• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Bag om kultproduktet; micellar waters. Ethvert brand med respekt for sig selv har efterhånden udviklet en micellar water. Her får du en guide til 5 forskellige slags, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

Hvis du er en hudpleje-fan har du med garanti en eller flere stående i skabet. Micellar waters kan nemlig fjerne makeup og rense din hud effektivt på ingen tid - og så er de tilmed skånsomme mod huden.

Hvad er en micellar water?

Micellar waters indeholder tre simple ingredienser, der kan rense din hud fuldstændig fri for makeup og snavs. Ingredienserne er vand, en vaskeaktiv ingrediens og en fedtalkohol – ikke at forveksle med alkohol, som er udtørrende for huden. Derudover indeholder mange selvfølgelig diverse andre ingredienser, der gør noget særligt for netop din hudtype.

Find den micellar water, der passer til dig:

1

Det sikre valg til sensitiv hud

Matas Mild Micellar Water er en alt-i-én ansigtsrens uden parfume, der er særligt god og sikker til dig med sensitiv hud, da den er både Svanemærket og Astma Allergi mærket.


Den indeholder en emulagator baseret på kokos, som blidt renser makeup og snavs fra ansigt og øjne. Indholder både beroligende allantoin og  fugtgivende algeekstrakt.

2  

Den naturlige til de øko-glade

BalanceMe bruger naturlige ingredienser og er det perfekte valg for dig, hvis du elsker økologisk hudpleje.


Deres micellar water booster hudens kollagen og elastin produktion, foruden selvfølgelig at rense den fri for makeup og snavs. Den indeholder desuden beroligende kamille.  

​​​​​​​

​​​​​​​Den har den smarteste pumpefunktion, så du bare behøver at presse vatrondellen ned på toppen for at pumpe produktet ud.


(0)
Balance Me Flash Cleanser Micellar Water 180 ml
175,95
Optjen 18 point
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs også
3

Den klassiske og effektive

Man kan næsten ikke tale om micellar waters uden at nævne Niveas klassiker, som rigtig mange beauty-nørder sværger til.


Den indeholder sort te-ekstrakt, og fjerner effektivt holdbar og vandfast make-up og mascara.


Den passer til dig med normal hud, som ønsker et effektivt, hurtigt og let anvendeligt produkt, som renser huden og fjerner makeup på én gang.


4

Den eksklusive, der pynter på hylden

Er du vild med smuk indpakning vil du nok også sukke en ekstra gang over La Mers micellar water.


700 kroner er selvfølgelig også en slags penge, men hvis du nu har en hylde på badeværelset, hvor den kan stå fremme, så kan den jo snildt tælle med i interiør-budgettet derhjemme. Ligesom hvis du havde købt en smuk vase, ikke?
(1)
La Mer The Cleansing Micellar Water 200 ml
749,95
Optjen 75 point
5

Den budgetvenlige

Ingen dikkedarer her. Garnier har lavet en solid micellar water, der renser effektiv uden at udtørre.Til den pris kunne man godt tro, at den var fyldt med alt muligt skidt, men faktisk er den helt uden parfume. Så du kan trygt finde dankortet frem og spendere de 39,95 sådan en sag koster.

​​​​​​​

Shop flere micellar waters


Relaterede produkter

(16)
Nuxe Very Rose Cleansing Water Sensitive Skin 200 ml
154,95
Optjen 16 point
(11)
Biotherm Biosource 2-in-1 Cleansing Water 200 ml
189,95
Optjen 19 point
(8)
Embryolisse Micellar Lotion 250 ml
94,95
Optjen 10 point
(34)
Nilens Jord Micellar Cleansing Water 200 ml
149,95
Optjen 15 point
(18)
Plaisir All Gone Micellar Water 200 ml
64,95
Optjen 7 point
(0)
Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel 125 ml
279,95
Optjen 28 point

Relaterede artikler

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Vi guider

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du hørt om sulfater før? Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der storskummende følelse, mange elsker. Man kan kende dem på ingredienslisten som SLS, Sodium Laureth Sulfat og i nogle tilfælde Sodium Lauryl Sulfat. Men vidste du også, at flere brands undgår at bruge sulfater som den vaskeaktive ingrediens for at skåne hår og hovedbund?

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Vi guider

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage