Menu
Nyhed

Forlæng ungdommen med Superfruit serien

Ønsker du, at dit ansigt skal afspejle dit ungdommelige sind længst muligt? Den prisbelønnede hudplejeserie, SuperFruit Skin Enforcement fra Beauté Pacifique, er første step på vejen. Serien er særligt udviklet til de første fine linjer i huden og giver masser af fugt samt pleje fra næringsrige og naturlige Superfuits.

Superfruit serien fra Beauté Pacifique består af fem plejeprodukter, der sikrer, at din hud får sin daglige dosis af "styrke" og næring: Micellar rensevand, fugtgivende serum, dagcreme til tør hud eller alle hudtyper, natcreme og ansigtsmist. De unikke superkræfter kommer fra nordiske Superfruits-ekstrakter: tyttebær, grøn te, blade fra æbletræer, havtorn, multebær og ekstrakt fra birk, der hjælper huden med at bevare sin ungdommelige, faste finish og mindsker urenheder samt ansigtsrødme.


I dagens "skriv" får du en step-by-step guide til de skønne produkter, og du bliver klogere på deres virkning, idet Michelle fra Stories redaktionen har testet alle fem produkter.

5 nemme steps:

Step 1: Rens, rens, rens med Superfruit Micellar Water

Hvis du ikke allerede gør det, så bør du rense din hud. Hver dag. Også selv om du ikke bruger makeup.


Gode renserutiner hjælper med at øge effekten af dine andre plejeprodukter. Og med SuperFruit Micellar Water kan du nemt, hurtigt og effektivt rense din hud, så den får maksimal effekt. Den fjerner nemt makeup samt snavs og efterlader huden frisk og klar til SuperFruit Skin Enforcement serum samt dag- eller natcreme.


Og måske bedst af alt: Du skal ikke engang åbne for vandhanen!

Step 2: forkæl din hud med et fugtgivende serum

Hvis du går op i dine hudeplejeritualer, ved du allerede, at et serum er et must.


Superfruit Serum fra Beauté Pacifique holder din hud ung og spændstig. Det kraftfulde serum er et uundgåeligt step i din plejerutine, eftersom det tilfører ultimativ pleje og næring til din hud, der efterlades med en dejlig blød og glat finish.


Påfør på nyrenset og tør hud hver morgen og aften, inden du masserer dag- eller natcreme ind i huden.

Step 3 - til dagen: Superfruit dagcreme

Giv din hud den optimale pleje, fugt og beskyttelse hver dag, så den kan stå imod de mange ydre påvirkninger, den bliver udsat for.


Superfruit Skin Enforcement dagcreme fås til enten tør hud eller alle hudtyper. Cremen forstærker og bevarer den unge huds egenskaber med naturlige Superfruit-ekstrakter fra tyttebær, grøn the og blade fra æbletræer. Dagcremen øger fugtniveauet i huden, mindsker og forebygger urenheder og ansigtsrødme.


Påfør cremen ovenpå Superfruit serum, og massér den godt ind i huden med cirkulære bevægelser.

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Vi guider

Symphonique – et orkester af anti-age hudpleje

Vi vender ofte blikket mod klassikere i skuffen, men i dag skal det handle om en nyhed, som du ikke vil undvære blandt dine øvrige hudplejefavoritter. Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, har nemlig skabt en nye serie, der hedder Symphonique. Netop denne får masser af spalteplads i dagens indlæg, hvor vi snakker lidt om, hvad det er, der er så fantastisk ved serien med unikke anti-age egenskaber.

Læs også

Step 4 - til natten: Superfruit natcreme

Har du opdaget fine linjer i din hud? Huden har brug for ekstra aktive ingredienser om natten, for det er her, den regenerer. Dine hudceller fornyer nemlig sig selv om natten, så derfor hjælper Superfruit Skin Enforcement natcreme din hud med at udskille de gamle hudceller og danne nye.


Vågn op efter en lang nats søvn med velnæret hud med hjælp fra de virksomme Superfruits-ekstrakter: tyttebær og grøn the. Samtidig øges fugtniveauet i huden, og forekomsten af urenheder, rødme og pigmentfejl reduceres.

Step 5 - til farten: SuperFruit Face Mist

Face Mist’en er god at have med i tasken, så du nemt og hurtigt kan bruge den på farten, når din hud føles tør eller stram. Du kan med fordel bruge den både i ansigtet og på halsen. Din hud vil være godt beskyttet dagen lang, da Face Mist’en hjælper med at holde fugtniveauet i huden i top.


Den er rig på superfruit-ekstrakter fra tyttebær, der sikrer en høj antioxidativ beskyttelse på hudcellerne. Face Mist’en er ideel til alle hudtyper, og til huden eller makeuppen der trænger til et skønhedspift right away.

Michelle tester: Superfruit serien

Michelles vurdering af Superfruit

Jeg har længe ledt efter en hudplejeserie til den yngre hud, og derfor sagde jeg hurtigt "JA!", da jeg blev spurgt, om jeg ville teste Superfruit serien fra Beauté Pacifique.


Jeg har fulgt step-guiden, og min hud er glad samt fugtmættet, hver gang jeg forkæler den med dyrebare dråber og fra smørrelse fra netop Superfruit serien.


Jeg er stadig "velsignet" (7-9-13) med ungdommelig hud, men jeg vil gerne bibeholde den unge glød længst muligt - og her kommer optimal fugtpleje ind i billedet som en vigtig spiller.


Jeg oplever, at produkterne fra Superfruit serien giver masser af næring samt fugt, og faktisk føles min hud glattere og blødere end nogensinde før, efter jeg er begyndt at bruge produkter fra serien. Jeg har også fundet ud af, at den rette mængde næring og fugt minimerer de små knopper i min pande, som jeg altid døjer med - især når det er køligt udenfor, eller når vejret skifter.


I de perioder, hvor jeg har mange små knopper i ansigtet, griber jeg fat om en anden favorit fra Beauté Pacifique - nemlig Super 3 Booster, som er min "partner in crime", når min hud trænger til "fornyelse".​​​​​​​


​​​​​​​

Relaterede artikler

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Trine Brøndsted

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere