kommer til at fugtgive huden.


Tine bruger misten alle tider på dagen – om morgenen inden hendes makeuprutine, om eftermiddagen hvis hendes hud føles tør og om aftenen inden hun går i seng. Misten er derfor et must-have produkt for hende, som hun bruger hver dag!

(13)
MIILD Facial Mist 50 ml
189,95
Optjen 19 point

Facial Serum Repairing & Hydrating

Tines anden favorit er Facial Serum Repairing & Hydrating. Dette serum er en sand fugtbooster, der er lavet på to typer af hyaluronsyre, som udglatter fine linjer samt binder og bevarer fugten i huden.


Tine bruger serummet både morgen og aften, hvor hun fordeler 1-2 pump i ansigtet og ned ad halsen. Tine foretrækker at presse serummet let ind i huden, da hun samtidig give sig selv en lille ansigtsmassage.

(16)
MIILD Facial Serum 30 ml
489,95
Optjen 49 point

Facial Oil

Når vejret bliver køligere elsker Tine at bruge en olie i sin ansigtscreme. Tine bruger Facial Oil Kindly & Softening, der virker plejende, beskyttende og reparerende. Oliens egenskaber passer godt til en sensitiv, sart, tør og irriteret hud. Lider du af psoriasis eller rosacea, så egner denne olie sig også særligt godt til dig, da den beroliger og fugter huden i dybden.  


Der findes også Facial Oil Purifying & Balancing, som passer særligt godt til en sensitiv, olieret og kombineret hud, der har tendens til urenheder. Olien trænger hurtigt ind i huden, hvor den beroliger og beskytter huden. Begge olier indeholder en kombination af mandel-, jojoba- og vindruekerneolie, der giver huden masser af næring og glød.

(19)
MIILD Facial Oil No. 1 30 ml
389,95
Optjen 39 point
(7)
MIILD Facial Oil No. 2 30 ml
389,95
Optjen 39 point

Makeup

Tine elsker et naturligt look, og hun bryder sig ikke om at have for mange produkter på huden. Derfor har hun en meget simpel rutine til hverdag, der dækker eventuelle urenheder og giver en smuk glød til huden. Først bruger Tine Mineral Concealer Duo, som er fremstille af de reneste mineraler og sheasmør, der fugter huden samtidig med, at den giver en fin dækning. Duoen indeholder en concealer med en rødlig og gullig undertone.


Først påfører Tine den røde concealer, der går ind og mindsker den blå/lille farve, som kan opstå i huden under og omkring øjet. Derefter påfører Tine den gullige concealer, der sikrer den perfekte farvekorrektion. Derudover egner den gullige farve sig også til urenheder, da den mindsker rødme.


Til at varme ansigtet op med, der bruger Tine Mineral Bronzing Pudder, som er en økologisk ovnbagt mineralpudder, der er udviklet af rene og naturlige mineraler. Bronzeren er bygget op af smukke partikler, der giver en glød og en smuk udstråling til huden. Tine lægger bronzeren på sine kindben, kinder, øverste del af panden og på sit kæbeparti – altså alle de steder, hvor solen ville ramme ansigtet naturligt.


Til slut påfører Tine Mineral Highlight, som indeholder små glimmer partikler, der giver en smuk og frisk effekt på huden. Fordi glimmerkornene er finkornet, så blender highlighteren naturligt ind i huden og giver en meget subtil glød. Tine lægger highlighteren på sine kindben, næseryg og under øjenbrynet, da det løfter ansigtet og får hende til at se mere frisk ud.   

(46)
MIILD Natural Mineral Concealer Duo 01 Light Ample
249,95
Optjen 25 point
(57)
MIILD Natural Mineral Bronzer 01 Apricity
369,95
Optjen 37 point
(35)
MIILD Natural Mineral Highlight 01 Gloaming
369,95
Optjen 37 point

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

(34)
IT Cosmetics Superhero Mascara Sort
194,95
Optjen 20 point

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Optjen 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Optjen 35 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Optjen 74 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Optjen 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere