• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Få en tidløs smuk og sund hud med Superfruits

Er du hoppet med på Superfruit-bølgen, og ønsker du, at dit ansigt skal afspejle dit ungdommelige ydre længst muligt? Den prisbelønnede hudplejeserie SuperFruit Skin Enforcement fra Beauté Pacifique er dit første step på vejen. Serien er nemlig det perfekte start-up-kit til den yngre hud med de første fine linjer, og giver huden masser af fugt og pleje fra næringsrige og naturlige Superfuits.

Med seriens fem plejeprodukter: Micellar rensevand, dagcreme til tør hud eller alle hudtyper, natcreme og Face Mist, sikrer du, at din hud får sin daglige dosis styrke – effektivt og mildt. De unikke superkræfter kommer fra nordiske Superfruits-ekstrakter: tyttebær, grøn te, blade fra æbletræer, havtorn, multebær og ekstrakt fra birk, der hjælper huden med at bevare sin ungdommelige glans og mindsker urenheder og ansigtsrødme. Det høje indhold af naturlige antioxidanter styrker hudens eget forsvar. Perfekt til selv den sarteste hud, og indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer.

First step: Rens, rens, rens med Superfruit Micellar Water

Hvis du ikke allerede gør det, så bør du rense din hud. Hver dag. Også selv om du ikke bruger makeup.


Gode renserutiner hjælper med at øge effekten af dine andre plejeprodukter. Og med SuperFruit Micellar Water kan du nemt, hurtigt og effektivt rense din hud, så den får maksimal effekt. Den fjerner nemt makeup og snavs og efterlader huden frisk og klar til SuperFruit Skin Enforcement dag- eller natcreme.


Og måske bedst af alt: Du skal ikke engang åbne for vandhanen!

(9)
Beauté Pacifique Superfruit Micellar Water 160 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Til dagen: Superfruit dagcreme

Giv din hud den optimale pleje, fugt og beskyttelse hver dag, så den kan stå imod de mange ydre påvirkninger, den bliver udsat for.


Superfruit Skin Enforcement dagcreme fås til enten tør hud eller alle hudtyper, og forstærker og bevarer den unge huds egenskaber med naturlige Superfruit-ekstrakter fra tyttebær, grøn the og blade fra æbletræer. Dagcremen øger fugtniveauet i huden, mindsker og forebygger urenheder og ansigtsrødme.

(28)
Beauté Pacifique Superfruit Day Creme Dry Skin 50 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point

Til natten: Superfruit natcreme

Har du opdaget fine linjer i din hud? Huden har brug for ekstra aktive ingredienser om natten, for det er her den regenerer. Dine hudceller fornyer nemlig sig selv om natten, så derfor hjælper Superfruit Skin Enforcement natcreme din hud med at udskille de gamle hudceller og danne nye.


Vågn op efter en lang nats søvn med ekstra smuk og velnæret hud med hjælp fra de virksomme Superfruits-ekstrakter: tyttebær og grøn the. Samtidigt øges fugtniveauet i huden og forekomsten af urenheder, rødme og pigmentfejl reduceres.

(25)
Beauté Pacifique Superfruit Night Creme 50 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Til farten: SuperFruit Face Mist

Face Mist’en er god at have med i tasken, så du nemt og hurtigt kan bruge den på farten, når din hud føles tør eller stram, eller har brug for lidt mere. Du kan med fordel bruge den både i ansigtet og på halsen. Din hud vil være godt beskyttet dagen lang, da Face Mist’en hjælper med at holde fugtniveauet i huden i top.


Den er rig på superfruit-ekstrakter fra tyttebær, der sikrer en høj antioxidativ beskyttelse på hudcellerne. Face Mist’en er ideel til alle hudtyper, og til huden eller makeuppen der trænger til et skønhedspift right away.

(15)
Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist 50 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede produkter

(217)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(21)
Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask 50 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(25)
Beauté Pacifique Superfruit Night Creme 50 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(425)
Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Dagcreme 50 ml
469,95
DU OPTJENER 47 Point
(15)
Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist 50 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(149)
Beauté Pacifique A-Vitamin Anti-Wrinkle Creme 115 ml
569,95
DU OPTJENER 57 Point
(4)
Beauté Pacifique Masculinity Fugtighedscreme 100 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Relaterede artikler

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Trine Brøndsted

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
6 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

6 danske beauty brands du skal kende

Af Trine Brøndsted

Der er ingen grund til at sende lange længselsfulde blikke ud i verden, når det kommer til hudpleje og makeup. Her i Danmark har vi masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som resten af verden sukker efter.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret